Read the Official Description

Från den prisbelönta culinary legend kommer Ducasse Utbildning, Den ledande globala organisation av professionella och pre-professionella Culinary och bakverk Arts skolor, där passion och hängivenhet till konsten att gästfrihet understreck en rik historia av exceptionell standard smidda genom årtionden av praxis och erfarenhet.

Skapades 1999, Ducasse Utbildning sätter högsta standard kulinariska och bakverk industrin med sin omfattande praktisk utbildningsprogram som betonar praktisk inlärning tekniker med precision, innovation och strikt kunskapsbaserad metod.


"Jag har alltid strävat efter att förmedla min vision av kulinariska och bakverk konst. Jag delar min kunskap till alla människor som är villiga att stärka sina färdigheter med en enda motto i åtanke: excellens i praktiken "Alain Ducasse.

Excellence i praktiken


Två campus är nu etablerade i Frankrike: den Centre de Formation d'Alain Ducasse (CfaD), som specialiserat sig på matlagningskonst och bakverk för restaurang och Ecole Nationale Supérieure de Patisserie (ENSP), som har varit i över trettio år, referens skolan i Frankrike och utomlands, för franska bakverk, bageri, choklad, konfektyr och glass proffs.


Våra kulinariska program erbjuds på Centre de Formation d'Alain Ducasse:

  • Kandidat i kulinariska konsten
  • Culinary Arts Diploma
  • Superior Culinary Arts Diploma
Excellence i praktiken
Programs taught in:
Engelska
Franska
Location address
Centre de Formation Alain Ducasse,
41 rue de l'Abbé Ruellan

Paris, Île-de-France, 95100 FR