Read the Official Description

Den National School of Engineers av Metz (Enim) har ställts in, sedan september 2010 i Techno de Metz byggnaden. Nära Symphony Lake, studenter och lärare dra nytta av en exceptionell arbetsmiljö, som kombinerar estetiska kvaliteter och exemplarisk funktionalitet.

Öppnades 1961 tillsammans med sin "syster" i Tarbes, Saint-Etienne och Brest är enim frukten av två gemensamma testamenten: att staten, som vill strukturera högre teknisk utbildning och industri som, mot bakgrund av den starka ekonomisk expansion, fruktar en brist på ingenjörer. Sedan starten blir enim en indikator på utbildning genom originalitet deras metod för rekrytering och deras utbildningsinnehåll, i samklang med verkligheten på ingenjörsyrket. Inte vid något tillfälle i historien har avstått enim denna regel. Universitetet har ständigt anpassat sina läror till ändrade teknik och åtagit sig att en innovativ process som gör det möjligt att utbilda ingenjörer "à la carte".

Programs taught in:
Engelska
Franska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Ecole Nationale d'Ingénieurs de Metz - ENIM

Forskning, utveckling och innovation av produkter, maskiner och tillverkningssystem är avgörande för att möta den industriella kompetens och konkurrenskraft. Det handlar ... [+]

Kurs huvudämne "design, industrialisering, innovation"

1 DEN enim INSTITUTIONEN (Ecole Nationale d'INGENIEURS de Metz) 2 MASTER OF RAMEN

Forskning, utveckling och innovation av produkter, maskiner och tillverkningssystem är avgörande för att möta den industriella kompetens och konkurrenskraft. Det handlar ofta om den mekaniska vetenskaperna, materialvetenskap, systemhantering vetenskap och systemmodellering och kunskap om systemdynamik. Facing dessa utmaningar kräver data, information och kunskap för att utreda och behärska komplexiteten i moderna industriella system.

Utbildningen är organiserad under två terminer:

a) det första halvåret (Okt-feb) ägnas åt teoretiska vetenskapliga grunder och verktyg, b) det andra halvåret (mars-juli) är tillägnad ett forskningsprojekt i ett laboratorium eller i ett företag med examensarbete skrivande.... [-]

Frankrike Metz
September 2019
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

L'Ecole Nationale d'Ingénieurs de Metz vue du ciel

HAPPY We Are From ENIM