The American Business School of Paris

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den amerikanska Business School i Paris erbjuder en läroplan baserad på den amerikanska utbildningssystemet.

Programmet medger: Franska gymnasieexamen och studenter som vill följa en internationell läroplan, till internationella studenter som vill följa en amerikansk läroplan i Paris.

Dra nytta av de bästa amerikanska och franska metoder

Högeffektiva undervisningsmetoder

"I samarbete med amerikanska universitet, har den amerikanska Business School Paris antog den amerikanska högre utbildningsväsendet, känd över hela världen.

The Business School kombinerar interaktiv projektbaserad undervisning med en extra läroplanen program som låter dig att utveckla din personlighet, självständighet och initiativförmåga.

För att underlätta övergången till arbetsplatsen, har den amerikanska Business School Paris också antagit franska bästa träningsmetoder: - praktik - seminarier - individuell coachning få det bästa av två världar: gå med i American Business School of Paris "Fady Fadel, Ph.D ., Dean

Vår verksamhetsidé

Den amerikanska Business School of Paris syftar till att utbilda sina studenter att bli framtidens företagsledare som tänker internationellt, ta initiativ och kan arbeta med mångkulturella grupper. Skolan kommer ständigt förbättra sina akademiska normer och samtidigt ingjuta i eleverna respekt och tolerans för mångfald, liksom en känsla av socialt ansvar. Skolan kommer också att uppmuntra eleverna att tillämpa etiska normer i alla personliga och yrkesmässiga beslut.

Platser

paris

Address
American Business School Paris - 12 rue Alexandre Parodi
75010 paris, Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium