Läs den officiella beskrivningen

American University of Paris (AUP)

I en värld där accelererande förändring och ständigt skiftande personliga, kultur- och ekonomiska förbindelser är normen,-at alla stone ibland, är en utlänning.

Dagens värld kräver vår förmåga att se världen som en annan person ser det, även om vi kanske inte håller med den personens idéer och perspektiv. Vi måste veta nog av världen och oss själva att fungera effektivt i en mängd olika professionella och sociala sammanhang. Vi måste vara bekvämt boende i utkanten av vår egen komfortzon.

Och det är bara genom att komfort den känslan av att vara hemma i världen att vi kan fullfölja våra egna ambitioner, mästare våra egna orsaker, främja våra egna ideal.


En amerikansk stil utbildning i ett av världens mest kosmopolitiska städer

AUP är själv ett lyckat experiment i internationell, tvärvetenskaplig utbildning. AUP sammanför alla de bästa delarna av den amerikanska universitetsmodell små, diskussionsbaserade klasser; ett samarbete relation mellan studenter och lärare; särskild tonvikt på kritiskt tänkande och tydlig kommunikation, med de kulturella, sociala och yrkesmässiga möjligheter i en av världens mest kosmopolitiska städer.

Vår är en akademisk kultur av engagemang, globalt medborgarskap och gemenskap. Vårt uppdrag och värderingar speglar detta som vi försöker främja i studenter och lärare både en kritisk engagemang till en värld av ömsesidigt beroende.


Ett internationellt rykte för kvalitet

AUP referenser är oantastliga. Vi är ackrediterade av mellersta staterna Association of Högskolor och skolor. Våra lärare kommer från några av de finaste universiteten i världen. Och vi engagerar oss i särskilda akademiska partnerskap med sådana ansedda institutioner som Oxford University, Université de Paris Sorbonne, och New York New School.

Eftersom vår grundades 1962, har vi tillhandahållit en flerspråkig och mångkulturell inlärningsmiljö. Känd som ett globalt centrum för innovativ, tvärvetenskaplig forskning, utbildar vi världsmedborgare som tar sina platser som ansvariga aktörer i samhällen, det civila samhället, och länder runt om i världen.


Alumni vända en livsförändrande utbildning i världs byta karriär

AUP har mer än 15.000 studenter i 141 länder, vilket gör vår en av de mest verkligen global alumner nätverken i världen. Väl över 90 procent av våra studenter är anställda eller i forskarskolan inom sex månader efter examen. Och många har gått vidare till ledande positioner på institutioner så olika som Commercial Bank of Kuwait, BASF i Tyskland, Jane Goodall Institute i Tanzania, Google i Frankrike, Centerpartiet i Sverige och USA: s energidepartement.


Läs mer-och ansluta sig till oss

För att ta reda på mer fakta om AUP, vår historia och våra akademiska program, bjuder vi in ​​dig att utforska vår hemsida och lära känna de spännande möjligheter som väntar dig när du gå med i vår dynamiska internationella samfundet i Paris.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MA

The American University of Paris

Master of Arts i Global Communications (MAGC) är ett tvärvetenskapligt, hybrid akademiskt program som producerar expertkommunikationspersonal och forskare. Undervisad av ... [+]

MA i Global Communications är ett tvärvetenskapligt, hybrid akademiskt program som producerar expertkommunikationspersonal och forskare. Undervisad av en internationell fakultet som består av intellektuella och professionella ledare inom sina områden, är programmet utformat för att hjälpa dig att hitta en Pathway till framtida framgång i din karriär.

ANSLUT TILL NÄTVERKET: TEOR OCH PRAKSIS

Vår läroplan anpassas alltid för att möta nya behov. Vi välkomnar studenter med ett brett spektrum av intressen och ger expert akademisk och praktisk utbildning om ämnen som spänner över:

