Läs den officiella beskrivningen

Grundades 1982 och ligger i hjärtat av den 20: e distriktet i Paris, autograf, historisk skola inom grafisk design, Digital, Design Utrymme och spel, erbjuder utbildning validerad eller erkänd status av grader tillstånd. Skola mänsklig skala, får varje elev individuellt stöd av lärare och lärarlag.

Autograf njuta av lätta och rymliga lokaler på 2000 kvadratmeter, inklusive konventionella klassrum, verkstadslokaler och datorsalar för att tillgodose sina 400 studenter.

Med över hundra och femtio automater, eleverna arbeta på Mac eller PC enligt studien. Autograf särdrag hos den optiska fibern, är tillgänglig på internet i hela skolan.

Studenterna träffas regelbundet i cafeterian, gemytlig område med mikrovågsugnar och datorer med fri tillgång till lunch, prata eller arbete.

För att skriva ut sitt arbete, studenter använda skrivare och kopiatorer självbetjäning. För större storlekar på olika medietyper, de har även en professionell spår.

Professorer autograf, allt professionell, arbete och undervisa i Frankrike och i hela världen.

Autograf organiserar resor, studieresor, kurser, konferenser och workshops i Frankrike och utomlands (Japan, Kanada, Kina, Mexiko, Spanien, ...). Det är också möjligt för studenter att genomföra en del av sina studier i ett annat land.

Öppnandet av en professionell värld

Sedan starten autograf upprätthålla nära förbindelser med ett brett nätverk av affärspartners som gör det möjligt att erbjuda stora möjligheter för praktik och yrkes insättningar till sina studenter. Varje student följs och stöds i sin sökning verksamhet, erbjudanden till honom, men även personlig assistans för att genomföra sina forskningsverktyg (CV, kreativ portfölj, förberedelse för intervjuer, etc.).

De Design kurser

Autograf erbjuder kurser från ett till fem år, internationella förberedelseklasser (FLE FLE Art and Design) för utländska studenter, en uppgradering i konsthantverk, BTS (statligt examensbevis), certifierade titlar erkänts av tillstånd till den nivå jag (RNCP) och internationella referenser:

 • Konst FLE (franska främmande språk + konst)
 • Design FLE (franska främmande språk + Design)
 • Uppgradering av Applied Arts (MANAA)
 • BTS Grafisk design Kommunikation & Media utskriftsalternativ
 • BTS alternativ grafisk design digital kommunikation och medier
 • BTS Space Design
 • Bachelor Grafisk design
 • Digital Design Bachelor
 • Bachelor of Design Utrymme
 • Kandidat Video Game Art
 • Bachelor Global Design chef
 • Master of Art Director i grafisk design
 • Master of Design i Digital Art Director
 • Master Designer inredningsarkitekt
 • Master of Art Director i videospel skapande

Ju mer autograf : Under de 3 år MANAA och BTS, du lägger parallellt med förberedelserna av din statliga diplom BTS (BAC + 2), en kandidatexamen (BAC + 3), som gör att du kan fortsätta dina studier i Master direkt.

vittne

jules PratKonstnärlig ledare på extrem Muse och tidigare elev tillautograf.

"Jag gick till autograf BTS Grafisk design tryckta medier i första alternativet, och stämningen var stor under hela min skolgång. Jag har en stor Design Studio kurser ihåg var vi hade en verklig uppvaknande till handel, vi ses allt vi kunde göra var vår kreativitet högt utvecklad.

När mina BTS och hakade min kandidatexamen gick jag på Mästaren Art director i grafisk design Jag ville komma i arbete och tack vare växlingen, hittade jag ett intressant läge, först i en byrå som specialiserat sig på operativ marknadsföring där jag sprang, och sedan i det andra året i koffein byrån, där jag var biträdande konstnärlig ledare.

Efter dessa erfarenheter, arbetade jag för W & Cie byrå där jag närmade världen av fotografi. Under dessa två år, hade jag chansen att arbeta på Amundi varumärket territorium och därmed styra fotograferingar och reklam för en global kampanj.

Idag är jag en art director i byrån Extreme Muse, jag arbetar för en lyx budgetar som Ulysse Nardin (schweiziska urmakare), Samsung, Nespresso, LVMH, PPR ... jag gör ett verk av idéer designer som går söker fotografer och universum genom utarbetandet av trosor och riktningen för skottlossning för uppnåendet av retuschering och fotomontage. "

Autograf - Open Door Day 2016

Video visar utställning med verk av studenter under de senaste autograf öppet hus.

Mer information på engelska: http://autograf-design.com/en/

Programmen undervisas på:
 • Franska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Autograf

Arkitekt inredningsarkitekt, visar kreativitet och mod. Han riktade, renoverar, åter liv till en plats, erbjuder nya lösningar, smart, estetiska. Kombinera känslighet och ... [+]

Arkitekt inredningsarkitekt, visar kreativitet och mod. Han riktade, renoverar, åter liv till en plats, erbjuder nya lösningar, smart, estetiska. Kombinera känslighet och teknik, rymddesignern erbjudandet från en exakta specifikationer, lösningar som är anpassade till livsstilen för en grupp av individer eller driften av en verksamhet i enlighet med de materiella begränsningar, budget och miljöspecifika utrymme.

Denna yrkesutbildning hög bygger på kreativitet, professionalism, och även kunskapsinhämtning och kulturella färdigheter, sociologiska, semiotiska, filosofiska, visuella (ritning, färger, volymer), grafer, infographics, begreppsmässig, skapande teknisk, lagstiftande, beskrivande.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt Skolan
Franska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Autograf

Digital Designer är en grafisk formgivare som arbetar i digital och interaktiv design stödjer: intranät och internet, DVD, mobila applikationer, skapa animerade bilder, 2 ... [+]

Digital Designer är en grafisk formgivare som arbetar i digital och interaktiv design stödjer: intranät och internet, DVD, mobila applikationer, skapa animerade bilder, 2D eller 3D ...

Denna utbildning uppfyller den konceptuella och semantisk inlärning, visuell, teknisk och ledande.

Under de två åren av Master, förutom personlig arbete validera varje ämne studerade föreslås att eleverna individuellt genomföra ett projekt år och en specialitet butik.

Studenter är också konfronteras med projektledning organet, med skapandet av kollektiva andra året. Varje grupp skapas måste uppnå i år tre verkliga projekt med verkliga sponsorer, kunder som begärt skolan eller studenter som ingår i nätverket.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt Skolan
Franska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Autograf

Grafik, grafisk design, reklam, publicering, skyltar, förpackningar ... Det finns många områden som använder kompetens Art Directors. ... [+]

Grafik, grafisk design, reklam, publicering, skyltar, förpackningar ... Det finns många områden som använder kompetens Art Directors.

Denna Master finns i två alternativ, diagram skapande och reklam skapande, korsar konceptuella och semantisk inlärning, visuell, teknisk och ledande.

Under de två år av träning, förutom det personliga arbetet validera varje ämne studerade föreslås att eleverna individuellt genomföra ett projekt år och en specialitet butik.

Studenter är också konfronteras med projektledning organet, med skapandet av kollektiva andra året. Varje grupp skapas måste uppnå i år tre verkliga projekt med verkliga sponsorer, kunder som begärt skolan eller studenter som ingår i nätverket.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt Skolan
Franska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Autograf

Denna Master vill vara mycket konkret. Det är uppbyggt kring student video spelprojekt. Dessa kommer att designa, utveckla, publicera och marknadsföra sina spel. ... [+]

Pascal Luban, speldesigner och creative director (Ubisoft, Activision, Sony, DICE), är referens professionella som ansvarar för utbildnings validering av denna utbildning.

Denna Master vill vara mycket konkret. Det är uppbyggt kring student video spelprojekt. Dessa kommer att designa, utveckla, publicera och marknadsföra sina spel. Om den känner framgång, kan de även generera intäkter. Och om det inte är fallet, är det faktum att se sitt namn i samband med en publicerad spelet en stor visitkort.

Program:

Avancerad akademisk utbildning: Computer Graphics, programmering, design - Introduktion till nya färdigheter: marknadsföring, projektledning, rättsliga grunder - Utveckling av ett spelkoncept och dess prototyp. Spelutveckling - Förbereda marknadsföringskampanj - Offentliggörande och marknadsföring av spelet (övervakning i samhället, fortsätter kommunikationskampanjen, animation spel) - Academic Avancerad utbildning för att förbereda dem för att sätta upp sin egen studio: Entreprenörskap, förvaltning - Framställning av ett andra projekt (individ eller grupp) att eleverna kommer att försöka utveckla efter befälhavaren. ... [-]
Frankrike Paris
Kontakt Skolan
Franska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Autograf - JPO 2016: Vidéo illustrant l’exposition des travaux des étudiants d’Autograf lors des dernières journées portes ouvertes

Workshop Design Espace Autograf -

Workshop Edition Autograf -

Workshop Video Game Art Autograf -

Workshop Multimédia Autograf -

Autograf Workshop au Québec

Workshop International Autograf - College of Arts de Pekin à Autograf Paris