The American University of Paris

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

American University of Paris (AUP)

I en värld där accelererande förändring och ständigt skiftande personliga, kultur- och ekonomiska förbindelser är normen,-at alla stone ibland, är en utlänning.

Dagens värld kräver vår förmåga att se världen som en annan person ser det, även om vi kanske inte håller med den personens idéer och perspektiv. Vi måste veta nog av världen och oss själva att fungera effektivt i en mängd olika professionella och sociala sammanhang. Vi måste vara bekvämt boende i utkanten av vår egen komfortzon.

Och det är bara genom att komfort den känslan av att vara hemma i världen att vi kan fullfölja våra egna ambitioner, mästare våra egna orsaker, främja våra egna ideal.


En amerikansk stil utbildning i ett av världens mest kosmopolitiska städer

AUP är själv ett lyckat experiment i internationell, tvärvetenskaplig utbildning. AUP sammanför alla de bästa delarna av den amerikanska universitetsmodell små, diskussionsbaserade klasser; ett samarbete relation mellan studenter och lärare; särskild tonvikt på kritiskt tänkande och tydlig kommunikation, med de kulturella, sociala och yrkesmässiga möjligheter i en av världens mest kosmopolitiska städer.

Vår är en akademisk kultur av engagemang, globalt medborgarskap och gemenskap. Vårt uppdrag och värderingar speglar detta som vi försöker främja i studenter och lärare både en kritisk engagemang till en värld av ömsesidigt beroende.


Ett internationellt rykte för kvalitet

AUP referenser är oantastliga. Vi är ackrediterade av mellersta staterna Association of Högskolor och skolor. Våra lärare kommer från några av de finaste universiteten i världen. Och vi engagerar oss i särskilda akademiska partnerskap med sådana ansedda institutioner som Oxford University, Université de Paris Sorbonne, och New York New School.

Eftersom vår grundades 1962, har vi tillhandahållit en flerspråkig och mångkulturell inlärningsmiljö. Känd som ett globalt centrum för innovativ, tvärvetenskaplig forskning, utbildar vi världsmedborgare som tar sina platser som ansvariga aktörer i samhällen, det civila samhället, och länder runt om i världen.


Alumni vända en livsförändrande utbildning i världs byta karriär

AUP har mer än 15.000 studenter i 141 länder, vilket gör vår en av de mest verkligen global alumner nätverken i världen. Väl över 90 procent av våra studenter är anställda eller i forskarskolan inom sex månader efter examen. Och många har gått vidare till ledande positioner på institutioner så olika som Commercial Bank of Kuwait, BASF i Tyskland, Jane Goodall Institute i Tanzania, Google i Frankrike, Centerpartiet i Sverige och USA: s energidepartement.


Läs mer-och ansluta sig till oss

För att ta reda på mer fakta om AUP, vår historia och våra akademiska program, bjuder vi in ​​dig att utforska vår hemsida och lära känna de spännande möjligheter som väntar dig när du gå med i vår dynamiska internationella samfundet i Paris.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se MSc:er » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Ma I Globala Kommunikations

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Frankrike Paris

The Master of Arts i Global Communications (MAGC) är en tre terminer, 48-kredit examen som kan fyllas i på ett kalenderår. Denna banbrytande Programmet erbjuder en balans mellan fast intellektuell förberedelse inom kommunikation och praktisk yrkesutbildning med internationella experter. [+]

Eftersom varje samhällsnivå digitaliseras på alltmer komplexa och innovativa sätt, måste kommunikationsexaminerare fortsätta att utveckla flera och mycket sofistikerade färdigheter och kunskaper. Det tjugoförsta århundradet är digitalt.

Den digitala kulturen och branschens spår inom MAGC ersätter spåren Visual and Material Culture och erbjuder ett innovativt och tvärvetenskapligt fokus på den centrala betydelsen av digital teknik i dagens värld.

ANSLUT TILL NÄTVERKET: TEOR OCH PRAKSIS

Hur vi kommunicerar är i flux. Från nya idéer om identitet och samhälle, till den växande jorden av virtuellt utrymme och globala nätverk, till revolutioner i handel, politik och aktivism: digitala medier har hjälpt oss att skapa en modig ny värld. Digital Cultures and Industries-spåret hjälper studenter att möta utmaningen i denna värld med en serie av kritiska och praktiska kurser som kan anpassas till olika karriärvägar.... [-]


Ma I Internationella Frågor

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Frankrike Paris + 1 fler

The Master of Arts i internationella frågor (min) drar full nytta av Paris mångkulturella dimensioner och central roll i den internationella ekonomin, politik och samhällsfrågor. Programmet balans intellektuella och teoretiska mästerskap med hands-on, förbereder projektbaserat lärande för en framgångsrik yrkesliv. [+]

MA i internationella frågor The Master of Arts i internationella frågor (min) drar full nytta av Paris mångkulturella dimensioner och central roll i den internationella ekonomin, politik och samhällsfrågor. Programmet balans intellektuella och teoretiska mästerskap med hands-on, förbereder projektbaserat lärande för en framgångsrik yrkesliv. MA i internationella frågor har följande lydelse:

Möjligheten att tjäna en amerikansk magisterexamen i Frankrike En blandning av praktisk och teoretisk kunskap om internationella frågor, konfliktlösning, och utveckling av det civila samhället Ett globalt nätverk för att lansera en karriär inom icke-statliga organisationer eller med en internationell institution, nationella regeringar, eller multinationellt företag ... [-]

Master Of Arts I Diplomati Och Internationell Rätt

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Frankrike Paris

AUP Masters i diplomati och folkrätt syftar till att uppnå konkreta resultat, med hjälp av respektive verktyg för varje disciplin för att förbereda dig för att utveckla verkliga lösningar. Denna tvärvetenskapligt program gör det möjligt för dig att tänka kritiskt om komplexa diplomatiska och internationella rättsliga frågor i verkliga sammanhang. Genom att tillämpa teori till praktik, kommer du ta itu med några av de viktigaste frågorna inför offentliga och icke-statliga institutioner runt om i världen, såsom "Varför stater deltar i internationella institutioner som främjar globalt samarbete?" eller "Hur stater och institutioner samverkar när samarbetet bryts ned och konflikter uppstår? [+]

Förbereda dig för offentlig ledning Diplomati och internationell lag är kritiska komponenter i att ta itu med frågor som seminal allmänhetens oro. Som populationer fly förtryckarregimer och politiska frågor har förgreningar utanför någon stats gränser, är behovet av verkliga lösningar och ledare som kan genomföra dem avgörande.

AUP Masters i diplomati och folkrätt syftar till att uppnå konkreta resultat, med hjälp av respektive verktyg för varje disciplin för att förbereda dig för att utveckla verkliga lösningar. Denna tvärvetenskapligt program gör det möjligt för dig att tänka kritiskt om komplexa diplomatiska och internationella rättsliga frågor i verkliga sammanhang. Genom att tillämpa teori till praktik, kommer du ta itu med några av de viktigaste frågorna inför offentliga och icke-statliga institutioner runt om i världen, såsom "Varför stater deltar i internationella institutioner som främjar globalt samarbete?" eller "Hur stater och institutioner samverkar när samarbetet bryts ned och konflikter uppstår?... [-]


MSc

MSc I Internationell Förvaltning

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2018 Frankrike Paris

Vår Civilingenjör i International Management är en flexibel men strukturerad grad program som ger dig de avancerade färdigheter för att navigera i komplexa nationella, kulturella och socioekonomiska sammanhang i vilka alla dagens verksamhet och organisationer verksamma. [+]

Din nästa karriärsteg i ledningen måste utrusta dig för en internationell professionell miljö, en som kommer att erbjuda unika möjligheter om du är väl förberedd. Vår Civilingenjör i International Management är en flexibel men strukturerad grad program som ger dig de avancerade färdigheter för att navigera i komplexa nationella, kulturella och socioekonomiska sammanhang i vilka alla dagens verksamhet och andra organisationer är verksamma.

Utveckla ledarförmåga i vår intima, internationell inlärningsmiljö

Civilingenjör i Management erbjuder en grund i de teorier och metoder för internationell förvaltning i små klassrum kamrater och lärare från hela världen. Du kommer att fokusera på kritisk analys och problemlösning och utveckla en kritisk förståelse av de ekonomiska och sociopolitiska miljöer av företag och andra organisationsformer. Vår amerikansk stil forskarutbildning erbjuder val och inriktning samtidigt som globala perspektiv och erfarenheter med de olika sammanhang av chefsarbetet.... [-]


Videoklipp

The American University of Paris Campus Tour

AUP

Ecole de Guerre Practicum in the MA in International Affairs program

Branding Place Practicum in Iceland

Kontakt

The American University of Paris

Adress, rad 1 5 boulevard de La Tour-Maubourg
75007 Paris, Île-de-France, Frankrike
Hemsida http://www.aup.edu/
Telefonnummer +33 1 40 62 07 20