LUT University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

LUT University (Lappeenranta-Lahti tekniska universitet LUT) är ett banbrytande vetenskapsuniversitet i Finland som samlar områdena vetenskap och företag sedan 1969.

På LUT University kan du välja mellan 23 teknik- eller affärsutbildningsprogram och ett kandidatexamen på engelska.

Våra campus ligger i Lappeenranta och Lahti, Finland. De flesta av våra program arrangeras på Lappeenranta campus.

I LUT-programmen kan du få examen antingen i Master of Science in Technology, M.Sc. (Tech.) Eller Master of Science in Economics and Business Administration, M.Sc. (Econ.

Vårt internationella samhälle med över 80 olika nationaliteter består av cirka 6 000 studenter och experter som bedriver vetenskaplig forskning och akademisk utbildning.

LUT har rankats i internationella universitetsrankningar bland de bästa 3% av universiteten på global skala (Times Higher Education, QS, ARWU-ranking).

Problemlösare

Ren energi och vatten, cirkulär ekonomi och hållbar verksamhet är de mänskliga frågorna som LUT söker lösningar genom teknik och näringsliv.

Företagssamarbete

LUT har en tradition med starka banden till näringslivet. Den finska företagstidsskriftet "Talouselämä" har rankat LUT som Finlands bästa universitet för företagsteknologisamarbete. Vi främjar affärer genererade av vetenskaplig forskning. Detta demonstreras av universitetets eget investeringsföretag Green Campus Innovations , som stöder LUTs forskningsbaserade nystartade företag.

Internationella affärer

Vi strävar efter att vara en föregångare i utbildningen genom att säkra internationella kvalitetsetiketter för våra utbildningsprogram som ett tecken på spetskompetens i undervisningen.

värden

Vårt arbete stöder våra värderingar: modet att lyckas, passion för innovation genom vetenskap och vilja att bygga välbefinnande.

Platser

Villmanstrand

LUT University, Lappeenranta campus

Address
Yliopistonkatu 34
53850 Villmanstrand, Finland

Lahti

LUT University, Lahti campus

Address
Mukkulankatu 19,
15210 Lahti, Finland

Program

Skolan erbjuder också: