Celsa Paris-Sorbonne

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

58768_456694_353042788066741_533311297_o.jpg

Fortbildning på Celsa

Utbildningen är utformad för yrkesverksamma (anställda och arbetslösa) som vill träna eller utveckla sina färdigheter under sin yrkeskarriär.

I över 35 år, utvecklar Celsa påbyggnadsutbildningar i kommunikations verksamheten, marknadsföring, personal, journalistik och nya medier.

Få en examen

Varje år över 150 studenter kommer till Celsa följa en universitetsutbildning i Master 1 (heltid), Professional master (heltid eller deltid), Executive MBA och Specialized master ® (deltid).

Våra studenter gynnas av personlig support: pedagogiska hjälp, hjälp med forskarutbildning, professionell integration ...

Form hela sitt yrkesliv

Celsa erbjuder också seminarier för 2 till 6 dagar, mellan och inom företag inom kommunikation, lokala myndigheter och journalistik.

Validera sina vinster

Celsa underlättar tillgången till utbildning med VAP (validering av förvärvade verksamheter) och förmågan att validera yrkeserfarenhet för hela eller delar av examen med VAE (Validering av arbetslivserfarenhet) .

Dra nytta av den expertis som klasslärarna och yrkesverksamma Celsa

Kurser ges främst av professionella som arbetar i nära samarbete med universitetet i utvecklingen av program. Kurserna är omväxlande teoretiska kunskaper, professionella metoder, fallstudier, praktik och tillämpad forskning.

Spåra certifierad utbildning Certifiering ISO 29990

Hela utbildningen erbjuda Celsa är ISO 29990. Denna certifiering bekräftar engagemang för kvalitet som driver Celsa i utvecklingen och genomförandet av sina utbildningar i journalistik och kommunikation.

ISO 29990-certifiering är en del av processen genomförs av Celsa att ändra sin utbildning fortsätter i enlighet med lagen av den 5 mars 2014 på yrkesutbildning.

Celsa Masters yrkesverksamma redovisas också i RNCP (National Directory of Professional Certification).

Denna certifiering, samla diplom och kvalifikationer för professionella ändamål, har blivit en referens för finansiering av yrkesutbildning (finansiella organisationer, arbetsgivare, anställda ...).

Den RNCP placeras under ledning av ministern med ansvar för yrkesutbildning.

Denna skola erbjuder program i:
  • Franska

Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Specialiserad Ledar- ® Celsa åtar (bac + 6)

Campusstudier Deltid 1 år January 2019 Frankrike Paris

Den Specialized master ®CELSA FÖRBINDER är en bricka 6 + utbildning av ett år deltid ackrediterad av konferensen des Grandes Ecoles (CGE). [+]

Specialized master ® förnya, initiera, skapa projektet genom kommunikation och media

Den Specialized master ®CELSA FÖRBINDER är en bricka 6 + utbildning av ett år deltid ackrediterad av konferensen des Grandes Ecoles (CGE).

Den är avsedd för människor som bär skapande projekt aktiviteter mer eller mindre lyckade, men mycket innovativa, riktad mot utvecklingen av ett nytt företag (entreprenörskap) eller en ny struktur i en befintlig verksamhet (intraprenörskap).

Den Celsa företaget MS är en innovativ och originträningscykel avsedd för både projektutvecklare i organisationer förändras som företagare, nystar upers, eller anställda i omskolning.

Det gör det också möjligt att få en enda examen i projektporte landskapet och intra / entreprenörskap.... [-]


Kontakt
Besöksadress
77 Rue de Villiers, Neuilly-sur-Seine
Paris, Île-de-France, 92200 FR
Sociala medier