Audencia Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Founded in 1900, är ​​Audencia Nantes en av de bästa förvaltning skolor i Europa.

EQUIS, AACSB och AMBA internationella ackrediteringar läggs till den positiva utvärderingen av AERES (den franska byrån att priserna forskning och högre utbildning) understryker ett engagemang för undervisning excellens.

Dess program regelbundet rankas bland världens bästa av The Financial Times och The Economist. Skolans vision Undervisningen bygger på tre huvudprinciper som ger meningsfullt att våra handlingar: globalt ansvar, entreprenörskap och en kulturell medvetenhet vars dubbla kompetenser strategi och en internationell anda av öppenhet är de mest emblematiska exemplen.

År 2004 blev Audencia Nantes den första franska ledningen skolan för att ansluta sig till FN: s Global Compact. Skolan deltog sedan i FN: s definition av dess PRME (Principles of Responsible Management Education). Audencia Nantes har också tecknat ett strategiskt partnerskap med WWF-France. Mycket tack vare verksamheten i sin inkubator som varje år hus nyligen lanserade företagsprojekt skolan är aktiva inom området för företagsbildning. Med sin logik dubbla kompetenser, fortsätter skolan att stärka åtgärder som påbörjades med en initial överenskommelse tecknats med Ecole Centrale de Nantes för att utbilda ingenjör-chefer. Idag, Audencia Nantes erbjuder varierande studie låtar som allierade hantering och andra discipliner (arkitektur, bildkonst, juridik och statskunskap).

Campus livsstil

En av de vackraste campus i Frankrike

Campus skapades med kvaliteten på lärmiljön i åtanke.

En 1140 m2, multimediabibliotek, öppet 76 timmar per vecka, 15.000 böcker och databaser, 500 franska och engelskspråkiga tidskrifter och Wi-Fi.

En finansiell handel room med tillgång till en rad tjänster vanligtvis reserverad för ekonomer.

Klubbar och föreningar: Studentlivet på Audencia är särskilt rik. I sin fritid, kan eleverna delta i en mängd olika aktiviteter med fokus på affärsutveckling, finans, sport, musik, kultur, humanitärt bistånd eller internationella frågor. Det finns omkring 30 studentföreningar på campus.

Rummen på campus för besökare.

BOENDE: En särskild databas på studentens intranät ger information om lediga rum i student residens, studios / lägenheter, eller privata logi med familjer. Varje internationell student som kommer till Audencia kan lita på en särskild internationell kontakt lag som garanterar varje student kommer att hitta boende.

Campus Net, en virtuell plattform som tillåter eleverna att få tillgång till sin kurs tidtabellen, e-post, arbetsfiler, och kurser detaljer.

Saint-Nazaire campus anläggningar, Tillägnad undervisning och forskning inom inköp och supply chain management.

Audencia Nantes har erkänts i olika internationella rankningar:

The Financial Times September 2015 Audencia är rankad 28 i världen för sin MSc i Management-Engineering program och 6: ai världen i karriären rankas kategori.

Detta program illustrerar logiken bakom ALLIANCE av Audencia Nantes, Ecole Centrale de Nantes och Ecole Nationale Supérieure d'Architecture de Nantes.

November 2014 - bästa handelshögskolorna i Europa Audencia rankas bland de 80 bästa handelshögskolorna i Europa.

The Economist 2014 - Topp 100 MBA i världen Audencia MBA rankas 88: e i världen

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Franska

Se MSc:er » Se skolans Masterprogram » Se Summer courses » Se MBA på deltid » Se 1-åriga MBA:er » Se EMBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Civilingenjör Och MBA I Mat Och Jordbruksnäringen Förvaltning

Campusstudier Heltid 12 månader September 2018 Frankrike Nantes Brasilien Sao Paulo + 2 fler

1 ÅR dubbel examen i en växande och DYNAMIC bransch Food & Agribusiness Hantering [+]

1 ÅR dubbel examen i en växande och dynamisk bransch

Med den ökande globaliseringens effekter och framryckande teknik, mat, agrienergy och jordbruksindustrin är i ett tillstånd av expansion och utveckling. Som två av världens ledande länder inom jordbruksnäringen, är Frankrike och Brasilien redo att spela en viktig roll i framtiden av livsmedelsindustrin.

I Master of Science och MBA i livsmedel och Agribusiness Management (FAM) program, lär du dig att utmärka sig i alla aspekter av mat och jordbruksnäringen management - och tjäna grader från två av de bästa handelshögskolor i Frankrike och Brasilien:

Master of Science examen från Audencia Business School i Frankrike MBA-examen från Escola Superior de Propaganda e Marketing i Brasilien NYCKELINFORMATION Examen tjänade: Master of Science och MBA i livsmedel och Agribusiness Språk: Engelska Varaktighet: 12-14 månader, heltid [-]

Magister I Ledningen (grande Ecole Program)

Campusstudier Heltid 2 - 3 år September 2018 Frankrike Nantes

Mästaren i Management vid Audencia Business School är en av Frankrikes elit Grande École program, känd över hela världen för kvalitet. Som student drar du nytta av vårt rykte, nätverk och framåtblickande utbildning. [+]

Bly med SYFTE

Mästaren i Management vid Audencia Business School är en av Frankrikes elit Grande École program, känd över hela världen för kvalitet. Som student drar du nytta av vårt rykte, nätverk och framåtblickande utbildning. Du kommer att utveckla flera kompetensområden och vara stark i grunderna i internationell förvaltning. Du har olika och uppslukande arbete upplevelser.

