Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Studera på OAMK

Över 9000 studenter, inklusive mer än 300 internationella examensstuderande, ser till att Oulu University of Applied Sciences (OAMK) är en viktig och innovativ plats att studera.

Studier på OAMK är arbetslivsorienterade och kombinerar teoretiska studier med yrkeskunskaper. Vi utbildar högt värderade yrkesverksamma för att möta arbetslivets behov både i Finland och internationellt.

Vi har totalt 28 kandidatexamen, varav tre lärs på engelska. Gradprogrammen ger dig de färdigheter och kunskaper du behöver för att arbeta som en professionell expert, att följa och marknadsföra de senaste utvecklingsutvecklingarna i ditt kompetensområde och skapa ett livslångt lärande.

Uleåborgs stad är full av möjligheter

Högskolan för tillämpad vetenskap ( OAMK ) är ett av Finlands mest attraktiva vetenskapliga universitet. Ligger norr från Helsingfors är Uleåborgsregionen ett av de snabbast växande områdena i landet. Bara en timmes flygresa från Helsingfors och en tågförbindelse som tar dig direkt till stadens centrum, gör att Uleåborgs stad har enkel åtkomst från södra Finland. Med sina 200 000 invånare är regionen ett centralt centrum för innovativa högteknologiska industrier, akademi, vetenskap, tjänster och kultur.

Uleåborg har utmärkta studie- och undervisningsmöjligheter med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och vacker natur. Uleåborgsregionen är ett pulserande och intressant resmål för studenter, lärare och experter, både från Finland och utomlands. Bara några timmar från exotiska Lapplands och vandringsmöjligheter gör Uleåborg en utmärkt plats för naturälskare. Dagliga bussförbindelser till en av de största skidorterna i Finland, Ruka, under vintersäsongen gör det möjligt för alla att njuta av snöiga backar och skidvägar.

Roliga fakta om Uleåborg

  • Finlands utbildningssystem har rankats bland världens bästa utbildningssystem.
  • Flera finska presidenter har börjat sin utbildningsvägen i Uleåborg, bland annat Nobels fredsprisvinnande president Martti Ahtisaari. OAMK är stolt över att fortsätta detta arv av högkvalitativ utbildning.
  • Uleåborg har ett brett utbud av IKT-expertis. Staden har blivit utnämnd bland de sju mest intelligenta samhällen i Wold av Intelligent Community Forum flera år i rad.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se BBAs » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magisterexamen i utbildning Entreprenörskap

Online och Campus-kombinerat Heltid Finland Oulu

Magisterprogrammet i utbildnings Entrepreneurship erbjuds av Oulu University of Applied Sciences i Finland. Programmet överbryggar områdena utbildning, entreprenörskap, design och innovation. [+]

Magisterexamen i utbildning Entreprenörskap

Magisterexamen i utbildning Entreprenörskap överbryggar områdena utbildning, entreprenörskap, design och innovation. Det fokuserar

på ett praktiskt sätt att stödja nya innovationer inom utbildning, t.ex. att bygga upp utbildningsteknologiska nystartade initiativ eller sociala konsekvenser, och leda innovation inom utbildningsorganisationer och företag.

Programmet stöder dig som professionell för att få tillgång till möjligheter och nätverk i det globala utbildningsnäringsgemenskapen (pedagogisk och näringslivet).

Samhället är tvärvetenskapligt och internationellt med programmet avslutat i ett samarbete och

... [-]

Videoklipp

Welcome to Oulu University of Applied Sciences

Kontakt

OAMK

Adress, rad 1 Kotkantie 1 90250 Oulu
90250 Oulu, Finland
Hemsida http://www.oamk.fi/en
Telefonnummer +358 20 611 0200