Läs den officiella beskrivningen

om EPITA

Grundades 1984, är EPITA en känd tvåspråkig Graduate School of Computer Engineering ligger i Paris. Det är en medlem av IONIS Education Group, ledande privat utbildning grupp högre, med ett 20-tal skolor och läroanstalter. Tack vare sin unika pedagogik, utbildar EPITA sina studenter att bli framstående ingenjörer som skryter en solid bas av vetenskaplig kunskap och de mest avancerade färdigheter i den digitala sektorn. En dataingenjör utbildad vid EPITA har en komplett professionell profil som datateknik är allestädes närvarande i alla delar av ett företag, kan en digital ingenjör arbeta inom området för mänskliga resurser, marknadsföring, kommunikation och även finansiering. EPITA rankas bland de fem bästa datorteknik skolor i Frankrike och har utvecklat partnerskap med ett brett spektrum av företag.

En snabbtitt

Född 1984, EPITA (från franska Ecole pour l'Informatique et les Tekniker Avancées: Skolan för datavetenskap och avancerade tekniker) har stadigt vinner ett rykte om kvalitet bland multinationella företag, som ofta rekryterar våra studenter före slutet av sina studier . På EPITA är data-och informationsteknik anses grundläggande ämnen och placeras alltid i samband med elevernas framtida chefskap och med sikte på deras ansvarsposition. Vetenskapliga studier komplettera utbildning för att bredda och komplettera den vetenskapliga kulturen avgörande för den framtida ingenjör.

Strävan efter Excellence

Att låta eleverna arbeta under optimala förhållanden är EPITA första bekymmer. Fakulteten, administrativ personal, tekniska resurser och forskningsanläggningar är alla riktade mot framgång EPITA studenter som är att bli den mest erkända proffs inom sitt område av expertis.

EPITA ger möjligheter att vara intimt involverade i spetsforskning med en intellektuellt varierande fakultet kan inte bara enskilda akademisk excellens, men det kan också skapa och tillämpa kunskaper som en del av en tvärvetenskaplig forskargrupp.

Spirit of Innovation Som en av Frankrikes ledande vetenskap och ingenjörsskolor är EPITA besluten att se till att alla elever har meningsfulla möjligheter till personlig utveckling och professionell prestation i framtiden.

Född med utbyggnaden av ny teknik, har EPITA hållit jämna steg med deras utveckling. Kurserna, men mycket tekniskt i början, har öppnat en hel del även som den tekniska komplexiteten har ökat. EPITA tog den motsatta strategin i en som de flesta andra tekniska skolor: medan de senare får datavetenskap in för att försöka ge det en plats, EPITA bärgade de andra vetenskaper att gå med informationsteknik och ändå utan att förlora något av dess viktigaste kompetenser som utgör dess styrka och identitet.

I ständig kontakt med näringslivet, EPITA delar också sina värderingar: pragmatism, ansvarsfull risktagande, och innovativ anda. De kärnvärden studier: åtgärder, ansvar och effektivitet. Att gå EPITA kommer att ge dig en lärorik upplevelse där framsteg är ett "måste" och framgång ett "krav".

Progressiv nedsänkning i näringslivet Uppbyggd kring de verkliga behoven hos näringslivet är EPITA läroplan utformad för att uppfylla förväntningarna. Från förbättring kommittén och den vetenskapliga kommittén, där ledande företagsledare och högt uppsatta chefer ger sina bidrag för att förbättra skolans program och forskningsfokus (IBM, Microsoft, France Télécom, Cisco, Syntec ...) klasserna själva ofta undervisas av erkända yrkesverksamma inom branschen, är affärer närvarande på alla nivåer i skolan.

Att vara så engagerade i undervisningen innehåll och process, företag erbjuder logiskt bland de högsta lönerna efter examen och år efter år, rankas de skolan bland de allra bästa (betyg som publiceras av de viktigaste franska verksamheten och IT-tidningar: Entreprendre, 01 Informatique, 01 DSI, réseaux et Telekom ...). Slutligen varje år, företag skänker över en miljon euro upphandlande särskilda projekt till skolans tillämpad forskningslaboratorium, och en miljon euro till Junior Enterprise-programmet.

Nyckeln till alla Datateknik Karriärer Gång på gång, företag uppger att det som de flesta uppskattar om EPITA är andan i skolan, alltid präglas av sin närhet till verkligheten: många projekt, hög nivå praktikplatser, och nära engagemang inom näringslivet. EPITA alumner tillämpa sina yrkesspecialiteter inom områden så varierande som mjukvara och hårdvarulösningar design, rådgivning, forskning och utveckling, nätverk management. Kort sagt, deras kompetens lysa i alla aspekter av datateknik. De blir bland annat meningsfulla arbeten: forskningsingenjörer, projektledare eller studier chefer, tekniska chefer, konsulter, företagsledare, verksamhetschefer eller nätverksarkitekter.

På EPITA söker vi de allra bästa studenterna, studenter tillägnad möta de utmaningar som vi erbjuder, studenter som har en smak för konkret resultat, en initiativförmåga, och mycket olika intresseområden. Trettiofem studentföreningar kan intyga detta. Några har funnits i flera år, medan andra kan vara bara en termin. Det är en fråga om känsla och flexibilitet. EPITA är också vad du gör av det.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

EPITA Graduate School of Computer Science

Programmet syftar till att ge en gedigen bakgrund inom design och förvaltning av systemteknik och nätverksarkitektur företag. ... [+]

Programmål

Programmet syftar till att ge en gedigen bakgrund inom utformning och förvaltning av systemteknik och nätverksarkitektur företag. De SNS specialisering lär eleverna om system (Från design till administrering), nät (Befintliga och nya generationen), säkerhet (Funktionella och tekniska) och organisation (Styrning, ledningssystem ...). Rita på sina kunskaper om företag och grundläggande kontrollmekanismerÄr SNS ingenjörer beredd att arbeta som chef Information väktare (CISO) och vet hur man vidta effektiva it-säkerhetsåtgärder. Tack vare sin förmåga att förstå riskerna och styrning av en verksamhet samt identifiera förbättringsområden kopplade till teknik infrastruktur och nya tillhörande tjänster, eleverna är väl förberedda för att upptäcka och analysera cyberattacker.... [-]

Frankrike paris
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
EPITA Graduate School of Computer Science

Den GITM stora förbereder eleverna för att bli omfattande projektledare inom IT-området. Det är en kombination av affärsprocesser och ny teknik med fokus på förändringsar ... [+]

Den Civilingenjör är helt ges på engelska där eleverna har möjlighet att erhålla en ”Diplome Ingenieur”. ME är ackrediterat av CTI med en fransk språk exit nivå som motsvarar B2. De GITM specialisering förbereder eleverna omfattande projektledare inom IT-området. Det är en kombination av affärsprocesser och ny teknik med fokus på förändringsarbete och innovation, med interkulturella metoder beaktas. De utexaminerade kan göra karriär inom e-ledarskap och bli företag och dataanalytiker, IT-konsult, strateg, projekt manager, produktägare, riskhantering ingenjörEtc.

Vittnesbörd Arina Zueva - Italien - Global IT Management

Min inriktning tillåter mig att skapa en teknisk bakgrund som kommer att öka min faktiska profil och tillåter mig att ta itu med de affärs ämnen från en mer praktisk synvinkel. Elever och lärare i det här masterprogrammet kommer från olika bakgrunder och arbetslivserfarenhet. Denna verklighet är att öka en parallell process av lärande: erfarenheter och affärsidéer som kommer från verkliga livet nämns ofta och bruket av täta lagarbete är ett perfekt tillfälle där vi kan lära sig det bästa av våra medarbetare i fråga om arbets kompetens och kulturella skillnader .... [-]

Frankrike paris
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
EPITA Graduate School of Computer Science

SDM inriktning utbildar studenter att bli framtida digitala ledare, som har möjlighet att förnya sig, föreslå nya innehåll, nya användningsområden och nya tjänster, baser ... [+]

Programmål

Den SDM specialisering utbildar studenter att bli framtida digitala ledare, Som har möjlighet att förnya, föreslå nytt innehåll, nya användningsområden och nya tjänster, baserade på öppen källkod eller de stora förlagen (Microsoft, Adobe, etc.). I ett globalt sammanhang där digital teknik blir allt strategiska förbereder SDM full stack utvecklare: de får kunskaper i infrastruktursystem databas API och back-end programmeringSamt front-end och Projektledningsteknik. I slutet eleverna får kunskap i back-end, front-end data Basis, mobila applikationer och video spelutveckling. De visar teknisk diligence, stark förmåga att lyssna och kan hantera den mänskliga faktorn kopplad till nya användningsområden.... [-]

Frankrike paris
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
EPITA Graduate School of Computer Science

Detta program syftar till att ge kunskap om grunderna i IT strategisk planering, IT genomförande och organisationsutveckling. Utexaminerade kommer att bli mycket skicklig ... [+]

Programmål

Detta program syftar till att ge kunskap om grunderna i IT strategisk planering, IT genomförande och organisationsutveckling.

Utexaminerade kommer att bli mycket skickliga yrkesmän med en mångfasetterad förståelse för hur tekniken kan förbättra en organisations prestanda och göra det möjligt för sina medlemmar att dela och få tillgång till information, planera och samarbeta, samtidigt som den analytiska kant att strategiskt planera för framtida tillväxt.

Vittnesbörd Ievgen Zaychenko - Ukraina - Informationssystemhantering

Att prata om Epita och dess program, var klart platsen med de mest intressanta exemplen jag någonsin haft, här. Har du någonsin spelat LEGO? Vad sägs om att ta en examen, spela LEGO? Att arbeta för projekt i en grupp är kärnan i denna studie. Många tentor bygger på detta. Business Intelligence, Customer Relationship Management, Knowledge Management, Change Management, IT Inköp - du kommer att lära dig dessa och andra ämnen på ett sådant sätt att du kan tillämpa din kunskap i det verkliga livet!... [-]

Frankrike paris
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

EPITA Graduate School of Computer Science

Programmet syftar till att ge en gedigen bakgrund inom design och förvaltning av systemteknik och nätverksarkitektur företag. ... [+]

Programmål

Programmet syftar till att ge en gedigen bakgrund inom utformning och förvaltning av systemteknik och nätverksarkitektur företag. Denna specialisering fokuserar även på säkerhet och kryptering nätverk genom att inkludera element från båda disciplinerna i läroplanen. studenter i DATASÄKERHET kommer att gynnas av ett disciplinerat angreppssätt för att förstå förvaltning, tekniska och juridiska frågor i samband med säkerheten av information från ett riktmärke stegvis vilket resulterar i optimal säkerhet inom risktoleransgränser.

Vittnesbörd Apoorv Chitray - Indien - Datasäkerhet, Class of 2017

Professorer var föredömligt och hjälpsamma och fusion mellan företag och tekniska utbildningar har gett en stark grund att mitt industriell utsikter med forskningsinriktning som får mig att ta fart i företagsvärlden. Kurser som nätverkssäkerhet, penetrationstester och PKI tränas mig tekniskt på ena sidan och kurser som projektledning, Business Writing och gränsöverskridande förvaltning gjorde mig att lära om företagsmiljö.... [-]

Frankrike paris
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
EPITA Graduate School of Computer Science

Programmet betonar utvecklingen av programvarukvalitet och överföringen av denna kunskap till industrin. ... [+]

Programmål

Programmet betonar utvecklingen av kvalitet programvara och överföringen av denna kunskap till industrin.

Bland ämnena finns krav och systemdesign, teststrategier, och mjukvaruutveckling, ger studenter med de kunskaper som behövs för att genomföra stora Software Engineering projekt.

Vittnesbörd

Masoom Tulsiani - Indien - Software Engineering

Möjligheten att studera i en stad som Paris och studera specialiserade moduler för mobilapplikationsutveckling lockade mig inledningsvis till EPITA - MSC i programvaruteknik. Entreprenörskulturen i EPITA och blomstrande Internetuppstart i Paris ger många möjligheter för ingenjörsingenjörer att arbeta för teknikföretag. Jag har fått spännande möjligheter och gott om inlärningsmöjligheter och utbildning på finansiella produkter.... [-]

Frankrike paris
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
EPITA Graduate School of Computer Science

Programmet ger en bra grund för maskininlärning och programmering tillsammans med praktisk erfarenhet. ... [+]

Programmål

Syftet med denna specialisering är att kombinera dator- och statistikvetenskap för att utveckla avancerade verktyg för att effektivt hantera databehandling (Big DATA), för att lära sig att utveckla metoder , algoritmer och programvara som kan extrahera värde utifrån dem. Det ger också en kombination av tekniska klasser i data mining och distribuerade system förenade med väsentliga verksamheter för att förbereda profiler som är högt värderade av den professionella marknaden.

DSA-programmet är en möjlighet för IT-ingenjörer och specialister att differentiera sig och fördjupa sin kunskap inom ett område som kommer att vara avgörande för företagets framtid.... [-]

Frankrike paris
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
18 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
EPITA Graduate School of Computer Science

EPITA: s Master of Science i Artificial Intelligence Systems-programmet sprids över en period på 18 månader och delas in i 4 terminer. Det är ackrediterat av CGE (Confére ... [+]

Översikt

EPITA: s Master of Science i Artificial Intelligence Systems-programmet sprids över en period på 18 månader och delas in i 4 terminer. Det är ackrediterat av CGE (Conférence des Grandes Ecoles) och erbjuds 100% på engelska i Paris. Denna MSc består av tre terminer vid universitetet och en termin av praktik. För att erhålla sin examen måste studenten förvärva 120 ECTS (European Credits Transfer Systems) under 18-månadersperioden.

Programmet startar både under hösten och våren, i september respektive mars.

Civilingenjör i konstgjord intelligenssystemdesign

Program

Målet med civilingenjör i artificiella intelligenssystem är att ge ledande befattningshavare med hög anställbarhet inom AI och datavetenskapsfält. Programmet kommer att förbättra sina breda yrkeskunskaper, inklusive vetenskapliga och tekniska samt personliga och kommersiella. Det läggs vikt vid att säkerställa att studenterna får:... [-]

Frankrike paris
Mars 2020
Engelska
Heltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Testimonial: Imane Aniss

EPITA
Address
14-16 rue Voltaire Kremlin Bicêtre Cedex
94276 paris, Île-de-France, Frankrike
Webbplats