Läs den officiella beskrivningen

School of alla möjligheter

Som en teknisk skola officiellt erkänd av staten och gjorts kompetenta med CTI (franska Engineering ackreditering institution) den EISTI kallelse är att utbilda framtida ingenjörer i matematik och Compute.

Utöver att bygga en yrkeskarriär med dig, initiera en lovande framtid Vare sig det är inom finans eller den stora och mångskiftande industrin av ny teknik leder EISTI sina studenter till över 50 olika jobb i vitt skilda verksamhetsområden.

I en ständigt muterande värld där teknik ersätts med hög hastighet, har EISTI valt att bo i hjärtat av företagens behov och den tekniska utvecklingen och för att utbilda sin undervisning för att hjälpa sina elever att nå de mest attraktiva och innovativa arbeten.

Praktikplatser, internationell rörlighet, dubbla examina: öppna ditt sinne till världen

På EISTI perioder av praktik och yrkeserfarenhet är en integrerad del av din träning, och det nätverk som ger skolan tillsammans med företag är "hög hastighet" och alltid aktiv.

Mångkulturell tänkande och internationell rörlighet har en nyckelposition i läroplaner som vi erbjuder. Över 40 partnerskap har bundna med anläggningar över hela världen.

Den EISTI är också skolan dubbla examina med prestigefyllda universitet och förvaltning skolor. Kompletterande formationer och vidsynthet till ett brett spektrum av kompetens är några av skolans kärnvärden, och de förverkligas genom våra partnerskap. För en teknolog, är det ännu ett tillfälle att lägga till extra värde till sin CV.

Den Eistian erfarenhet: endast på EISTI

Studentlivet här är rik och full av entusiasm, tempo av studentförening händelser och sammanblandningen av de olika klasserna. På de två campus som hör till skolan, i Cergy och Pau, förenar alla krafter för att skapa en kollektiv stämning av arbete och välbefinnande.

Akademisk kvalitet i kombination med en stark känsla av humanism har alltid fört Eistian kultur och anda till liv. Skolan har valt 4 kärnvärden i sina stadgar: Professionalism, öppenhet, solidaritet och etik. De gör EISTI en unik institution och ett bra ställe att studera och samtidigt bygga en lovande framtid för dig själv.

STUDENTLIV

Studerar på EISTI innebär också att leva livet på en topp ingenjörsskola där eleverna delar värderingar och handlingar. Att vara en eistian är också ett sätt att vara och agera varje dag, genom att respektera vår charter fyra värden: Professionalism - Öppenhet - solida etik. Alla kan lita på sina skol, lärare och personal från båda våra campus. Eftersom humankapital är viktigt för oss, nu mer än någonsin. Hårt arbete och viljestyrka alltid företräde.

Studentlivet här är rik och full av animering, tempo av rytmen av de olika aktiviteter som trettiotal studentföreningar har att erbjuda. Det måste finnas en för dig bland dem; och om så inte är fallet ... varför inte skapa ditt eget?

Den festliga och gynnsamma blandningen av olika år är både livlig och varm. Det är en plats där obligationer kan förfalskas, och varar långt bortom år EISTI. Under dina år på EISTI, vill vi att du ska kunna uttrycka dina talanger, utveckla nya passioner, öppna upp för andra, livnär sig på givande upplevelser, gå igenom oförglömliga ögonblick ... Med ett ord: frodas på en personlig och kollektiv nivå.

Detta välbefinnande är också en del av det som gör eistians framgångsrik.

I Cergy och Pau, arbetsmiljöer är både trevliga och funktionella, och olika moderna verktyg bidrar till en optimal arbetsflöde i dina studier: bärbara datorer, en virtuell skola, videokonferenser och mer. De EISTI campus återspeglar våra värderingar: de är hemtrevlig, dynamisk, vänlig och också väl integrerad i sin stadens universitetscampus.

Våra campus

Våra studenter är välkomna till campus efter eget val, antingen i Cergy eller i Pau.

Cergy Campus (95)

Byggdes 1989, presenterar EISTI campus tre olika byggnader (Cauchy, Condorcet och Turing) lägga upp till en total yta på 8400 m². Fullt utrustad med modern utrustning (inklusive tre videokonferens färdiga amfiteatrar och videoprojektorer i varje klassrum) och ligger nära studentboende, är det nås via RER A. Med fördel ligger i den 2: a största student nav i Ile de France, är campus i närheten till prefectural park, Cergy-Pontoise University, ESSEC och Trois-Fontaines köpcentrum. Cergy är en energisk studentstad med flera betydande tillgångar: en trevlig, grön livsmiljö, flera sporter och kulturella aktiviteter som finns (ett vattensportcenter, en teater, biografer och mer).

Eleverna kan nå huvudstaden inom 35 minuter via RER A (från «Cergy-Préfecture» station).

Pau Campus (64)

Pau campus drar nytta av alla de viktigaste tillgångarna i en storstad i en region och från närheten till Spanien, bergssidan och sjösidan.

Det finns en byggnad når nära 5000m ² i hjärtat av staden på toppen av universitetsområdet. Detta campus erbjuder en trevlig, modern och ljus arbetsmiljö, både miljövänlig (HQE) och utrustade med den senaste tekniken (amfiteatrar med full HD-videokonferenser verktyg, optisk fiber, åtkomstkontroll och mer), och särskilt vänliga för studenter. Här finns en vegetations fylld atrium, anslutna amfiteatrar och klassrum, en student hall och kafeteria, ljud handledare för främmande språk och fritidsområden.

Eistiens dra nytta av livskvaliteten för en atletisk stad med en rik historia, mellan havet och bergen.

VÄRDEN ATT LYCKAS

Vår charter består av fyra starka värden som tillåter varje person på EISTI att blomstra under sin tid här, och efter. Stadgan och allt det står för lämnar ett märke på våra elever, särskilt visar under sin yrkesbana och utveckling. Våra tidigare studenter gör ofta hänvisning till stadgan, och deras nätverk är känsliga för det. Att vara en Eistien är ett sätt att vara, agerar och tänker på en daglig basis. Med varje nytt läsår, är stadgan presenteras för alla på skolan, för att skolans filosofi för att bli helt integrerat i deras sätt att tänka, agera och vara.

PROFESSIONALISM

 • Uppskatta grupparbete
 • Att sammanföra individuella talang och kollektiv framgång
 • Säkerställa förtroendet hos företag

ÖPPENHET

 • Återstående nyfikna på andras liv
 • Gå till andra för att berika sin kunskap och dela sin egen med dem
 • Våga dela
 • förhör sig själv
 • Att bevis på ödmjukhet;
 • Ignorerar onyttiga antaganden
 • Undvika arrogans och självbelåtenhet

SOLIDARITET

 • Att visa solidaritet med våra äldre liksom de yngre än oss
 • Att hjälpa andra en naturlig reflex
 • Lyssna respekt till andra
 • Att hålla solidaritet mellan olika skol år

ETIK

 • Respekt för arbete av en lärare och kollegor
 • Att utföra den förväntade arbete
 • Inte ge upp, svårigheter utan omsvep
 • Vara involverad på sin praktik: allvarlig, noggrann, tar initiativet
Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

EISTI : Graduate School in Computer Science and Mathematics Engineering

Master i Business Analytics: Arkitektur, Data Exploration och optimering ", ackrediterad av det franska ministeriet för högre utbildning och forskning, bygger på den erkä ... [+]

Master i Business Analytics: Arkitektur, Data Exploration och optimering, som godkänts av det franska ministeriet för högre utbildning och forskning, bygger på den erkända kompetens av vår ingenjörsskola i business intelligence och har vuxit från inriktningarna i beslutsstöd, Business Intelligence och Business Analytics . The Master är i första hand kommer att vädja till internationella studenter, "free movers" eller de från våra partneruniversitet eller hög potential utländska ingenjörer som söker en internationell karriär inom området Business Analytics.

Programmet leder till en masterexamen och ett diplom ackrediterad av det franska ministeriet för högre utbildning och forskning.... [-]

Frankrike Pau Cergy
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
EISTI : Graduate School in Computer Science and Mathematics Engineering

Magisterexamen i Kvantitativ Finans och Risk Management bygger på den erkända kompetens av vår ingenjörsskola i kvantitativ finansiell och gör stor nytta av samarbeten me ... [+]

Magisterexamen i Kvantitativ Finans och Risk Management bygger på den erkända kompetens av vår ingenjörsskola i kvantitativ finansiell och gör stor nytta av samarbeten med universiteten i Paris-Dauphine och Cergy-Pontoise. The Master är i första hand kommer att vädja till internationella studenter, "free movers" eller de från våra partneruniversitet eller hög potential utländska ingenjörer som söker en internationell karriär inom området finansiering.

Programmet leder till en masterexamen och ett diplom ackrediterad av det franska ministeriet för högre utbildning och forskning.

Mål

Denna magisterexamen täcker hela kedjan av kvantitativ finansiell, från teoretiska aspekter på programmet i en professionell miljö. Kedjan kan beskrivas på följande sätt:... [-]

Frankrike Pau Cergy
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska