ESCP Europe Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

ESCP Europe grundades 1819, världens första handelshögskola, grundades av en grupp ekonomiska forskare och affärsmän, inklusive den välkända ekonomen Jean-Baptiste Say och den berömda handlaren Vital Roux. Jean-Baptiste Say var en förespråkare för ekonomisk liberalism och är ofta krediterad med att ha skapat begreppet entreprenörskap redan i 1800. Vital Roux är särskilt känt för att ha bidragit i stor utsträckning till utarbetandet av Commercial Code 1807 och för hans upp -tänkande i innovativ pedagogik. Man kan därför säga att skapandet av ESCP Europe representerar uppfinningen av begreppet "Business School".

Även om varumärket ESCP Europe utvecklades under nästan 200 års historia, var det alltid lojalt för sina första tre bokstäver. Med början 1819 under namnet Ecole Spéciale de Commerce et d'Industrie, och kort efter bytt namn till Ecole Supérieure de Commerce, utvecklades den till ESCP femtio år senare 1869. Efter att ha gått ihop med sin systerskola, European School of Management (EAP), i 1999 kallades skolan ESCP-EAP för ungefär ett decennium. Slutligen blev skolans namn 2009 till ESCP Europe, vilket uttryckligen hänvisade till sitt europeiska arv och positionering.

Den internationella omfattningen av ESCP Europe har varit synlig sedan sin tidiga ålder. Redan klassificerade 1824 klassen 30% av internationella studenter med 15 olika nationaliteter, bland annat sju spanska, fem brasilianer, fem holländare, fyra tyskar och två amerikaner. Språkutbildning var en väsentlig del av sin första läroplan, som förutom fransk grammatik även innehöll kurser på engelska, tyska och spanska. Från och med 1825 lärdes totalt tio språk på ESCP Europe och studenterna fick studera minst tre av dem.

Omkring ett och ett halvt århundraden senare var ESCP Europe återigen en pionjär genom att skapa en universitets handelsskola. För att svara på skolans europeiska samtal öppnades campus i Tyskland och i Förenade kungariket 1973, följt av Spanien 1988, Italien 2004 och Warszawa 2015. I en globaliserad världs ambition är ambitionen av ESCP Europe idag är att utbilda verkliga europeiska chefer genom att främja sambandet mellan humanistiska värderingar och ledarskapsutbildning. ESCP Europe blir en verklig europeisk skola öppen för världen.

Uppdrag och värderingar

ESCP Europe knyter samman och formar näringslivet genom att främja kunskap och övning på tvärkulturell nivå.

Undervisningsledning från ett tvärvetenskapligt perspektiv på högsta nivå av akademisk excellens utvecklar vi kulturellt intelligenta, flerspråkiga ledare, som är öppet, anpassningsbara och ansvarsfulla.

Som chefer och entreprenörer är ESCP Europas kandidater utrustade för att leda och inspirera i en globaliserad värld.

Fakta och styrning

 • 6 ESCP Europe-campus i Berlin, London, Madrid, Paris, Torino och Warszawa.
 • Triple ackrediterad: AACSB, EQUIS, AMBA
 • Världens första handelsskola (est 1819)
 • Över 140 forskningsaktiva professorer representerar över 20 nationaliteter över våra 6 campus
 • 90 associerade professorer, 30 besökande professorer, över 800 utövare och experter
 • Över 120 akademiska allianser i Europa och världen
 • En fullständig portfölj; Kandidatexamen, mastere, MBA, doktorander och Executive Education
 • 4 600 elever i examensprogram som representerar 100 olika nationaliteter
 • 5000 deltagare på hög nivå i anpassad utbildning och ledarskapsutbildning
 • 50 000 aktiva alumner i över 150 länder i världen
 • Europeiska styrelseformer som representerar skolans djupa europeiska identitet
 • Regelbundet rankad bland världens bästa handelshögskolor

campus

ESCP Europas särskiljande modell för en gränsöverskridande handelshögskola för högskolor utgör hjärtat av vår europeiska identitet. ESCP Europe med sina sex urbana campus i de stora europeiska städerna bidrar aktivt till utvecklingen av en europeisk förvaltningskultur och ger skolan möjlighet att erbjuda en unik typ av kult kulturell företagsutbildning:

