Centrale Nantes

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Centrale Nantes (ECN) grundades 1919, är bland de högre utbildning och forskningsinstitutioner i Frankrike i Science & Engineering. Dess syfte är att utveckla toppnivå vetenskapsmän och ingenjörer i tvärvetenskapliga och särskilda områden från 2150 studenter per år inom teknik spår (5 år), magister och doktorer. Den internationella utvecklingen är i centrum för den strategiska politik Centrale Nantes: 100% av sina teknologer ska resa utomlands och 30% av campus befolkningen är internationell.

ny

Styrkan i nätverk

Centrale Nantes tillhör den prestigefyllda Groupe des Ecoles Centrales, högskole- och forskningsminister institutioner med en lång tradition av innovation, design, konstruktion och tillverkning. Sedan starten har Groupe des Ecoles Centrales följt samma kallelse: utbildning ingenjörer som kan möta de största utmaningarna i sin era. Centrale Nantes underlättar både professor och elev internationellt utbyte genom masterprogram med hög kvalitetsnivå med Erasmus Mundus kvalitetsmärkning levereras av Europeiska kommissionen. I själva verket är den institution som för närvarande deltar i 4 Erasmus Mundus A.1 projekt (3 Master, en doktorsexamen), 15 Erasmus Mundus A.2 projekt (3 som koordinator med Indien och södra Asien), två A.3 projekt. Vissa bidrag finns inom dessa projekt. De flesta internationella studenter tilldelas attraktiva stipendier från Centrale Nantes, företag, Europeiska kommissionen, franska ambassader eller Pays de la Loire Region. Erkännandet av den vetenskapliga kompetensen inom Centrale Nantes underlättar sitt samarbete med regionala ekonomiska organ samt globala företag, och interaktion med liknande nätverk i utlandet. Centrale Nantes överbryggar klyftorna mellan utbildning, forskning, utveckling och företagsvärlden.

Tillgång till banbrytande teknikplattformar

Som en källa till innovation och öppenhet, Centrale Nantes har starka band med industrin och har ett rykte om hög kvalitet runt om i världen. Skolans forskningsenheter har experimentell utrustning som är unik inom sina respektive områden, framför allt i marina hydrodynamik, strömningsmekanik, anläggnings, krocktester, virtuell verklighet, robotik och bearbetning. De forskningslaboratorier är helt integrerade i utbildningen i skolan att säkerställa studie genom forskning för teknologer och berika ir utbildning genom att ge dem tillgång till induktiva pedagogik i laboratorierna och möjliggör dem som startar sin karriär i FoU för att förbereda deras framtida ansvarsområden. Under ditt tredje år på Centrale Nantes, kommer du att ha möjlighet att sjunga den här utrustningen.

Nantes

Här är Centrale Nantes topnotch internationella master erbjudande: 10 International Masters (kurser ges på engelska)

Stadsmiljön:

 • Atmosfär, vatten och stadsmiljö

Tillämpad mekanik:

 • Beräkningsmekanik
 • Utformning av Systems and Products
 • Material Process and Technology Composites
 • Hydrodynamik och Ocean engineering
 • Energetics & Framdrivning
 • AMASONE = Ship Drift och Naval Engineering

Anläggningsarbeten

Reglerteknik, Robotics och Applied Informatics:

 • Avancerade Robotics
 • Reglerteknik, Signal & Bild
 • Realtid, styrning och övervakning

HEI sociala medier närvaro länkar:

Facebook: Centrale Nantes Masters YouTube: Internationellt Centrale Nantes

Praktiska upplysningar

Den internationella kontor hjälper alla internationella studenter att fylla de administrativa kraven och för att få ett boende nära campus.

Centrale Nantes föreslår också massor av aktiviteter genom olika klubbar och föreningar. Tack vare Centrale Nantes Alumni enda avgift, får du tillgång till Centralian nätverk och dra nytta av all den service som genast och utan förfallodatum! Du direkt tillgång till alla aktiviteter, professionella och regionala klubb kontakter och andra Centrale skolgrupper.

Efter utbildningen kommer följande tjänster läggas till: en gratis karriärbedömning vart 5 år, permanent rabatt på vidareutbildningar och många andra fördelar.

Bor i Frankrike

Världens femte största ekonomi, är Frankrike också den fjärde mest populära destinationen för internationella studenter. Landet står fast vid sin mångåriga politik för likabehandling av inhemska och internationella studenter. Varje år, Frankrike gör stora investeringar i utbildning och forskning. I själva verket är utbildning den största kategorin av de offentliga utgifterna, som står för mer än 20% av budgeten. Frankrikes ekonomi är världens femte största. Den står för 5% av världens BNP och 6%.

Studieavgifter

Terminsavgifter på Centrale Nantes är från 0 € till 9000 € per år.

Alumni informationen

Alumni är mycket viktiga för Centrale Nantes. Sammanslutning av Centrale Nantes alumner s är utbredd i många länder över hela världen, som arbetar i olika sektorer. Några av dem intar höga positioner i olika forsknings Insitutes eller företag medan några andra är framgångsrika entreprenörer. Hålla kontakten med alumner visar ovärderlig för eleverna i många termer. Alumni nätverk ger inte bara en chans för studenter att interagera med alumner, men även hjälper alumner att hålla kontakten med institutet och få uppdaterad om olika utvecklingar. Tillsammans med detta är lika viktigt för sin egen utveckling och tillväxt en plattform för ett regelbundet utbyte av åsikter och idéer bland alumner.

Ring för ansökan: Erasmus Mundus Master: EMship Advanced Design Stipendier: Upp till 48 000 € per student Ring för applicering på http://www.emship.eu/ Masterprogrammet erkänts av Europeiska kommissionen med Erasmus Mundus etiketten dubbel examen levereras av centrale Nantes (Frankrike) och Université de Liège (Belgien)

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
 • Franska

Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Civilingenjör I Stadsmiljö - Luft, Vatten Och Urban

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Denna Master erbjuder en välbalanserad utbildning till blivande ingenjörer och stadsplanerare genom att tillhandahålla de färdigheter som är nödvändiga för att lösa miljö-och energifrågor [+]

Magisterexamen och tekniker i stadsmiljön - luft, vatten och stadsmiljö

&nbsp

Denna Master erbjuder en välbalanserad utbildning till blivande ingenjörer och stadsplanerare genom att tillhandahålla de färdigheter som krävs för att lösa miljö-och energifrågor genom ett integrerat tillvägagångssätt som kombinerar teknisk utveckling tillsammans med hänsyn till mänskliga, sociala och urbana begränsningar.

&nbsp

&nbsp

Undervisningsspråket 100% av undervisningsspråket och examination på engelska under det första året, inklusive 160 timmar i franska språkkurser. Under 2d året, kurser och examensarbete är antingen på franska eller engelska.... [-]


Civilingenjörsingenjör

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Civilingenjörsingenjörerna i material och strukturer i sin miljö är avsedda att utveckla vetenskaplig och teknisk kunskap. Det kännetecknas av en hög grad av vetenskaplig specialisering. [+]

Civilingenjörsingenjör

Denna mästare är internationellt erkänd och ackrediterad av det franska högskolans högskolorium.

Högre yrken hos vår mästare är utformad för att förbereda studenter för forskning inom den offentliga och privata sektorn.

Undervisningsspråk

Under det första året är alla kurser på engelska (franska språkkurser ingår också).

egenskaper

Programmet fokuserar på följande områden: Avancerade experimentella metoder och numerisk modellering, betonghållbarhet, geoteknisk konstruktionsteknik och jordbävningsteknik.

mål

Huvudkoden för civilingenjörsingenjör är att utveckla vetenskaplig och teknisk kunskap.... [-]


Erasmus Mundus - Emship Avancerad Design

Campusstudier Heltid 18 månader September 2018 Frankrike Nantes

Syftet med EMSHIP Erasmus Mundus Master är att ge en hög utbildning i Naval Architecture och Ship design genom en 1.5 år - 90 Credits - Master Course tillgänglig [+]

Erasmus Mundus - EMship Advanced Design

&nbsp

Syftet med EMSHIP Erasmus Mundus Master är att ge en hög utbildning i Naval Architecture och Ship design genom en 1,5 år - 90 Credits - Master Course tillgängliga som Post Graduate studier som leder till en dubbel masterexamen från ULG-Liege, Belgien och ECN-Nantes, Frankrike) och ett komplement diplom från Tyskland (Rostock), Italien (Genua), Polen (Szczecin) eller Rumänien (Galate).

EMSHIP direkt motsvarar behoven hos de europeiska och globala marina industrin. De riktade kandidaterna är:

Kandidater som har redan en magisterexamen i en annan teknikområde som vill få en specialisering inom Ship Design. Aktiva tekniska officerare med 3-5 år sjöfart arbetslivserfarenhet, är att leta efter ny kunskap för att bättre uppfylla sina bärare mål. Det är verkligen en stor efterfrågan från rederier och hamnmyndigheter att anställa sådana officerare, att veta vad ombord tjänst, att hantera och underhålla sin flotta. Kandidater söker kompletterande utbildning i hantverk Segling Pleasure och Mega / motorbåtar, men även i säkrare och renare Marine och Fluvial transportsätt. Ingenjörer söker för avancerad utbildning i hydrodynamik i Ship Design, Ship Produktion, CAD, informationsteknik och strukturer Ship. ... [-]

European Master På Beräkningsmekanik

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Frankrike Nantes

The Master of Science i beräkningsmekanik är utformad för studenter som vill utveckla sina kunskaper och kompetens inom området beräkningsmekanik [+]

European Master om beräkningsmekanik

&nbsp

The Master of Science i beräkningsmekanik är utformad för studenter som vill utveckla sina kunskaper och kompetens inom området computational mekanik med tillämpningar inom fasta ämnen, vätskor och tvärvetenskapliga områden. Målet är att ge eleverna de färdigheter för modellering, formulering, analys och genomförande av simuleringsverktyg för avancerade tekniska problem samt färdigheter för att förstå dessa metoder i ett bredare sammanhang ingenjörsvetenskap. Studenterna kommer att gynnas av en ledande grupp av akademiker och en spännande internationell miljö. Studenter kan ta Master 's som en professionell terminal examen, eller som förberedelse för en doktorsexamen grad.... [-]


Magisterexamen I Tillämpad Mekanik - Utformning Av System Och Produkter

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Denna Master tillhandahåller verktyg, modeller och metoder för design av mekaniska produkter och för utformning och förvaltning av inustrial system. [+]

Civilingenjör i tillämpad mekanik - Design av system och produkter

&nbsp

Denna Master tillhandahåller verktyg, modeller och metoder för design av mekaniska produkter och för utformning och förvaltning av inustrial system. Vi tar hänsyn till tekniska, mänskliga och ekonomiska faktorer. Kurserna är beroende av båda aspekterna och omfatta följande områden: Mekanisk konstruktion av innovativa mekanismer och produkter, kund-orienterad design av produkter, industriteknik.

&nbsp

&nbsp

Undervisningsspråket

100% av undervisningsspråket och examination på engelska under det första året, inklusive 160 timmar i franska språkkurser.... [-]


Magister I Hydrodynamik Och Havet Teknik

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Syftet med detta program är att ge studenter och avancerad utbildning på typiska problem hydrodynamik tillämpas på havet och off-shore verksamhet: fartyg motstånd, sjöegenskaper, vattenvågor och havsmiljön. Fysisk, modellering och numeriska aspekter studeras. [+]

Mästaren i hydrodynamik och Ocean engineering

Denna Master är internationellt erkänd och ackrediterad av det franska ministeriet för högre utbildning.

Kvaliteten på kurserna har erkänts inom den prestigefyllda Erasmus Mundus ramen för EU-kommissionen genom EMship Mästaren.

En stor del av utbildningen är tillägnad praktisk användning av mjukvaran för att lösa problemen ovan definierade ett stort utbud av numeriska metoder: gräns element eller spektrala metoder under potentiell flödesteori, ändlig-skillnad eller finita volymmetoder i lösare för viskösa flöden, Smooth partiklar Hydrodynamics (SPH).

Undervisningsspråket

Undervisningsspråket och examination sker på engelska under det första året, inklusive 160 timmar av franska språkkurser.... [-]


Magister I Inbyggda Realtidssystem (coro Erts)

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Frankrike Nantes

[+]

Realtidssystem + Programvara Arkitektur för robotar Signalbehandling + Mobila robotar + Avancerad och Robot Programmering + Konstgjord intelligens + Datorvision + Optimeringsteknik + Moderna språk Icke-linjär kontrollteori + [-]

Magister I Smart Och Anslutet Företag (i-eng Sce)

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Frankrike Nantes

[+]

Produktionsledning Simulering (1) Simulering (2) Modellering av komplexa system (2) Ekonomi och ledning för industriell teknik Innovationsteknik Konferenser / Introduktion till forskning Moderna språk

Kursinnehåll - M2 Smart och Connected Enterprise

Entreprise modellering (2) [-]

Magister På Fartygs Drift Och Marinteknik - Amasone

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Två av de främsta franska tekniska universiteten har samarbetat för att erbjuda dig en unik möjlighet att lära sig marinteknik och bli en ingenjör med erfarenhet av fartygsoperation. [+]

Befälhavare på fartygs drift och sjöteknik

Två av de främsta franska tekniska universiteten har samarbetat för att erbjuda dig en unik möjlighet att lära sig marinteknik och bli en ingenjör med erfarenhet av fartygsoperation. På Ecole Centrale Nantes erbjuder vi högkvalitativ navalingenjörs träningsprogram. Du kommer att ha tillgång till experimentella anläggningar som bogseringstank, vågtank, förbränningsmotor testbänkar. I samarbete är École Navale i Lanvéoc-Poulmic nära Brest den franska navalakademin där franska marin officerare utbildas. I Ecole Navale levererar vi en seriös vetenskaplig utbildning, navigeringskunskap och marin miljö. Den utmärkta styrkan i detta masterprogram är att du kommer att ha ombord träning på franska marinfartyg. Du kommer att få insikt i ombordstigning för att betjäna komplex utrustning och passa in med den snabba utvecklingen av kunskap och teknik som är mycket värdefull för en mariningenjör och förstås högt ansedd av industriella arbetsgivare. 100% engelsk mästare! Förutom denna tekniska och vetenskapliga know-how, kommer du också att lära dig om den franska kulturen och språket.... [-]


Maskiningenjör I Datormekanik (m-eng Cm)

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Denna mästare utvecklar färdigheter i avancerade tekniker inom vetenskaplig databas vid gränssnittet mellan vetenskapliga discipliner för modellering av mekaniska problem. [+]

Beräkningsmekanik (M-ENG CM)

Denna mästare utvecklar färdigheter i avancerade tekniker inom vetenskaplig databas vid gränssnittet mellan vetenskapliga discipliner för modellering av mekaniska problem.

Kurserna omfattar modellering och numerisk simulering av komplexa mekaniska system (både flytande och fasta) som involverar en möjlig koppling av olika fysik i olika vågar. Utbildningen baseras på ett globalt tillvägagångssätt för de problem som hör samman med numerisk modellering, från modelluppbyggnad och diskretisering till numerisk upplösning av diskreta modeller, och till matematisk analys av modeller och approximationsmetoder.

Studiet omfattar två akademiska år - betecknad av M1 och M2. Beräkningsmekanik är en av fyra specialiteter inom maskinteknikströmmen.... [-]


Maskiningenjör I Energikemi Och Framdrivning (m-eng Ep)

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Denna Master utvecklar färdigheter för att utforma och optimera innovativa framdrivningsanläggningar med fokus på termofluida processer och energiomvandling för forskning och industri. [+]

Energetik och framdrivning (M-ENG EP)

Denna Master utvecklar färdigheter för att utforma och optimera innovativa framdrivningsanläggningar med fokus på termofluida processer och energiomvandling för forskning och industri.

Prestanda och effektivitet för förbränningsmotorer och turbojets påverkas av olika processer, inklusive gasflöde, kompression och expansion genom turbomaskiner eller kolv, bränsleinsprutning och förbränning, energikonvertering och värmeöverföring. Därför kommer de kurser som erbjuds i detta program att lägga tonvikten på alla dessa processer och hur de interagerar.

Studiet omfattar två akademiska år - betecknad av M1 och M2. Energetik och framdrivning är en av fyra specialiteter inom maskinteknik. Undervisningsspråket är engelska under hela programmet.... [-]


Maskiningenjör I Materialprocesser Och Teknik Av Kompositer (m-eng Mptc)

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Denna Master utvecklar färdigheter för att erbjuda innovativa och optimerade lösningar inom design och tillverkning av kompositmaterial för forskning och industri. [+]

Material, processer och teknik av kompositer (M-ENG MPTC)

Denna Master utvecklar färdigheter för att erbjuda innovativa och optimerade lösningar inom design och tillverkning av kompositmaterial för forskning och industri.

Utförandet av fiberförstärkta organiska-matrix-kompositer och strukturer påverkas av de bildande materialen och bearbetningssteget. Kompositmekanisk konstruktion kan utföras effektivt och optimalt när man har en god förståelse för tillverkningsinflytande och begränsningar. Därför kommer de kurser som erbjuds i detta program att ge en teoretisk och experimentell betoning på relationerna mellan beståndsdelar, bearbetning och strukturell design.... [-]


Master I Kontroll Och Robotik I Avancerad Robotik (coro Imaro)

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Huvudsyftet med denna specialism är att behärska modellering och kontroll av komplexa robotar som utvecklas i dynamiska miljöer genom att använda proprioceptiv och exteroceptiv perception. Fokus ligger på avancerad robotik, men mer allmänt handlar specialismen om moderna tekniker inom systemteknik för modellering, simulering, optimering, analys och styrning av en rad olika robotarsystem. Det tar också hänsyn till modellering och uppfattning av miljön. Kvaliteten på denna mästare har erkänts av Europeiska unionen genom att stödja den europeiska mästaren på avancerad robotik (EMARO +) inom ramen för Erasmus Mundus-programmet. [+]

Avancerad Robotics (CORO IMARO)

Huvudsyftet med denna specialism är att behärska modellering och kontroll av komplexa robotar som utvecklas i dynamiska miljöer genom att använda proprioceptiv och exteroceptiv perception.

Fokus ligger på avancerad robotik, men mer allmänt handlar specialismen om moderna tekniker inom systemteknik för modellering, simulering, optimering, analys och styrning av en rad olika robotarsystem. Det tar också hänsyn till modellering och uppfattning av miljön. Kvaliteten på denna mästare har erkänts av Europeiska unionen genom att stödja den europeiska mästaren på avancerad robotik (EMARO +) inom ramen för Erasmus Mundus-programmet.

... [-]

Master I Kontroll Och Robotik I Signal Och Bildbehandling (coro Sip)

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Signal- och bildbehandling (SIP) -programmet ger de nödvändiga färdigheterna inom signalmodellering, bildbehandling och maskininlärning, relevant för teorin och praktiken av dataanalys och informationshämtning för utveckling av moderna numeriska metoder. [+]

Signal- och bildbehandling (CORO SIP)

Signal- och bildbehandling (SIP) -programmet ger de nödvändiga färdigheterna inom signalmodellering, bildbehandling och maskininlärning, relevant för teorin och praktiken av dataanalys och informationshämtning för utveckling av moderna numeriska metoder.

Kurserna i SIP-programmet behandlar teorin och praktiken av avancerade dataanalyser, från beräkningsstatistik, tillämpad matematik, vetenskaplig databehandling och numerisk bildbehandling, till deras praktiska genomförande inom flera områden som biomedicinsk teknik, bildhantering, ljudbehandling och information teknologi.

Programmets huvudfunktion är utformningen av matematiska lösningar, för signal- och bildproblem, som redogör för de fysiska egenskaperna hos dessa data och anpassar den numeriska implementeringen av dessa lösningar till applikationskontexten, datamängden och tillgängliga beräkningsresurser.... [-]


Master in Atlantic Master on Ship Operation & Naval Engineering (M-TECH AMASONE)

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Frankrike Nantes

[+]

Sjöfart och navigeringskunskap Avancerad Hydrodynamik Fransk språk och kultur

Exempel på tidigare praktikplatser inom industrin:

CFD optimeringsprocess förbättring: applikation till ett undervattensfordon

Exempel på tidigare praktikplatser i forskningslaboratorier:

Experimentella metoder som använder videoanalys för mätning av flödesinducerad rörelse av växter. Svag Scatter-metod för modellering av en OWC Utvärdering av andra generationens stabilitetskriterier för militära fartyg

OBS Kursens innehåll kan vara föremål för mindre ändringar

Jobblägen : Mekanisk ingenjör, Processingenjör, Designingenjör, Marinsystemhantering, Forsknings- och innovationsingenjör (postdoktor)... [-]


Master in Atmosphere, Water and Environment (U-ENV AWE)

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Frankrike Nantes

[+]

Introduktion till geografiska informationsvetenskaper Urban Management och planering Arbetsmiljö Miljödataanalys Moderna språk Moderna språk

Kursinnehåll - M2

Stadsförvaltning och miljö Urban metropolis, planering och service Verktyg, hantering och modellering för stadsdatabaser Tvärvetenskaplig metodik för forskning Introduktion till stadsprojekt Urban indikatorer och miljöbedömning av projekt [-]

Master in Embedded Real Time Systems (CORO ERTS)

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Frankrike Nantes

[+]

Denna specialitet bygger på flera kurser som omfattar olika ämnen: utformning av realtidssystem och arkitektur i realtidssystem (OSEK / VDX-standard används); realtidsplaneringspolicyer och tillhörande genomförande; verktyg för modellering och verifiering av realtidssystem: Petri net, finite state automa och timed automa etc.

Inbäddade realtidssystem är en av fem specialiteter tillgängliga inom kontrollen och roboten. Några av M1-kurser är de lärda över de fem specialiteterna medan M2-kurser är specialitetsspecifika. Se kursinnehåll för mer information.

Undervisningsspråket är engelska under de två åren.

Kursinnehåll - M1

Embedded Electronics Realtidssystem + Project [-]

Master in Hydrodynamics for Ocean Engineering (MTECH HOE)

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Frankrike Nantes

Denna masterspecialism syftar till att ge eleverna avancerad träning om typiska problem med hydrodynamik tillämpad på marin arkitektur och havsteknik: fartygsresistens, seakeeping, skeppsbeteende i oregelbundna hav, vatten, vågor och marina miljöer ... fysiska, modellering och numeriska aspekter studeras. [+]

Denna masterspecialism syftar till att ge eleverna avancerad träning om typiska problem med hydrodynamik tillämpad på marin arkitektur och havsteknik: fartygsresistens, seakeeping, skeppsbeteende i oregelbundna hav, vatten, vågor och marina miljöer ...

Mekanisk design Programmering och algoritmer energetik Numeriska metoder framdrivning Vibrationer och differentialekvationer Arbetsmiljö Moderna språk [-]

Master in Materials and Structures in their Environment (C-ENG MSE)

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Frankrike Nantes

[+]

Bildteknik i civilingenjör Numeriska metoder geoteknik Vibrationer och differentialekvationer Betong och konstruktioner Arbetsmiljö Konferenser och initiativ till forskning Moderna språk

Kursinnehåll - M2

numerisk analys Konstitutionella lagar Hållbarhet och strukturellt underhåll Design och beteende av modern betong Statistik över material och strukturell tillförlitlighet [-]

Master of Engineering in Advanced Manufacturing (M-ENG AM)

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Frankrike Nantes

[+]

Sektorer: Flygteknik, Fordon, Transport, Vind- och marin energi, Mekanik, Konsultation Fält: Maskinteknik, Design, Material, Avancerade Processer, Additiv Produktion, Forskning och Innovation Positioner: Mekanisk ingenjör, Processingenjör, Designingenjör, Forsknings- och innovationsingenjör (efter doktorsexamen)

Kursinnehåll - M1

Kompositioner och beståndsdelar Design Methodology Virtuell verklighet i produktutveckling Beslutsstöd för designprocessen Composite Processing Technologies Kompositstrukturer Numerisk design av produkter Optimering i mekanik [-]

Videoklipp

Centrale Nantes Master engineering

Welcome to Centrale Nantes

Kontakt

Centrale Nantes Études

Adress, rad 1 Nantes, Pays de la Loire, Frankrike
Hemsida http://www.ec-nantes.fr/
Telefonnummer +33 2 40 37 16 21