Autograf

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Grundades 1982 och ligger i hjärtat av den 20: e distriktet i Paris, autograf, historisk skola inom grafisk design, Digital, Design Utrymme och spel, erbjuder utbildning validerad eller erkänd status av grader tillstånd. Skola mänsklig skala, får varje elev individuellt stöd av lärare och lärarlag.

Autograf njuta av lätta och rymliga lokaler på 2000 kvadratmeter, inklusive konventionella klassrum, verkstadslokaler och datorsalar för att tillgodose sina 400 studenter.

Med över hundra och femtio automater, eleverna arbeta på Mac eller PC enligt studien. Autograf särdrag hos den optiska fibern, är tillgänglig på internet i hela skolan.

Studenterna träffas regelbundet i cafeterian, gemytlig område med mikrovågsugnar och datorer med fri tillgång till lunch, prata eller arbete.

För att skriva ut sitt arbete, studenter använda skrivare och kopiatorer självbetjäning. För större storlekar på olika medietyper, de har även en professionell spår.

Professorer autograf, allt professionell, arbete och undervisa i Frankrike och i hela världen.

Autograf organiserar resor, studieresor, kurser, konferenser och workshops i Frankrike och utomlands (Japan, Kanada, Kina, Mexiko, Spanien, ...). Det är också möjligt för studenter att genomföra en del av sina studier i ett annat land.

Öppnandet av en professionell värld

Sedan starten autograf upprätthålla nära förbindelser med ett brett nätverk av affärspartners som gör det möjligt att erbjuda stora möjligheter för praktik och yrkes insättningar till sina studenter. Varje student följs och stöds i sin sökning verksamhet, erbjudanden till honom, men även personlig assistans för att genomföra sina forskningsverktyg (CV, kreativ portfölj, förberedelse för intervjuer, etc.).

De Design kurser

Autograf erbjuder kurser från ett till fem år, internationella förberedelseklasser (FLE FLE Art and Design) för utländska studenter, en uppgradering i konsthantverk, BTS (statligt examensbevis), certifierade titlar erkänts av tillstånd till den nivå jag (RNCP) och internationella referenser:

 • Konst FLE (franska främmande språk + konst)
 • Design FLE (franska främmande språk + Design)
 • Uppgradering av Applied Arts (MANAA)
 • BTS Grafisk design Kommunikation & Media utskriftsalternativ
 • BTS alternativ grafisk design digital kommunikation och medier
 • BTS Space Design
 • Bachelor Grafisk design
 • Digital Design Bachelor
 • Bachelor of Design Utrymme
 • Kandidat Video Game Art
 • Bachelor Global Design chef
 • Master of Art Director i grafisk design
 • Master of Design i Digital Art Director
 • Master Designer inredningsarkitekt
 • Master of Art Director i videospel skapande

Ju mer autograf : Under de 3 år MANAA och BTS, du lägger parallellt med förberedelserna av din statliga diplom BTS (BAC + 2), en kandidatexamen (BAC + 3), som gör att du kan fortsätta dina studier i Master direkt.

vittne

jules PratKonstnärlig ledare på extrem Muse och tidigare elev tillautograf.

"Jag gick till autograf BTS Grafisk design tryckta medier i första alternativet, och stämningen var stor under hela min skolgång. Jag har en stor Design Studio kurser ihåg var vi hade en verklig uppvaknande till handel, vi ses allt vi kunde göra var vår kreativitet högt utvecklad.

När mina BTS och hakade min kandidatexamen gick jag på Mästaren Art director i grafisk design Jag ville komma i arbete och tack vare växlingen, hittade jag ett intressant läge, först i en byrå som specialiserat sig på operativ marknadsföring där jag sprang, och sedan i det andra året i koffein byrån, där jag var biträdande konstnärlig ledare.

Efter dessa erfarenheter, arbetade jag för W & Cie byrå där jag närmade världen av fotografi. Under dessa två år, hade jag chansen att arbeta på Amundi varumärket territorium och därmed styra fotograferingar och reklam för en global kampanj.

Idag är jag en art director i byrån Extreme Muse, jag arbetar för en lyx budgetar som Ulysse Nardin (schweiziska urmakare), Samsung, Nespresso, LVMH, PPR ... jag gör ett verk av idéer designer som går söker fotografer och universum genom utarbetandet av trosor och riktningen för skottlossning för uppnåendet av retuschering och fotomontage. "

Autograf - Open Door Day 2016

Video visar utställning med verk av studenter under de senaste autograf öppet hus.

Mer information på engelska: http://autograf-design.com/en/

Platser

paris

Autograf

Address
35 rue Saint Blaise
75020 Paris
FRANCE

paris, Île-de-France, Frankrike
Telefon
+33 1 43 70 00 22

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium