Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Introduktion
ECOLE DUCASSE - ENSP
École Nationale Supérieure de Pâtisserie ligger i Yssingeaux, i Frankrikes Auvergne -region. Det grundades 1984 och är referensskolan i Frankrike - och globalt - för yrkesverksamma inom bakverk, bageri, choklad, konfektyr och glasskonst.
Inrymt i Château de Montbarnier kombinerar skolan framgångsrikt arv och modernitet och erbjuder en unik familjär atmosfär. Det arrangerar ett antal prestigefyllda kulinariska evenemang varje år, inklusive urvalsrundor för tävlingen Un des Meilleurs Ouvriers de France och Festival National des Croquembouches.
Våra konditorprogram :
Essentials -program:
- French Pastry Arts Essentials
- French Chocolate & Confectionery Arts Essentials
- French Bakery Essentials
Diplom:
- Franska konditori Diplom
- Expertdiplom i franska konditorier
Platser
- Yssingeaux
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, Château de Montbarnier, Allée de Montbarnier