École de Condé

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Paris campus ligger ett stenkast från Place Cambronne i ett livligt distrikt nära Champ de Mars.

Skolan för Condé Paris upptar 6.300 m² tillägnad design, grafisk konst och fina hantverk. Pole design och grafik konst och hantverk centrum ligger i två separata byggnader inom gångavstånd från varandra, med en total yta på 6.300 m². Byggandet av Cambronne Street, där är den utbildning design och grafisk skola, totalrenoverades 2014. Det är en av de mest moderna i sin klass. Campus finns också Graduate School of Perfume en partnerinstitution i skolan av Conde.

Detta är totalt den bredare uppsättning privata högskolorna tillägnad skapandet i centrala Paris.

Att studera i Paris

Att studera i Paris är att välja ett levande studentliv i centrum för ett ekonomiskt och kulturellt centrum i de mest dynamiska i världen. Detta skapar dagliga rub och njuta av en mångkulturell miljö väsen källa till kreativitet.

Paris rytmen av händelser relaterade till mode, design, konst och kreativitet. Studenter gynnas direkt från atmosfären som Högskolan Condé är involverade i konstnärens dagar och andra händelser i samband med design och skapande.

Att bo och studera i Paris också njuta av extraordinära kulturella potential i staden lättillgängligt från skolan på grund av sitt centrala läge. Museer, gallerier, utställningsutrymmen är otaliga. Deras regelbunden närvaro är en avgörande fördel i utbildningsprogrammet. Slutligen, för att studera i Paris är att vara nära en enastående källa till sysselsättning i de kreativa näringarna. Med 363 tusen jobb registrerats i detta område, Paris gjorde liksom London och de flesta stora världen huvudstäder.

Platser

Lyon

Address
7-9 rue Cambronne
75015 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike

Lyon

Address
23, rue Camille Roy
69007 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike

Nancy

Address
64, rue Marquette
54000 Nancy, Grand Est, Frankrike

Trevlig

Address
6, avenue Désambrois
06000 Trevlig, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike

bordeaux

Address
8, rue du gén. de Cheyron
33100 bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrike

Turin

Address
5 Via Pisa, 10152
Turin, Piedmont, Italien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium