Read the Official Description

AIM - En föregångare i International Hospitality Management Education

Regelbundet rankad som en av de ledande hotellförvaltnings skolor idag, AIM grundades 1992 på initiativ av anslutna medlemmar av Cornell Hotel Society, en förening bestående av framstående yrkesverksamma från turism och besöksnäringen.

The Bachelor och MBA-program (franska regeringen certifieringsnivå 1 beviljas), ges på engelska, ge akademiker den kompetens som krävs för att inleda en internationell karriär i ledande hotell och turistföretag.

AIM Hotel och Tourism Management School i Paris har även specialiserad yrkesutbildning med certifieringar som utfärdas av American Hotel & Lodging Association, Ecole Ritz Escoffier och Ecole de cuisine Alain Ducasse.

Internationella hotell och turism management skola i Paris

Idealiskt beläget mellan den enda parisiska campus (Cité Internationale Universitaire de Paris - CIUP) och Montsouris Park i Paris, har AIM konsekvent rankas bland de bästa hospitality management skolor. Framtida chefer i ledande hotell och lyxiga anläggningar i världen är utbildade genom sin Bachelor och MBA-program i hospitality management.

Tack vare skolans grundligt modern design, kan eleverna njuta av den bästa möjliga inlärningsmiljö. I början av sina studier på AIM, eleverna får en årskort som ger tillgång till CIUP biblioteket Campus Langues och en mängd sport- och fritidsaktiviteter.

Kortet berättigar också att dra nytta av elev priser på CIUP universitets restaurang och cafeteria. Tack vare sitt program ges på engelska och dess omvärlds lockar AIM studenter från hela världen, vilket ger en mångkultur som bidrar till skolans rika kulturliv och dess goda rykte. Denna unika smältdegel ger också eleverna att utveckla livstid mänskliga värden som solidaritet, dela, dialog och lagarbete.

Organisation av studier

Skolan erbjuder tre gästfrihet och turism management utbildningsprogram: Bachelor of Sciences (3 år), kandidater som innehar en gymnasieexamen är berättigade att ansöka, Bachelor of Arts, antagning efter en 2-årig associera grad och MBA, antagning efter en 3-årig examen. Upptäck alla de olika utbildningsvägar genom den förklarande schema.

Fakulteten

När eleverna av AIM, kommer du dra nytta av en oöverträffad nivå av expertis från våra lärare: du kan berätta från CV under att de flesta av dem har haft ledande befattningar i internationella hotell eller företag.

Våra lärare håller grader från de bästa gästfrihet eller turism förvaltning skolor och vill kommunicera och dela sin passion och världsomspännande kompetens med våra studenter genom att leverera kurser berikade av sina egna verkliga erfarenheter i branschen.

Syftet är särskilt angelägna om att erbjuda bästa möjliga utbildning samtidigt berika det med fallstudier i förekommande fall. Denna metod förbereder eleverna för effektivare praktik och en säkrare karriär start.

Livet på AIM

AIM erbjuder sina studenter en blomstrande och stödjande inlärningsmiljö. Förutom att dra nytta av de många fördelar som erbjuds av CIUP, AIM ser till att sina studenter tycker studerar vid en state-of-the-art campus på bästa möjliga inlärningsmiljö.

Ett lugnt område, med en mycket stor grönområde i närheten och enkel tillgång till utbildningsresurser, kombineras för att skapa en perfekt arbetsmiljö för effektiva och givande studier.

AIM studenter tillgång till gratis årlig medlemsavgift till biblioteket: ett medlemskort som levereras i början av läsåret ger dem full tillgång under hela året.

Centralbiblioteket ligger i Cité Internationale Universitaire av Paris ”Maison Internationale”, innehåller stora samlingar med 50.000 böcker, 316,000 e-böcker, 1.900 tidskrifter (inklusive 1550 i elektroniskt format) och 57 databaser. Det ger tillgång till en rad tjänster för att hjälpa eleverna med sina universitetsarbete:

Online ordböcker och uppslagsverk,
Online franska och internationell press,
tidskrifter,
Internetåtkomst,
På plats samråd,
Användarutbildning,
Utskrift, kopiering, skanning och bindning av dokument.

Den Espace LanguesEn multimedia självlärande centrum, ger möjligheter att förbättra på franska, för att lära 26 andra språk, och att delta i samtalsgrupper (franska, engelska, spanska, italienska, portugisiska, ryska, kinesiska, etc.)

För mer information om biblioteks öppettider och Espace Langues, besök Cité Internationale webbplats.

efter AIM

Tack vare vår akademiska syn på arbetsmarknaden, AIM studenter får jobberbjudanden så snart de har avslutat sina studier och för vissa, även under praktik genomförs som en del av den akademiska program.

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

AIM Hotel & Tourism Management Academy

Denna intensiva och krävande utbildningsprogram högre lärt genom engelska ger studenterna ett brett utbud av långtgående karriärmöjligheter. Under en tvåårsperiod, studen ... [+]

MBA yrkesexamen på Hotel och Tourism Management

Förutsättning: 3-årigt program (Associate Degree, kandidatexamen, magisterexamen i något ämne). Undervisningsspråk: Engelska Varaktighet program: 2 år.

Akademiker som har genomgått en 3-årig examen, oavsett disciplin, kan ansöka om Master of Business Administration som specialiserat sig på Hotel och Tourism Management (MBA Professional).

Denna intensiva och krävande utbildningsprogram högre lärt genom engelska ger studenterna ett brett utbud av långtgående karriärmöjligheter. Under en tvåårsperiod, studenter skaffa sig nödvändig kunskap och expertis för att utrusta dem för ledande befattningar inom hotell- och turistnäringen. De ledaregenskaper förvärvade är också relevant för varje annan industri kräver personal tillsyn, teamcoaching, redovisning färdigheter, etc.... [-]

Frankrike Paris
October 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Nous ne promettons pas la lune...

AIM - Académie Internationale de Management en Hôtellerie et Tourisme / Le film

Académie Internationale de Management (AIM)
Address
2, rue Charbonnel
75013 Paris, Île-de-France, Frankrike
Webbplats
Telefon
+33 1 45 75 65 75