Läs den officiella beskrivningen

Paris campus ligger ett stenkast från Place Cambronne i ett livligt distrikt nära Champ de Mars.

Skolan för Condé Paris upptar 6.300 m² tillägnad design, grafisk konst och fina hantverk. Pole design och grafik konst och hantverk centrum ligger i två separata byggnader inom gångavstånd från varandra, med en total yta på 6.300 m². Byggandet av Cambronne Street, där är den utbildning design och grafisk skola, totalrenoverades 2014. Det är en av de mest moderna i sin klass. Campus finns också Graduate School of Perfume en partnerinstitution i skolan av Conde.

Detta är totalt den bredare uppsättning privata högskolorna tillägnad skapandet i centrala Paris.

Att studera i Paris

Att studera i Paris är att välja ett levande studentliv i centrum för ett ekonomiskt och kulturellt centrum i de mest dynamiska i världen. Detta skapar dagliga rub och njuta av en mångkulturell miljö väsen källa till kreativitet.

Paris rytmen av händelser relaterade till mode, design, konst och kreativitet. Studenter gynnas direkt från atmosfären som Högskolan Condé är involverade i konstnärens dagar och andra händelser i samband med design och skapande.

Att bo och studera i Paris också njuta av extraordinära kulturella potential i staden lättillgängligt från skolan på grund av sitt centrala läge. Museer, gallerier, utställningsutrymmen är otaliga. Deras regelbunden närvaro är en avgörande fördel i utbildningsprogrammet. Slutligen, för att studera i Paris är att vara nära en enastående källa till sysselsättning i de kreativa näringarna. Med 363 tusen jobb registrerats i detta område, Paris gjorde liksom London och de flesta stora världen huvudstäder.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Franska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

École de Condé

IAAD och Écoles de Condé meddelar undertecknandet av ett viktigt strategiskt partnerskap, vilket kommer att resultera i att integrera dessa två enheter inom ett större ve ... [+]

Masterprogrammet i Inredningsarkitektur - Nya former av modernt boende

IAAD och Écoles de Condé meddelar undertecknandet av ett viktigt strategiskt partnerskap, vilket kommer att resultera i att integrera dessa två enheter inom ett större verklighet. Bland de gemensamma projekten kommer nya kurser, nya undervisningsmodeller och nya orter vägas för att öka möjligheterna för studenter.

Genom detta partnerskap, unik i sitt slag, kommer de båda institutionerna ger en ny dimension till sina pedagogiska projekt som kommer att ge ett verkligt europeiskt värde: i början av ay 2013-2014, kommer kurserna Frankrike-Italien och Italien-Frankrike vara tillgänglig till studenter av båda skolorna.... [-]

Frankrike Lyon
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
École de Condé

Den internationella Master i mat & laga design, fullt undervisas på engelska, erbjuder en hög nivå av utbildning på området för kulinariska och koka design. ... [+]

Den internationella Master i mat & laga design, fullt undervisas på engelska, erbjuder en hög nivå av utbildning på området för kulinariska och koka design.

En av de få kurser i sitt slag som finns i Frankrike och Europa, Internationella Master i mat & laga designen undervisas på École de Condé Lyon, som ligger i huvudstaden i fransk gastronomi. Kursen samlar designers, kända kockar, sociologer och forskare i en unik klassrum som fokuserar på produktion och planering.

Förutom utformningen av maträtter, tallrikar och äta platser (restauranger, butiker, etc.) kursen går i förhållandet mellan konsumenten och produkten genom historiska, sociokulturella, marknadsföring, men också närings och vetenskaplig analys.... [-]

Frankrike Lyon
September 2019
Engelska,Franska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Les formations de l'École de Condé