EICAR

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

EICAR, International Film och Television School of Paris, Grundades 1972. Skolan har utvecklats under åren för att bli en stor europeisk film och tv-skola som erbjuder studenter från hela världen det största utbudet som finns idag på upp hittills händer på praktisk utbildning i filmkunskap både på engelska eller franska.

Mission Vår mission är att förbereda våra studenter för den internationella arbetsmarknaden

Vi är fast beslutna att hjälpa eleverna att förvärva de professionella konstnärliga och tekniska färdigheter som krävs för att komma in och bygga en karriär inom den audiovisuella industrin. Vi åtar oss att ge händer på utbildning. Våra studenter får lära sig att vara doers: mer än hälften av kursplanen i någon kurs därför tilldelas praktiska skott och filmuppdrag. Vi hjälper att utveckla våra elevers känsla av lagarbete, flexibilitet och ledarskap. Den anda av samarbete uppmuntras på skolan tillåter eleverna att förbereda sig för deras framtida yrkesliv och olika typer av film och tv skjuter de kommer att behöva anpassa sig till under sin karriär.

Över 300 filmer (shorts, dokumentärer, tv-reklam, nyhetsrapportering ...) skjuts varje år.
Skolans agerar avdelning utbildar aktörer för explicita krav att arbeta framför kameran och därför eleverna samarbetar med riktavdelning för skådespelare riktkurser och filmskapande.

Vi hjälper våra studenter att arbeta inom mångkulturella team, bredda sina visioner och nå större kreativ omfattning: över 60 nationaliteter finns inom skolans studenter och personal gemenskap.

Banor Vi erbjuder ett brett utbud av kurser Våra viktigaste institutioner är:

Filmmaking: Majors i riktningen, Cinematografi, Screenwriting, produktion och redigering Ljud: Majors i Film & Television, Musik och Livespelningar Nyhetsrapporteringen och täckning HANDLANDE BTS: teknisk utbildning en fransk kursplan ackrediterat av ministeriet för utbildning i produktion, ljud, filmkonst, redigering

Våra avdelningar erbjuder:

Inlägg forskarutbildningskurser: MFA i Filmskapande ackrediterats av Europeiska Ackreditering Styrelsen för utbildning skolor - Eabhes Grundutbildning tre år Bachelor kurser ackrediterade av Eabhes och 2 år utbildningar som leder till den franska BTS granskning Produktionsledning, Cinematografi, ljud och redigering Ett års grundutbildning i manus och händer på film Sommar filmmaking kurser

Platser

paris

Address
EICAR
Parc des Portes de Paris
50 Avenue du Président Wilson, bâtiment 136
BP 131, La Plaine Saint-Denis - FRANCE

93214 paris, Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium