Läs den officiella beskrivningen

Amerikanska forskarskolan i Paris (AGS) erbjuder amerikanska akademiska program i Frankrike, vilket ger studenter från hela världen möjlighet att få en amerikansk utbildning medan de bor i Frankrike. Alla program lärs på engelska; Det finns inget behov av att tala franska för att gå med i skolan.


AGS har specialiserat sig på internationella relationer och relaterade områden. Program tillgängliga är Masters och Ph.D. grader samt deltid icke-examen och studerar utomlands för doktorander. AGS förbereder studenter för karriär inom olika grenar av internationella angelägenheter: mellanstatliga organisationer, icke-statliga organisationer, regeringar, internationella företag, media och akademi, bland annat.
Programmen är baserade på det amerikanska utbildningssystemet och utnyttjar de franska och europeiska kulturella, akademiska och professionella resurserna.
/>/>


AGS- fakulteten, liksom studenten, är mycket internationella, skapar en mångkulturell atmosfär och ger flera perspektiv på de lärdomar som lärs ut. Detta kombinerar skolans plats i en av världens huvudstäder för att ge studenterna en verklig internationell upplevelse./>/>


En annan kännetecken för American Graduate School i Paris är den individuella uppmärksamheten till varje elev. Classe storlekar hålls små för bättre student-professor interaktion och intressanta diskussioner i klassrummet. AGS-fakulteten och medarbetarna känner till varje elev och är alla engagerade i att säkerställa för var och en en framgångsrik erfarenhet i Paris och i programmet.

img

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Graduation Dinner in the French Senate - Student Testimonials

AGS Student Testimonials - Class of 2014

AGS Student Testoimonials - Class of 2016

American Graduate School in Paris (AGS)
Address
American Graduate School in Paris 101, boulevard Raspail
75006 Paris, Île-de-France, Frankrike
Webbplats
Telefon
+33 1 47 20 00 94