University of Vaasa

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vasa universitet är ett tvärvetenskapligt universitet med mer än 5000 studenter och erbjuder examina på alla akademiska nivåer från kandidat till Mästaren och Doctor. Cirka 12 procent av studenterna är internationella studenter kommer från hela världen. De undervisning och forskning vid universitetet fokuserar på affärsstudier, administrativa vetenskaper, teknik, språk och kommunikation. Undervisningen i den internationella magisterprogram och flera andra kurser är engelska.

Vasa universitet har ett av Finlands nyaste campusområden nära havet. Samtliga fakulteter och institutioner finns i den vackra ön Palosaari. Campus är en intressant blandning av gammalt och nytt, en kombination av kontinentala och anglosaxiska arkitekturer. Det ligger i Vasa, den soligaste staden i Finland. Med sina 12 000 studenter är Vasa också en mycket livlig studentstad. Dessutom är den vackra Kvarkens skärgård omger staden del av UNESCO: s världsarvsNatur platser sedan 2006.

Vasa universitet - Tvärvetenskaplig och affärsorienterad

STUDIER Vasa universitet funktioner i tre fakulteter. Undervisning och forskning inom Fakulteten för Business Studies är av en hög nationell standard, och Vasa universitet är den näst största leverantören av företagsekonomiska examina i Finland. De viktigaste områden inom företagsekonomi är finansiering och finansmarknaderna, företagande, konsumentbeteende, och internationalisering av företag. Fakulteten är rankad som Utmärkt Business School i Eduniversal Worldwide Business School Ranking och dess Magisterprogram i finans och magisterprogrammet i International Business har tilldelats det internationella EPAS ackreditering.

Humaniora och samhällsvetenskap i filosofiska fakulteten har sina egna speciella styrkeområden såsom interkulturell kommunikation, språk för speciella ändamål, språkbad och jämförande administrativa vetenskaper. Vid fakulteten för teknik, universitetets kompetensområden är automatiseringsteknik, elektroteknik, datavetenskap och teleteknik.

Utbildningen vid universitetet i Vasa får bifall från arbetsgivarna för att möta kraven från det moderna arbetslivet. Alla grader av universitetet omfattar affärs verksamhet kompetens och genuint internationell atmosfär av campus tillsammans med möjligheter till studentutbyte ger studenterna starka förmågor när du anger arbetslivet. Undervisningsspråket i alla kurser för internationella studenter i masterprogram är engelska. Kurserna är typiskt baserad på föreläsningar med en sluttentamen eller på oberoende studier som examineras under läsåret. Seminarier och olika former av grupparbeten med skriftliga och muntliga uppgifter är en del av läroplanerna, också.

Studentliv i Vasa

Vasa universitet gemenskap omfattar över 5 000 studenter och varje år mer än 300 internationella studenter från hela världen studie vid University. Studenter vid universitetet har ett växande intresse för internationell studie atmosfär. Det finns sammanlagt omkring 12 000 studenter i Vasa, och tillgängliga bostäder och fritidsaktiviteter möjligheter i staden är gott.

Kulturlivet i staden har något för alla. Den finska Vasa Stadsteater, den svenska Wasa teatern, stadsorkester, Vasa Opera Company och många andra musikaliska grupper, körer och teatrar samt flera gallerier och museer säkerställa en livlig kulturliv för staden. Flera pop, rock och alternativ musik och kulturfestivaler organiseras i staden, särskilt på sommaren.

Vasa universitet ger handledning för alla nya internationella studenter. En internationell Tutor, en studiekamrat, utses till varje internationell student. Handledare hjälpa eleverna att lära känna den akademiska miljön och hjälpa andra frågor som rör att leva i Vasa och i Finland.

Under hela läsåret, handledare planera olika typer av aktiviteter och evenemang för internationella studenter. Dessa händelser är ett utmärkt tillfälle att lära känna de andra studenterna och uppleva Vasa på ett nytt sätt. Vasa universitet arrangerar också resor för internationella studenter för att se andra delar av Finland. Till exempel är en årlig resa till Lappland alltid en minnesvärd upplevelse för studenter.

Som medlemmar av den lokala studentkåren internationella masterexamensstuderande vid universitetet i Vasa dra nytta av olika rabatter på och utanför campus. Dessa inkluderar till exempel subventionerade måltider på restauranger University och caféer, samt rabatter på resande biljetter i teatrar, museer och många butiker. Magisterexamen studenter också berättigar till studiestöd hälsovården.

Vasa universitets campus ligger intill havet med gott om möjligheter till utomhusaktiviteter. För dem som tycker om att vara nära naturen, är Vasaregionen en utmärkt plats för att tillbringa fritiden utomhus. Havsstranden erbjuder upplevelser för varje säsong från kajakpaddling och dykning till isfiske. Vasa stad är mycket tillgänglig; alla nödvändiga tjänster ligger nära universitetet och de flesta människor håller på att cykla hela året. Rese anslutningar är omfattande - förutom de väl anslutna flygplats, tåg- och bussförbindelser, kryssare över Bottniska viken tillåter resenärer når Sverige i några timmar.

Campus Area

Den Vasa universitet upptar Finlands nyaste campusområde vid havet - en kombination av kustlandskaps, modern arkitektur och omvandlas industribyggnader. Universitetet erbjuder en modern studiemiljö med up-to-date dator och andra tekniska anläggningar. Även den akademiska biblioteket ligger på campus. Från studentrestaurang i huvudbyggnaden finns en magnifik utsikt mot den omgivande naturen och havet. En International University

Vasa universitet har kontakter runt om i världen; partnerskap universitet för student- och personalutbyte, och även för forsknings- och utbildningssamarbete. Varje år mer än 200 studenter åker utomlands för några av de undersökningar som krävs för att de utbildningsprogram. På samma sätt, mer än 200 internationella studenter anländer varje år att slutföra sin utbytesperiod vid universitetet i Vasa. Dessutom mer än 300 internationella studenter studera i universitetets internationella master- och doktorandprogram.

Vasa universitet erbjuder en internationell atmosfär och en vacker miljö maritim campus, effektiv handledning och en livlig social miljö förutom ett brett utbud av kurser som erbjuds på engelska. De flesta av de kurser som ingår i masterprogrammen erbjuds för både internationella och finländska studenter som ger ett utmärkt tillfälle att lära känna de lokala studenter. De internationellt blandade studiegrupper erbjuder en stor chans att lära av andra studenter och deras erfarenheter.

Investera i din framtid!

En sammansvetsat studie gemenskap, välplanerade undervisning och effektiv service till studenterna främja akademiska framsteg och färdigställande av grader. Den Vasa universitet utbildar kompetenta experter för behoven hos den moderna arbetslivet och sysselsättningsutsikterna för akademiker är bra. Universitetet stöder flexibilitet i studier inom universitetet och i andra akademiska institutioner i Vasa, i Finland och i hela världen. För mer information besök Vasa universitet hemsidor på http://www.uva.fi/en/for/prospective/. Följ med oss ​​nu!

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magister I Industriell Ekonomi

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Vaasa

Den Masterprogram i industriell ekonomi kombinerar de två strategiska prioriteringar Vasa universitet, internationalism och tvärvetenskapligt arbete. [+]

Inriktningen i Masterprogram i industriell ekonomi är teknikutnyttjande, som är ett framtidsinriktat område. Det gäller särskilt i högteknologiska företag och verksamheter med snabbt föränderlig central teknik inom forskning och universitet, samt i utvecklingen av regionala och nationella teknik politik.

&nbsp

Den Masterprogram i industriell ekonomi kombinerar de två strategiska prioriteringar Vasa universitet, internationalism och tvärvetenskapligt arbete. Programmet har ett nära samarbete med högteknologiska företag i området, med fördelen av Finlands läge i centrum av en växande förnybara energikällor. Dessutom ger det studenterna med erfarenhet av internationella och lokala föreläsare fokuserar sitt arbete på teknik och operativa ledning. ... [-]


Magister I Strategisk Affärsutveckling

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Vaasa

Magisterprogrammet i strategisk affärsutveckling fokuserar på teori och praktik av strategisk affärsutveckling, från strategisk analys till strategiskt val och genomförande av strategin. [+]

Magisterprogrammet i strategisk affärsutveckling fokuserar på teori och praktik av strategisk affärsutveckling, från strategisk analys till strategiskt val och genomförande av strategin. De områden som omfattas av programmet omfattar projektledning, internationell strategisk förvaltning och hantering av företagsnätverk. Dessutom erbjuder programmet studenter ett brett spektrum av frivilliga studier som gör det möjligt för dem att fördjupa sin kunskap inom andra områden som mänsklig resurs och tvärkulturell förvaltning.

Det tvååriga programmet ger kompetens och kunskap som krävs på mitten och övre ledningsnivå i alla typer av företag och organisationer, stora eller små, offentliga eller privata. Studenter som examinerar programmet kommer att ha de kunskaper som krävs för att förstå organisationens strategiska position, hur man tar strategiska val och hur strategin kan omvandlas till handling för att bli en källa till hållbar konkurrensfördel.... [-]


Master I Industriella Systemanalyser

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Vaasa

[+]

Det är viktigt att förstå hur teknik och människor är organiserade för att uppnå målen.

Programmet förbereder eleverna att utveckla och hantera produkt- och tjänsteinnovation för industriella energisystem, leverans och användning. Kurserna består av föreläsningar, lag arbetsuppgifter, projekt, presentationer och slutprov.

Ämnena som lärs ut i detta program inkluderar Data vetenskap och analys, kvalitetsteknik, systemteknik, beslutsstöd, Projektledning och industri projektarbete.

[-]

Master I Industriell Digitalisering

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Vaasa

Intresserad av maskininlärning eller smarta och inbyggda system? Känner du till rollerna för trådlös kommunikation på internet av saker (IoT)? [+]

Vi är i tiden för liv digitalisering. Digitalisering innebär i grunden användningen av den senaste avancerade informations-, kommunikations- och datatekniken för att förbättra systemets effektivitet, prestanda, användbarhet och funktionalitet samt skapa nya användbara tjänster.

Magisterprogrammet i Industrial Digitalisation är ett applikationsorienterat program som täcker ämnen som telekommunikation, inbyggda system, intelligent robotik, evolutionär dator, maskininlärning och automation. Alla kurser och seminarier ges av vår internationellt framstående och erfarna personal. Syftet med programmet är att utbilda kvalificerade Masters of Science med en specialisering huvudsakligen i informationssystemen för distribuerad energi.... [-]


Master I Internationella Affärer

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Vaasa

[+]

Det finns inga antagningsprov för internationella masterprogrammen vid Vasa universitet. Antagning beslut fattas på grundval av de dokument som krävs, utvärdera varje fullständig ansökan individuellt och välja dem med de bästa förutsättningarna. Från och med augusti 2017 kommer finska universitet att införa studieavgifter. Förutom undervisningsavgiften ska studenterna betala Studentkårs medlemsavgift på cirka 142 euro per läsår. Vasa universitet har stipendier tillgängliga för studenter som är skyldiga att betala studieavgifter i magisterprogram.

[-]

Master in Finance

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Vaasa

[+]

Antagning beslut fattas på grundval av de dokument som krävs, utvärdera varje fullständig ansökan individuellt och välja dem med de bästa förutsättningarna. Från och med augusti 2017 kommer finska universitet att införa studieavgifter. Förutom undervisningsavgiften ska studenterna betala Studentkårs medlemsavgift på cirka 142 euro per läsår. Vasa universitet har stipendier tillgängliga för studenter som är skyldiga att betala studieavgifter i magisterprogram.

[-]

Videoklipp

To know us is to feel us: Life at the University of Vaasa

Exchange Student at the University of Vaasa

Kontakt
Postadress
information@uva.fi

University of Vaasa
P.O.Box 700,

Vaasa, 65101 FI
Besöksadress
Wolffintie 34,
Vaasa, 65200 FI