Kommunikationsteori - från utveckling av fältet och dess huvudbegrepp och debatter till de senaste debatterna och utmaningarna i en globaliserad världDigital Media Technologies - från uppkomsten och löftet av Internet till de immersiva nätverk av sociala medier och allestädes närvarande datorerGlobala medier och mediesystem - som producerar komparativ kunskap om strukturer av ägande, kontroll, inflytande och innovationVisuell kultur - utforska den mångfaldiga kraften i bilder och skärmar och utseendeKreativa industrier - deras ökande roll i reklam och branding av varor och tjänster, och att främja och störa idéer och värderingarJournalistik och PR - inklusive utmaningar och möjligheter att producera och dela övertygande innehåll i en uppmärksamhetsbaserad digital ekonomiMode- och materialkultur - från lyx till hållbarhet i en snabbt omformande industri och breda konsumtionsmetoder i ett konsumentistiskt samhälle och bortomKulturell skillnad och kulturell mångfald - deras komplexa förhållande till förändrade metoder och politik för kommunikation globalt, inklusive praxis, politik och organisationerActivism och Advocacy - i en värld av nya politiska insatser och intressenter och transformativ teknikEn internationell metod att lära... [-]
Frankrike Paris
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The American University of Paris

Master of Arts in International Affairs (MIN) tar full nytta av Paris mångkulturella dimensioner och centrala roll i internationell ekonomi, politik och sociala frågor. P ... [+]

MA i internationella angelägenheter gör att du kan dra full nytta av Paris central roll i internationell ekonomi, politik och sociala frågor. Genom detta program får du möjlighet att komplettera de stränga kurserna och de professionella modulerna med praktik, fältarbete för uppsatsforskning och fallstudiemetoder för avhandling.

Vår fakultet och personal arbetar nära våra studenter för att tillhandahålla intellektuellt mentorskap och stöd som möjliggör för dem att göra en skillnad i världen. MA i internationella frågor ger:

-Möjligheten att tjäna en amerikansk magisterexamen i Frankrike

-En blandning av praktisk och teoretisk kunskap om internationella angelägenheter, konfliktlösning och utveckling av det civila samhället... [-]

Frankrike Paris
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The American University of Paris

AUP : s mästare i diplomati och internationell rätt ger dig möjlighet att förvärva både grundläggande kunskaper och praktiska färdigheter som krävs för karriär inom inter ... [+]

FÖRBEREDAR DIG FÖR OFFENTLIGT LEADERSHIP

Detta högt konkurrenskraftiga ettåriga MA i diplomati och internationell rätt erbjuder dig en tvärvetenskaplig examen i samarbete med Oxford Universitys sommarbevisprogram i internationell mänsklig rättighet. Genom programmet kommer du att förvärva både grundläggande kunskaper och praktiska färdigheter som krävs för karriär inom internationell rätt, diplomati och internationell förespråkare.

Programmet gör att du kan tänka kritiskt om komplexa diplomatiska och internationella juridiska frågor i verkliga sammanhang. Genom att tillämpa teori att öva, kommer du att ta itu med några av de viktigaste frågorna för offentliga och icke-statliga institutioner runt om i världen, till exempel "Varför deltar stater i internationella institutioner som främjar globalt samarbete?" Eller "Hur interagerar stater och institutioner när Samarbetet bryts ner och konflikter uppstår? "... [-]

Frankrike Paris
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

The American University of Paris

Om du vill fördjupa din karriär i ett förvaltningsrelaterat område, är MSc i International Management examensprogrammet utformat för att hjälpa dig att utveckla dina kuns ... [+]

Ditt nästa karriärsteg i ledningen måste utrusta dig för en internationell professionell miljö, en som erbjuder unika möjligheter om du är väl förberedd. Om du vill fördjupa din karriär i ett förvaltningsrelaterat område är vår MSc i International Management ett flexibelt men ändå strukturerat examensprogram som ger dig avancerade kunskaper för att navigera i de komplexa nationella, kulturella och socioekonomiska kontexten där alla dagens verksamhet och andra organisationer arbetar.

Utveckla ledarskap i vår intima internationella läromiljö

Graden har utformats för att tillgodose behoven hos nyutexaminerade som är intresserade av en förvaltningsorienterad karriär eller tidigt till mitten av karriärmedarbetare som vill övergå till ett förvaltningsrelaterat område eller nästa ledning. Om du vill övergå från en liberal arts eller humaniora till en affärs- eller ledningsfokus kommer du också att hitta programmet ideal.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

The American University of Paris Campus Tour

AUP

Ecole de Guerre Practicum in the MA in International Affairs program

Branding Place Practicum in Iceland

The American University of Paris
Address
5 boulevard de La Tour-Maubourg
75007 Paris, Île-de-France, Frankrike
Webbplats
Telefon
+33 1 40 62 07 20