Data ScienceTech Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Data ScienceTech Institute är den första privata forskarskolan i ren datavetenskap

Data ScienceTech Institute är en examensbeviljande privat privat yrkesinstitut registrerad hos Rectorat of Nice (UAI 062136P) och Rektorat av Paris (UAI 0755832G). Rektorat är regionala delegationer från franska ministeriet för utbildning, högre utbildning och forskning.

Data ScienceTech Institute konstruerades med den världsberömda kvaliteten och intensiteten i fransk vetenskap och teknik på den ena sidan och den naturliga brittiska affärssparvigheten och pragmatismen å andra sidan.

Vårt uppdrag

Datavetenskap är ett komplext fält med datavetenskap, hårdvetenskap och affärsapplikationer som alla är omgivna av etik och lag . Vi utbildar operativa datavetenskapare genom att erbjuda de mest intensiva programmen för att ta upp Big Data-utmaningen !

Datavetenskap är också en tillämpad vetenskap . Våra program drivs därför av en vetenskaplig rådgivande kommitté bestående av erkända och respekterade yrkesmässiga personer samt akademiker med erfarenhet av industriella partnerskap . Faktum är att vi förbinder oss att följa industrin och arbetsmarknaden behöver brevet, så våra program kommer att utvecklas på årsbasis . Därför kommer du att bli inbjuden att komma tillbaka, i närvaro eller via e-learning, för att hålla dina färdigheter aktuella .

I det avseendet är vi kvalitetsbedömda med två enkla kriterier : din sysselsättningsgrad och din arbetsgivares tillfredsställelse. Dessa utvärderas även under programmet , tack vare de projekt och junior konsultuppdrag du kommer att genomföra.

Är du en frisk, ljus ung kandidatexamen eller en erfaren professionell? Vi är helt övertygade om att Data ScienceTech Institute programmet du väljer kommer att sätta alla dina hjärnkedjor i akt och ge dig "Sexiest Job of the XXIst Century" . (Havard Business Review, okt. 2012)

DSTI är stolt över sin tillämpade MSc i datavetenskap

RNCP “Répertoire National des Certifications Professionnelles” är en regeringsigenkänningsmekanism avsedd för att granska programmets lämplighet för arbetsmarknaden. En RNCP-titel belönar specifika behov när det gäller färdigheter och kunskapsöverföring för omedelbar anställbarhet, vilket är hjärtat i DSTI-filosofin.

När våra studenter har slutfört sina studier och yrkeserfarenhet kommer deras prestationer att bedömas av vår examenkommitté. Om de lyckas kan de få examen ”Expert en Sciences des Données” (Expert i datavetenskap).

Studenter som lyckas genomföra våra program kommer dessutom att få en examen från DSTI, som intygar fullbordandet av den akademiska läroplanen och beviljar 60 högskolepoäng på masternivå, förutsatt att de förtjänat en kandidatexamen (eller motsvarande) i förväg

Examen är registrerad i det franska nationella registret över yrkeskvalifikationer (RNCP), som innehåller alla examensbevis, examina och yrkestitlar som erkänts av den franska staten. Kvalifikationen erkänns som en examen på masternivå (nivå 7 i den europeiska kvalifikationsramen - EQF). Detta skulle göra det möjligt för studenter att fortsätta sina studier i doktorsexamen om de väljer det.

Enterprise-certifieringar

Vidare tillämpad MSc i datavetenskap

Tillämpad MSc i datavetenskap

 • Amazon AWS Cloud-Computing DSTI-stol
  En förberedelse för AWS Certified Solutions Architect - Associate, som DSTI är medlem i AWS Academy
 • SAS Ekosystem DSTI-ordförande
  En förberedelse till basprogrammeringen med SAS

Tillämpad MSc i datateknik för AI:

 • Amazon AWS Cloud-Computing DSTI-stol
  En förberedelse för AWS Certified Solutions Architect - Associate
 • Cloudera Certified Data Engineer
  En förberedelse för Cloudera Certified Data Engineer

Campus France, den officiella franska byrån för främjande av fransk högre utbildning, har erkänt och listat våra examina i deras prestigefyllda "program lärda på engelska" med alla de bästa institutionerna i Frankrike, i "matematik" och "teknik och teknik" avsnitt:
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1827
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1686
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1687

Vi är också glada att meddela att KDnuggets, i de 10 bästa av de mest inflytelserika varumärkena på Big Data, identifierade DSTI som ett av de bästa programmen i datavetenskap i världen. För en ung skola som oss är det en mycket stor prestation att vara i denna kvadrant och det visar på vår ständiga progression. Här är länken: https://www.kdnuggets.com/2017/11/best-online-masters-analytics-data-science.html.

Det presenterar oss också i sina bästa mästare i datavetenskap och analys i Europa listan: https://www.kdnuggets.com/2017/12/best-masters-data-science-analytics-europe.html

Vi är också medlemmar i detta ekosystem (industriellt och akademiskt kluster) https://www.pole-scs.org/sv/ecosystem/players/

Också här är vad Stephan Hadinger , arkitektchef på Amazon AWS sa om vår skola.

Platser

Biot

Address
Data ScienceTech Institute
Les Templiers
950 Route des Colles
Sophia-Antipolis

06410 Biot, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike

paris

Address
Data ScienceTech Institute
4, Rue de la Collégiale

75005 paris, Île-de-France, Frankrike