Välj mellan ett brett utbud av inriktningar på engelska eller franska Få 4 till 18 månader i-företag erfarenhet - du bestämma hur lång tid Lär av högpresterande fakultet med expertis inom redovisning, marknadsföring, ekonomi, statistik, logistik, projektledning, språk och mer Njut av omfattande karriärtjänster från ett team av specialister med bakgrund i den internationella företagsvärlden NYCKELINFORMATION ... [-]

Master Of Science I Management-teknik (grande Ecole)

Campusstudier Heltid 18 månader September 2018 Frankrike Nantes

Kreativa internationella ledarutbildning för INGENJÖRER [+]

Kreativa internationella ledarutbildning för INGENJÖRER

Utveckla en dubbel kompetens i ledningen för att öka din effektivitet och anställbarhet som en ingenjör. Som den första franska School of Business att öppna våra dörrar för teknologer är Audencia Business School väletablerat inom området. Din utbildning kommer att vara av högsta kvalitet. Under MSc i Management-Engineering program, kommer du att studera helt på engelska. Ditt program är där teknik möter internationell förvaltning, som accelererar din kreativitet. Akademiker är kvalificerade för roller som kräver teknisk expertis och affärsstrategi inom en global miljö.

NYCKELINFORMATION Grad tjänat: MSc (Master of Science) i Management-Engineering Språk: Engelska Längd: 1 år + praktik (4-6 månader) Programstart: september eller februari Undervisning: € 18.500 Behörighet: Kunskaper i engelska och en 4-årig examen i teknik eller naturvetenskap (Sökande som innehar eller att slutföra en examen från en fransk institution bör kontakta oss.) ... [-]

Master Of Science I Management Och Entreprenörskap I Den Kreativa Ekonomin

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Frankrike Nantes

Gå med våra olika akademiska världen för ett år av utmaningar och samarbeten som kommer att hjälpa dig att förändra och forma din karriär bana. Våra studenter är drivna designers, arkitekter, visuella och fina artister, scenkonstnärer, författare och andra som arbetar inom de kreativa och kulturella näringar. [+]

Innovativa affärs UTBILDNING FÖR kreativa näringar

Gå med våra olika akademiska världen för ett år av utmaningar och samarbeten som kommer att hjälpa dig att förändra och forma din karriär bana. Våra studenter är drivna designers, arkitekter, visuella och fina artister, scenkonstnärer, författare och andra som arbetar inom de kreativa och kulturella näringar. Våra lärare är en livlig blandning av förvaltningsspecialister och annonser. Alla vi brinner för att utföra arbete som har en verklig inverkan på samhället.

Detta unika program är utformat för att öka din karriär som solo utövare, en entreprenör eller en medlem av en större organisation inom den kreativa ekonomin. Under 12-månadersprogram, kommer du att:... [-]


Master Of Science I Supply Chain Och Inköp Förvaltning

Campusstudier Heltid 18 - 24 månader September 2018 Frankrike Nantes Italien Milan + 2 fler

Dubbel examen från Audencia i Nantes och MIP i Milano [+]

BLI specialist på en domän som är av strategisk betydelse för alla företag IDAG

Civilingenjör inom Supply Chain och Inköp Management (MSCPM) med Audencia Business School förbereder dig för en spännande karriär i en domän som är av strategisk betydelse för alla företag idag.

Utveckla dina kunskaper genom att studera området från affärs- och teknikperspektiv med en global fakultet och team av specialister. Bygg ditt rykte med en topprankad institution; ackrediterad EQUIS, AACSB och AMBA. Vi är kända för global forskning och undervisning ansvar - och stora karriär resultat. Lär dig i en internationell och berikande miljö. 69% internationella studenter med olika erfarenheter. Studera i hjärtat av vackra Nantes, Frankrike, erkänd av otaliga publikationer och organisationer för innovation och livskvalitet. NYCKELINFORMATION ... [-]

Magisterexamen

International Master in Management

Campus eller Online-studier Heltid 12 - 24 månader September 2018 Frankrike Nantes

[+]

För mer information om studier utomlands möjligheter i Audencia, vänligen kontakta oss.

KARRIÄR & ALUMNI

Beprövade karriär utfall för internationell framgång Med den ökande globaliseringen av världens ekonomier, företag behöver välutbildade ledare som kan hantera komplexa och utmanande frågor - och innovativa och socialt ansvarsfullt sätt som betonar etik vid sidan av lönsamheten.

[-]

Magister I Europeiska Och Internationella Företagsledning

Campusstudier Heltid 12 - 15 månader September 2018 Storbritannien Bradford Frankrike Nantes Spanien Bilbao + 4 fler

En trespråkig program undervisas sekventiellt i tre europeiska länder, utmärkelser en officiell europeisk magisterexamen i näringslivet. [+]

3 länder, 3 språk, 3 institutioner, en gemensam examen

Förbered dig på att frodas i dagens ständigt föränderliga globala affärsmiljö. Gå med i eliten ettåriga europeiska och International Business Management master (EIBM) program för fullständig trespråkig utbildning i internationell förvaltning och entreprenörskap.

Gemensam examen från dessa ledande europeiska institutioner

Bradford University School of Management, Storbritannien Deusto Business School, University of Deusto, Spanien Audencia Business School, Frankrike

Tredubblats nät och tjänster i hela Europa

Corporate anslutningar av tre respekterade institutioner Praktikmöjligheter i Frankrike, Spanien, Storbritannien, och mer Karriärtjänster stöd från Audencia, Bradford och Deusto Tillgång till tre stora internationella anslagstavlor Alumni anslutningar och extra nätverks medlemskap från alla tre NYCKELINFORMATION ... [-]

Videoklipp

Audencia Nantes

Alan Vilchis

Beauty Manake

Rhita Nabirye

Robert Budianto