Läs den officiella beskrivningen

Groupe ESC Troyes i Champagne

Att vara den yngsta Grande Ecole i Frankrike är en tillgång för Groupe ESC Troyes, som sedan starten 1992 har strävat efter att förfara framåt genom en vågad innovation och, så mycket som möjligt, utmanande experiment.

Sedan vi började har entusiasm och djärvhet varit drivkraften bakom allt vi gör. Vårt mål är att införa denna tankegång i våra elever dagligen. I en skola av rimlig storlek utgör tvärvetenskapliga och multikulturella aspekter grunden för vår institution - studenterna är en del av denna verkliga dynamik för att få sin väg i världen. Vi har strukturerat vår grupp, som fortsätter att växa genom att öppna upp till det internationella samfundet, med dedikerade team att välkomna och styra internationella studenter. Oavsett var du kommer ifrån, kan du vara säker på att du väljer att välja ett av våra program på Groupe ESC Troyes, du väljer mycket mer än bara en skola: det är ett livsval som låter dig utveckla, gå vidare och kunna föreställa sig framtiden.

Vi har strukturerat vår grupp, som fortsätter att växa genom att öppna upp till det internationella samfundet, med dedikerade team att välkomna och styra internationella studenter. Oavsett var du kommer ifrån, kan du vara säker på att du väljer att välja ett av våra program på Groupe ESC Troyes, du väljer mycket mer än bara en skola: det är ett livsval som låter dig utveckla, gå vidare och kunna föreställa sig framtiden.

Koncernen driver för närvarande 4 huvudskolor:

-School of International Business

-Graduate School of Management (2-årig mastergrad med majors i marknadsföring

-School of Tourism, Leisure

-School of Design (3-årig kandidatexamen 2-årig masterexamen)

Studentpopulationen är nu 1800 studenter (440 år 2004) 380 internationella utbytesstudenter. Dess (riktigt levande) internationella nätverk (student och lärare / forskningsutbyte) består av 196 partneruniversiteter.

Staden Troyes

Troyes en Champagne ligger i hjärtat av detta mytiska och festliga område, 90 minuter från centrala Paris, har Troyes invånare hållit andan hos de gamla Champagne-mässorna: en smak för gästfrihet, aptit att leva och en törst efter upptäckten . Troyes upplever idag en fin kulturell, universitets- och kommersiell brytning. Studentlivet lyser upp staden och dess legendariska arkitektur. Många kulturella evenemang, utställningar och evenemang kommer att visa dig hur man uppskattar livet i Champagne!

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Groupe ESC Troyes in Champagne

Groupe ESC Troyes i Champagne skapades 1992, är därför den yngsta Franska Business School. Det har alla nationella ackrediteringar (fullt erkännande av det nationella min ... [+]

2-ÅR Masterexamen

Graduate School of Management

Som en Graduate School of Management, är inte bara att utbilda hög potential profiler, men också ansvarig befattningshavare vårt uppdrag. Utöver de tekniska färdigheter en skola kan överföra till sina elever, är vår personal också här för att följa och hjälpa eleverna att bli respektabla, respektfulla och respekterade ledare. Tack vare en skräddarsydd läroplan, studieperioder utomlands, studentkårens liv och coaching av våra lärare, du kommer successivt att bygga upp en stark professionell projekt för dig själv och bli en ung kandidat med en lysande framtid.

Skolan är ackrediterat av den franska "Conférence des Grandes Ecoles" och är en medlem av EFMD och AACSB International... [-]

Frankrike Troyes
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Groupe ESC Troyes in Champagne

Groupe ESC Troyes i Champagne skapades 1992, är därför den yngsta Franska Business School. Det har alla nationella ackrediteringar (fullt erkännande av det nationella min ... [+]

Master i Global Design

Den gamla klostret «Abbaye Saint-Martin-Es-Aires» med anor från XVI-talet, är värd School of Design (Ecole Supérieure de Design). Från denna plats full av historia i näringslivet, studenter förbättra sina inlärningsförmåga arbetar med företag på verkliga fall. Att låta eleverna uppleva sin kreativa passion till fullo, och att skapa några bra framtidsutsikter, är den pedagogiska metod som bygger på att lyssna till de förväntningar som professionella genom förvaltningen av projekt och tävlingar. Ovanpå det, studenter genomföra en praktikplats på minst sex månader för att få en riktig inställning till näringslivet som kommer att göra hela skillnaden i slutet av sina studier.... [-]

Frankrike Troyes
Kontakt Skolan
Heltid
2 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Location address
Campus Brossolette (ESC, INBA, EMVOL)
217 avenue Pierre Brossolette

Troyes, Grand Est, BP 710 - 10002 FR