Läs den officiella beskrivningen

Data ScienceTech Institute är den första privata forskarskolan i ren datavetenskap

Data ScienceTech Institute är en examensbeviljande privat privat yrkesinstitut registrerad hos Rectorat of Nice (UAI 062136P) och Rektorat av Paris (UAI 0755832G). Rektorat är regionala delegationer från franska ministeriet för utbildning, högre utbildning och forskning.

Data ScienceTech Institute konstruerades med den världsberömda kvaliteten och intensiteten i fransk vetenskap och teknik på den ena sidan och den naturliga brittiska affärssparvigheten och pragmatismen å andra sidan.

Vårt uppdrag

Datavetenskap är ett komplext fält med datavetenskap, hårdvetenskap och affärsapplikationer som alla är omgivna av etik och lag . Vi utbildar operativa datavetenskapare genom att erbjuda de mest intensiva programmen för att ta upp Big Data-utmaningen !

Datavetenskap är också en tillämpad vetenskap . Våra program drivs därför av en vetenskaplig rådgivande kommitté bestående av erkända och respekterade yrkesmässiga personer samt akademiker med erfarenhet av industriella partnerskap . Faktum är att vi förbinder oss att följa industrin och arbetsmarknaden behöver brevet, så våra program kommer att utvecklas på årsbasis . Därför kommer du att bli inbjuden att komma tillbaka, i närvaro eller via e-learning, för att hålla dina färdigheter aktuella .

I det avseendet är vi kvalitetsbedömda med två enkla kriterier : din sysselsättningsgrad och din arbetsgivares tillfredsställelse. Dessa utvärderas även under programmet , tack vare de projekt och junior konsultuppdrag du kommer att genomföra.

Är du en frisk, ljus ung kandidatexamen eller en erfaren professionell? Vi är helt övertygade om att Data ScienceTech Institute programmet du väljer kommer att sätta alla dina hjärnkedjor i akt och ge dig "Sexiest Job of the XXIst Century" . (Havard Business Review, okt. 2012)


Campus France, den officiella franska myndigheten för främjande av franska högskolan, har erkänt och listat våra grader i deras prestigefyllda "Program undervisade på engelska" med alla de bästa institutionerna i Frankrike, i "Matematik" och "Teknik och teknik" avsnitt:
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1827
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1686
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1687

Vi är också glada att meddela att KDnuggets, i de 10 bästa av de mest inflytelserika varumärkena på Big Data, identifierade DSTI som ett av de bästa programmen i datavetenskap i världen. För en ung skola som oss är det en mycket stor prestation att vara i denna kvadrant och det visar på vår ständiga progression. Här är länken: https://www.kdnuggets.com/2017/11/best-online-masters-analytics-data-science.html.

Det presenterar oss också i sina bästa mästare i datavetenskap och analys i Europa listan: https://www.kdnuggets.com/2017/12/best-masters-data-science-analytics-europe.html

Vi är också medlemmar i detta ekosystem (industriellt och akademiskt kluster) https://www.pole-scs.org/sv/ecosystem/players/

Också här är vad Stephan Hadinger , arkitektchef på Amazon AWS sa om vår skola.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

Data ScienceTech Institute

Denna 6-månaders klasser och 6-månaders praktik MSc-programmet, med sina två inlägg på hösten och våren, är utformat för att öppna din karriär för dessa Big Data Engineer ... [+]

Denna 6-månaders klasser och 6-månaders praktik MSc- programmet, med sina två inlägg på hösten och våren , är utformat för att öppna din karriär för dessa Big Data Engineering jobb som alla branscher letar efter.

I slutet av september till början av april för höstenBörjan av mars till mitten av oktober för vårens inträde;

På heltid (5 timmar / dag) tillsammans med "Engineering Projects" (se nedan) och följt av en 6-månaders arbetsplats.

I detta tillämpade MSc-program kommer du att:

Lär dig hur du förstår analys, design, implementeringUtnyttja de mest framträdande programmeringsspråken och deras bibliotek för den applicerade maskinen och djupt lärande;Lär dig hur du arkitektar och distribuerar mycket distribuerade data- och beräkningskluster som Hadoop, SPARK eller Microsoft Orleans;Upptäck DevOps-världen och skapa kontinuerlig integrationsarkitektur;Utbildas till och tar två undersökningar av företagsnivå-certifiering:Amazon AWS * Cloud-Computing DSTI-stol * Förberedelse för AWS Certified Solutions Architect - AssociateEn Hadoop-certifiering... [-]
Frankrike Biot Paris
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Data ScienceTech Institute

Denna 6-månaders klasser och 6-månaders praktik MSc-programmet, med sina två poster under hösten och våren, är utformat för att öppna din karriär för dessa Big Data Analy ... [+]

Denna 6-månaders klasser och 6-månaders praktik Applied MSc- programmet, med sina två poster på hösten och våren , är utformad för att öppna din karriär för dessa Big Data-jobb som alla branscher letar efter.

Och i Frankrike gör det definitivt Datavetenskap "det sexigaste jobbet i XXII-talet" ! (Harvard Business Review, okt 2012)

Klasser ges på engelska från:

I slutet av september till början av april för höstenBörjan av mars till mitten av oktober för vårens inträde;

på heltid (5 timmar / dag) tillsammans med "Engineering Projects" (se nedan) och följt av en 6-månaders arbetsplats.

I detta tillämpade MSc-program kommer du att:... [-]

Frankrike Biot Paris
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

Antonio Di Narzo: What is Data Science?

Amir Nakib: How to select the best algorithm in Data Science?

Student Testimonial - Nehmy Forbin