Läs den officiella beskrivningen

Utbildning för alla: koncernens verksamhet hjärta Esccom

Den Esccom Group - www.esccom.net

Gruppen, skapad av Michel Rolland, är närvarande i Alpes Maritimes sedan 1983. Yrkesskola och kursgård, kunde vi lyssna på krav och förväntningar på varje och vi anpassar genom att erbjuda olika aktiviteter. Med över 32 års erfarenhet, Graduate School of Business and Management Communication och erbjuder många kurser för alla målgrupper.

Skola Utbildning:

Med Tertiary Esccom förbereder vi Baccalaureate Business på Higher National Diploma (BTS) i grader Bac +3 och Bac + 5 och yrkestitlar. Vi erbjuder utbildning inom följande områden: försäljning, marknadsföring, sekreterare, IT, redovisning, förvaltning, beskattning, förvaltning och mänskliga resurser.

Vi förbereder dig för att europeiska examina vars DEES (bac +3) i Marketing and Management Humaniora och Europeiska Master Management och Enterprise Resource Strategies. Dessa grader är högt mervärde i Europa och bland företag. Oavsett vilken riktning du väljer, är vår oro din professionella och akademisk framgång. Välja ESCCOM, tycker alla stöd, coaching ett team av lärare från den professionella världen, men också ha en dokumenterad erfarenhet av undervisning. Våra studenter och praktikanter njuta bekväma rum, utrustade med effektiv IT-utrustning.

Vår kompetens gör att vi kan ge mer och mer ofta en direkt relation med företagen, vilket underlättar sökandet efter praktikplatser. Två utbildningscenter finns i avdelning: ESCCOM Nice och Cannes ESCCOM.

Och glöm inte vår tredje center: Esccom Académie Culinaire där vi utbildar framtida yrkesverksamma inom hotell-och restaurangbranschen, och förbereda diplom liksom Higher National Diploma (BTS). Vi erbjuder intensiv yrkesutbildning på ett bekvämt och nära del av verkligheten genom vår utbildning restaurang. Den har en kraftfull teknisk plattform och en restaurang användarvänlig applikation. En Esccom Culinary Academy, kan du följa kurser i Cake, mat och service. Den Culinary Academy ligger i Nice.

För mer information, besök följande länk: www.esccom-restauration.com

Programmen undervisas på:
  • Franska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion

Denna Master är att utbilda framtida chefer som kommer att arbeta på de olika ekonomiska funktionella branscher. Detta är ett europeiskt diplom delas ut av European Feder ... [+]

Detta är ett europeiskt diplom delas ut av European Federation of Schools (FEDE) ger en BAC + 5 nivå.

ENLIGT JOBB

Den europeiska Master MSE förbereder eleverna för chefsbefattningar och affärsstrategier inom områdena mänskliga resurser, förvaltning, ledning, marknadsföring, handel, internationell miljö, inom olika sektorer inom medelstora och stora organisationer.

Tentamen: du har några tester sent under det första året och de återstående testerna i slutet av andra året. Parallellt har du TOEIC i slutet av andra året.

Kandidatprofil:

Stark motivation Smak av mänsklig kontakt Initiativ Tenacitet Dynamik Tillgänglighet

Nivå & antagningskrav?... [-]

Frankrike Agde Cannes-et-Clairan Nice
September 2019
Engelska,Franska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

ESCCOM à Nice

ESCCOM Académie Culinaire à Nice

Harlem Shake Deesma 2K13 ESCCOM