Data ScienceTech Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Utforska Future Horizons

Data ScienceTech Institute är en examensbeviljande privat privat yrkesinstitut registrerad hos Rectorat of Nice (UAI 062136P) och Rektorat av Paris (UAI 0755832G). Rektorat är regionala delegationer från franska ministeriet för utbildning, högre utbildning och forskning.

Data ScienceTech Institute konstruerades med den världsberömda kvaliteten och intensiteten i fransk vetenskap och teknik på den ena sidan och den naturliga brittiska affärssparvigheten och pragmatismen å andra sidan.

Om oss

DSTI grundades för att svara på behoven och utmaningarna för den 4: e industriella revolutionen, som är värdeskapande genom kontroll, utnyttjande och operationellisering av företagens enorma datatankar. Bland dessa utmaningar, att utbilda ingenjörer och analytiker för att bli operativspecialister på hög nivå på fyra fältpelar inom fältet: avancerad datoranläggning för att vara värd för "Big Data" i IS, tillämpad matematik för att behärska förutsägbara algoritmer, affär och ledning för tillämpning av de två föregående såväl som etik och lagen för att undvika juridiska och moraliska fel i dessa applikationer.

DSTI erbjuder två program:

 • Tillämpad MSc i datavetenskap & AI
 • Tillämpad MSc i datateknik för AI

Innehållet drivs av en Scientific Advisory Board, sammansatt av erkända och respekterade yrkesfigurer samt akademiker med erfarenhet av industriella partnerskap . I själva verket åtar vi oss att följa den industriella och arbetsmarknadens behov till bokstaven, så våra program kommer att utvecklas på årsbasis . Därför kommer du att uppmanas att komma tillbaka, i närvaro eller via e-lärande, för att hålla dina färdigheter uppdaterade .

Nyckelfunktioner

 • 2 poster: Höst och vår
 • +250 akademiker över hela världen
 • +45 nationaliteter representerade
 • 100% av studenterna hittar en praktik
 • 86% av studenterna hittar ett jobb inom tre månader efter praktikplatserna

3 Lägeslägen

På Campus

Välj att studera heltid på ett av våra campus i Nice Sophia-Antipolis eller Paris. Du kommer att uppleva ett trevligt studentliv medan du interagerar med lärare och andra elever.

Studera i hjärtat av fantastiska städer!

Campus i Nice Sophia-Abntipolis ligger i det största europeiska teknikklustret, ofta kallat "French Silicon Valley". Parken är värd för FoU-enheter från multinationella företag, ett blomstrande ekosystem för undervisning och forskning.

Paris campus ligger i huvudstadens femte distrikt. Studenter kan njuta av de många fördelarna som denna kosmopolitiska stad har att erbjuda. Området är fullt av restauranger, affärer och historiska platser bara några minuters promenad från campus

Uppkopplad

Oavsett var du är, kommer du att kunna följa de olika kurserna från din dator (ADSL-anslutning krävs) på heltid och leva . Du kommer att ha samma upplevelse som studenter på campus och i ditt hem. Alla kurser är inspelade och tillgängliga för alla studenter.

Självhastig online-kurs (SPOC)

SPOC-läget är designat för yrkesverksamma. Det låter dig följa båda våra program online och i din egen takt, under en period av 18 till 36 månader, enligt ett schema som passar ditt yrkesliv. Du kan registrera dig när som helst under året .

 • En personlig inlärningsupplevelse
 • Möjligheten att följa online eller på campus
 • Full tillgång till läromedel
 • En veckostödssession med ett team av lärare och studieriktningen, genom en exklusiv kommunikationskanal

Examen och erkännande

Båda programmen är registrerade i det franska nationella registret över yrkeskvalifikationer (RNCP), som innehåller alla examensbevis, examina och yrkestitlar som erkänts av den franska staten. Kvalifikationen erkänns som en examen på masternivå (nivå 7 i den europeiska kvalifikationsramen - EQF). Detta skulle göra det möjligt för studenter att fortsätta sina studier i doktorsexamen om de väljer det.

Enterprise-certifieringar

Dessutom innehåller tillämpad MSc i datavetenskap och artificiell intelligens och tillämpad MSc i datateknik för artificiell intelligens två certifieringar på företagsnivå. Studenter är beredda av proffs.

Tillämpad MSc i datavetenskap & AI:

 • Amazon AWS Cloud-Computing DSTI-stol
  En förberedelse för AWS Certified Solutions Architect - Associate, som DSTI är medlem i AWS Academy
 • SAS Ekosystem DSTI-ordförande
  En förberedelse till basprogrammeringen med SAS

Tillämpad MSc i datateknik för AI:

 • Amazon AWS Cloud-Computing DSTI-stol
  En förberedelse för AWS Certified Solutions Architect - Associate
 • Cloudera Certified Data Engineer
  En förberedelse för Cloudera Certified Data Engineer

Vi är också glada att kunna meddela att KDnuggets, bland de tio bästa av de mest inflytelserika varumärkena på Big Data, identifierade DSTI som ett av de bästa programmen inom datavetenskap i världen. För en ung skola som oss är det en mycket stor prestation att vara i denna kvadrant och den visar vår ständiga utveckling. Här är länken: https://www.kdnuggets.com/2017/11/best-online-masters-analytics-data-science.html.

Det presenterar oss också i sina bästa mästare i datavetenskap och analys i Europa listan: https://www.kdnuggets.com/2017/12/best-masters-data-science-analytics-europe.html

Vi är också medlemmar i detta ekosystem (industriellt och akademiskt kluster) https://www.pole-scs.org/sv/ecosystem/players/

Också här är vad Stephan Hadinger , arkitektchef på Amazon AWS sa om vår skola.

Platser

Biot

Address
Data ScienceTech Institute
Les Templiers
950 Route des Colles
Sophia-Antipolis

06410 Biot, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike

paris

Address
Data ScienceTech Institute
4, Rue de la Collégiale

75005 paris, Île-de-France, Frankrike

Lagos

Address
Lagos, Lagos, Nigeria

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium