EDC Paris Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välj entreprenörsanda, välj EDC Paris Business School .

EDC Paris Business School rankas bland de tio bästa affärsskolorna i Frankrike och 1: a för entreprenörskap med en affärsskapande som är 3 gånger högre än för andra forskarskolor, medan 80% av dess unga akademiker fortsätter att arbeta inom affärsutveckling, intraprenurship eller innovation.

130552_study1.jpg

foto med tillstånd av EDC Paris Business School

Vår etablering är medlem i Conférence des Grandes Ecoles (CGE) och är EPAS-ackrediterad av EFMD. Den har 1 450 studenter av 40 olika nationaliteter på dess 5 000 kvadratmeter stora campus i affärsdistriktet La Défense.

EDC Paris Business School har varit riktmärket inom företagarledarskap i 70 år.

EDC Paris Business School erbjuder ett Grande Ecole-program (magisterexamen ackrediterat av staten) och specialkurser (RNCP-ackrediterat -National Directory of Professional Qualifications); en kandidatexamen i management och 6 magisterexamen med målet att stärka den inledande expertisen inom områdena marknadsföring, ekonomi, ledning, digital teknik och företag, en grundexamen i management och två MBA i fortbildning och internationell fullständig -format.

Tack vare vårt nätverk av partnerföretag och vårt engagemang från våra 18 500 studenter kan vi erbjuda mer än 3 000 placeringar och jobb varje år.

130553_study3.jpg

foto med tillstånd av EDC Paris Business School

130551_study2.jpg

foto med tillstånd av EDC Paris Business School

130554_study4.jpg

foto med tillstånd av EDC Paris Business School

Platser

paris

Address
EDC
70, Galerie des damiers
Paris la défense 1

92415 paris, Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program