 • BERLIN
 • LONDON
 • MADRID
 • PARIS
 • TORINO
 • WARSZAWA
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
 • Franska

Se MSc:er » Se skolans Masterprogram » Se Health Magisterexamen » Se Summer courses » Se 1-åriga MBA:er » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Civilingenjör i entreprenörskap och hållbar innovation

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Frankrike Paris Tyskland Berlin + 2 fler

Om du planerar att arbeta som självständig entreprenör i ditt eget företag eller som en ledande "intrapreneur" inom ett etablerat företag, erbjuder mästaren i entreprenörskap och hållbar innovation (120 hp) dig nödvändiga färdigheter. Målsättningen är att hjälpa värderingsdrivna, ekologiskt och socialt ansvariga entreprenörer att utveckla affärsplaner och affärsmodeller som gör skillnad. [+]

Översikt

Om du planerar att arbeta som självständig entreprenör i ditt eget företag eller som en ledande "intrapreneur" inom ett etablerat företag, erbjuder mästaren i entreprenörskap och hållbar innovation (120 hp) dig nödvändiga färdigheter. Målsättningen är att hjälpa värderingsdrivna, ekologiskt och socialt ansvariga entreprenörer att utveckla affärsplaner och affärsmodeller som gör skillnad.

Programmet startar i september 2019.

Vad du studerar

Business, som vanligt, är över! Lägg till lite äventyr till din karriärutveckling och utforska nya horisonter.

Praktiska verktyg och metoder för en hållbar affärsutveckling

Föreläsningsbaserat lärande om hållbart entreprenörskap, värderingsbaserad innovation, företagshållbarhet, ledning och ledarskap, entreprenörsverktyg och metoderProjektbaserad övning i affärsplanering, utveckling och modellering (affärsmodelleringsprojekt, konsultprojekt, affärsutvecklingsprojekt eller praktik och ett hållbart entreprenörskapValbara kurser inom ledning och ledarskap (eller entreprenörsverktyg och metoder)Förberedande kurser för planering och genomförande av en uppsatsObligatoriska kurser på två främmande språk (olika nivåer) och personlig karriärutveckling... [-]

Civilingenjör i marknadsföring och digital media

Campusstudier Heltid 12 månader September 2019 Spanien Madrid Storbritannien London Tyskland Berlin + 4 fler

Mästaren i marknadsföring [+]

Mästaren i marknadsföring

Designad för studenter med högskoleexamen och en första yrkeserfarenhet, syftar den här mästaren till att träna studenter som syftar till en framgångsrik, kreativ och entusiastisk karriär på en global och digital marknad. För att uppnå detta mål erbjuder vi studenterna en unik internationell, professionell och mänsklig erfarenhet:

Samspelet mellan studenter och lärare från mer än 20 nationaliteter garanterar ett större djup multikulturellt lärande.Närheten till eleverna till den professionella världen uppmuntras genom våra professorer som har viktiga positioner i kända företag (chefer från Colgate, Nestle, Google, etc.) och genom att organisera och utveckla "live case studies" med våra partners: L ' Oréal och Havas Media.Medveten om att våra elever har en tydlig identitet profilerad till framgång ger vi dem personlig karriärcoaching och workshops för att förbättra deras presentation och förhandlingskunskaper. Försöker alltid förmedla illusion, nyfikenhet och mångsidighet för att få dem att växa lyckligt och framgångsrikt i sitt professionella och, varför inte, personliga liv.Möjlighet att studera i två av våra europeiska kampanjer: Madrid och London.Detta program beviljas ackreditering av Conférence des Grandes Écoles *.... [-]

Civilingenjör i Strategi och Digital Business

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Frankrike Paris Tyskland Berlin + 2 fler

Genom att studera MSc i Strategi och Digital Business-programmet (120 ECTS) får du strategiska, digitala och entreprenörskapliga färdigheter på arbetsmarknaden idag och imorgon. Baserat på ett starkt samarbete mellan praktikpartner och vår fakultet i världsklass, kommer du att förvärva kompetenser inom kärnområden som strategi, komplex problemlösning och beslutsfattande. [+]

Översikt

Genom att studera MSc i Strategi och Digital Business-programmet (120 ECTS) får du strategiska, digitala och entreprenörskapliga färdigheter på arbetsmarknaden idag och imorgon. Baserat på ett starkt samarbete mellan praktikpartner och vår fakultet i världsklass, kommer du att förvärva kompetenser inom kärnområden som strategi, komplex problemlösning och beslutsfattande.

Du kommer också att fokusera på två områden, som vi anser är avgörande för att vara konkurrenskraftiga i framtiden: Digital literacy och förmågan att koda samt en djup förståelse för den kinesiska marknaden.

Genom att studera i de europeiska entreprenörskapen Berlin och Paris får du omfattande teoretiska och praktiska insikter, som kommer att utrusta dig för en karriär i världen av strategi, konsultverksamhet och digital företagsskapande.... [-]


MSc i SALES 4.0 - International Sales Management

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Frankrike Paris Tyskland Berlin + 2 fler

Försäljningen är där företag lyckas eller misslyckas, och så representerar detta område en av de viktigaste funktionerna för företag inom alla sektorer av dagens och morgondagens ekonomier. Specialiserad Master® i International Sales Management förbereder eleverna för - och öppnar dörrar till - attraktiva karriärmöjligheter i försäljning av unga talanger. Det tvååriga programmet ger en praktisk inriktning mot ämnet genom toppmoderna forskningsunderlag. Det omfattar studievillkor vid Berlin och på Paris campus i ESCP Europe och slutar med en fullt godkänd magisterexamen (Master of Science, 120 hp). [+]

Försäljningen är där företag lyckas eller misslyckas, och så representerar detta område en av de viktigaste funktionerna för företag inom alla sektorer av dagens och morgondagens ekonomier. Specialiserad Master® i International Sales Management förbereder eleverna för - och öppnar dörrar till - attraktiva karriärmöjligheter i försäljning av unga talanger. Det tvååriga programmet ger en praktisk inriktning mot ämnet genom toppmoderna forskningsunderlag. Det omfattar studievillkor vid Berlin och på Paris campus i ESCP Europe och slutar med en fullt godkänd magisterexamen (Master of Science, 120 hp).

Nyckelfunktioner

Magisterexamen i International Sales Management (MSc)... [-]


Specialiserad Master i Management för Digital Publishing

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Frankrike Paris

Specialiserad Master® i Management for Digital Publishing, i samarbete med ASFORED, är en gateway till ledande befattningar inom publicering. Instruktionen är tvärvetenskaplig och berör alla dimensioner av yrket inklusive: kulturell, juridisk, ekonomisk, grafisk, teknisk, reklam, försäljning och internationella aspekter. Detta program äger rum på vår Paris campus. [+]

Specialiserad Master® i Management for Digital Publishing, i samarbete med ASFORED, är en gateway till ledande befattningar inom publicering. Instruktionen är tvärvetenskaplig och berör alla dimensioner av yrket inklusive: kulturell, juridisk, ekonomisk, grafisk, teknisk, reklam, försäljning och internationella aspekter. Detta program äger rum på vår Paris campus.

Mästarens mål är att förstå, följa och förutse huvudutvecklingen på marknaden. Att tillhandahålla professionell personal på hög nivå (BAC 5, eller vissa sökande med yrkeserfarenhet) med kompetensen att kunna:

Utveckla en strategisk vision av de sektorer där de är intresserade.Ge ett globalt och innovativt tillvägagångssätt för hantering och innehållshanteringFörstå en global syn på verksamhetenBidra till utveckling, framtid och renovering av marknader.... [-]

Magisterexamen

Avancerad Master i ekonomi

Campusstudier Heltid 30 veckor September 2019 Storbritannien London Frankrike Paris + 2 fler

Det har en prestigefylld fakultet, ett omfattande alumni-nätverk av finanser och solida, långvariga relationer med finansiella institutioner (banker, mäklare, finansbolag). [+]

ESCP Europe Advanced Master of Finance grundades 1987 och är nu en referensreferens för finansiell utbildning i Europa. Det har en prestigefylld fakultet, ett omfattande alumni-nätverk av finanser och solida, långvariga relationer med finansiella institutioner (banker, mäklare, finansbolag). Programmet omfattar över 30 veckor av rigorösa heltid akademiska kurser:

15 veckor på ESCP Europe Paris Campus och 15 veckor på Londons Campus - omedelbart följt av praktik för att öka tillämpad yrkeskunskap och ett individuellt forskningsprojekt (avhandling). Advanced Master of Finance är i ständig dialog med ledande figurer i finansvärlden för att anpassa innehållet till förändrade marknadsbehov och för att säkerställa högsta möjliga utbildning.... [-]


Civilingenjör i energihantering

Campusstudier Heltid 18 månader September 2019 Frankrike Paris Storbritannien London + 2 fler

MSc i Energy Management (MEM) vid ESCP Europe är ett 18-månaders heltidsprogram för dem som syftar till en karriär inom energisektorn. [+]

MSc i Energy Management (MEM) vid ESCP Europe är ett 18-månaders heltidsprogram för dem som syftar till en karriär inom energisektorn .

Undervisas på engelska på våra London- och Paris-campus och med ett valfritt veckaseminarium i USA, levereras MEM av en världsberömd fakultet och specialutvalda industripraktiker. MEM: s målsättning är att hjälpa eleverna att förstå energimärksomheten och dess grundläggande ekonomiska och tekniska begrepp. Deltagarna kommer att få möjlighet att utveckla och genomföra strategier för att ta itu med stora problem inom energiregulering och politik samt stärka.

Nyckelfunktioner

MSc i Energy Management-programmet syftar till att ge studenterna en integrerad bild av de olika branschspecifika frågorna för att klara av dess komplexitet och därigenom göra det möjligt för dem att hantera de dramatiska förändringarna på ett effektivt sätt.... [-]


Civilingenjör i gästfrihet

Campusstudier Heltid 15 månader September 2019 Spanien Madrid Italien Turin + 2 fler

MSc i Hospitality and Tourism Management erbjuder en förstklassig företagsutbildning för unga yrkesverksamma som vill driva en internationell och snabb karriär inom gästfrihet och turism. På plats i Madrid och Turin, har den utformats för att utbilda chefer på hög nivå och ger dem en djup förståelse för de ledningsverktyg som tillämpas på sektorn och framtida utmaningar i denna unika, dynamiska och mångsidiga industri. [+]

Handla om

MSc i Hospitality and Tourism Management erbjuder en förstklassig företagsutbildning för unga yrkesverksamma som vill driva en internationell och snabb karriär inom gästfrihet och turism. På plats i Madrid och Turin, har den utformats för att utbilda chefer på hög nivå och ger dem en djup förståelse för de ledningsverktyg som tillämpas på sektorn och framtida utmaningar i denna unika, dynamiska och mångsidiga industri.

Programformat

Det här heltidsprogrammet erbjuder sessioner i klassen, inklusive individuell och gruppstudie och Professional Development Activities (PDA).

KALENDER

En tio månad undervisad kurs (oktober till juli) i 3 länder som lärs på engelska. (Observera att inklusive praktik och avhandling, programmets längd är totalt 15 månader)... [-]


Civilingenjör I Internationell Hållbarhetshantering

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Frankrike Paris Tyskland Berlin + 2 fler

Mästaren i International Sustainability Management Program är ett tvåårigt heltid masterprogram över två länder - vid ESCP Europa i Berlin och Paris. Studenterna kommer att få bred kunskap om alla områden för hållbarhetshantering, såsom hållbarhetskultur, försörjningskedjor eller CSR-rapportering. Företagsrådgivningsprojekt, karriärdagar och praktik hjälper eleverna att utveckla sitt eget karriärnätverk. Programmet är instruerat på engelska. ESCP Europe har mer än 10 års erfarenhet av att integrera hållbarhetsämnen i affärsprogram. [+]

Mästaren i International Sustainability Management Program är ett tvåårigt heltid masterprogram över två länder - vid ESCP Europa i Berlin och Paris. Studenterna kommer att få bred kunskap om alla områden för hållbarhetshantering, såsom hållbarhetskultur, försörjningskedjor eller CSR-rapportering. Företagsrådgivningsprojekt, karriärdagar och praktik hjälper eleverna att utveckla sitt eget karriärnätverk. Programmet är instruerat på engelska. ESCP Europe har mer än 10 års erfarenhet av att integrera hållbarhetsämnen i affärsprogram.

Mästaren i Internationellt Hållbarhetshanteringsprogram har en stark internationell dimension: Du kommer att studera vid ESCP Europe i Berlin och Paris och dra nytta av ESCP Europas globala fakultet, ett internationellt klassrum och ett globalt företagsnätverk.... [-]


Civilingenjör i marknadsföring och kreativitet

Campusstudier Heltid 18 månader January 2019 Storbritannien London Frankrike Paris + 2 fler

ESCP Europe MSc i marknadsföring [+]

ESCP Europe MSc i marknadsföring

Ansökningsförfarandet för intag av MSc i marknadsföring i januari 2019

Inriktad på doktorander som håller hedersexamen i någon disciplin, erbjuder MSc i marknadsföring och kreativitet alla element i ett högkvalitativt MSc-program och ett innovativt tillvägagångssätt som placerar kreativitet i själva verket. Våra kandidater utmärker sig i deras efterföljande dynamiska karriärer genom att lära sig att släppa lös kreativitetens värde både i sig och i dem runt dem.

Kreativitetselementet infunderas genom MSc i marknadsföring och kreativitets 18-månadersprogram och återspeglas i illustrativa fall och bästa praxis från kreativa industrier. Specialiserade seminarier om mode, design, arkitektur, film, musik, språk, konst, teater och reklam är inbyggda hela tack vare våra partnerskap med brittiska och europeiska kreativitetskonstanter. Studenterna drar nytta av att studera i både London och Paris, två av världens erkända center för kreativ excellens, samt från stödet till skolans enastående fakultet i världsklass. Genom att kombinera detta unika fokus med nästan 200 års kompetens, erbjuder vi MSc i marknadsföring och kreativitet studenter med en av de mest slående, tankeväckande och framförallt karriärförlängning marknadsföring mästare som för närvarande finns. Observera, MSc i marknadsföring och kreativitet programmet lärs helt på engelska och har bara ett intag per år (januari).... [-]


Master i Big Data och Business Analytics

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Frankrike Paris

Mästaren i Big Data and Business Analytics hos ESCP Europe , en av världens högsta handelshögskolor, är ett 1-årigt forskarutbildningsprogram i två länder för dem som syftar till en framgångsrik karriär inom olika arbetsfunktioner: Supply Chain, Human Resurser, Marknadsföring, Finans och mer. [+]

Den första Master i Big Data och Business Analytics

Mästaren i Big Data and Business Analytics hos ESCP Europe , en av världens högsta handelshögskolor, är ett 1-årigt forskarutbildningsprogram i två länder för dem som syftar till en framgångsrik karriär inom olika arbetsfunktioner: Supply Chain, Human Resurser, Marknadsföring, Finans och mer.

Det lärs på engelska och äger rum på våra Paris och Berlin campus. Frankrike och Tyskland är de perfekta utgångspunkterna för att uppleva enastående användning av stora data- och affärsanalyser.

Detta är en innovativ grad med ett internationellt spår i två länder med en verkligt transnationell och internationell anda. Den lärs av global fakultet, med en mångkulturell klassblandning och internationellt företagsnätverk.... [-]


Master i digital projektledning

Campusstudier Heltid 12 månader October 2019 Spanien Madrid Tyskland Berlin + 2 fler

Målet med master i digital projektledning [+]

Målet med master i digital projektledning

Programmet omfattar ledning, finansiella, ekonomiska och strategiska frågor, med inriktning på utveckling av förhandlingskunskaper. Dessutom har studenterna ett tvåveckors internationellt seminarium där de besöker viktiga företag och institutioner och arbetar med fallstudier med ett av våra partneruniversiteter. Inom mastern kan eleverna anmäla sig till en kurs och examen för att få antingen Project Manager Professional Certification (PMP®) eller Certified Associate in Project Management (CAPM ®) som utdelas av Project Management Institute (PMI®). Undervisad på engelska ger detta program dig möjlighet att ta några valfria lektioner på spanska. Ett nio månaders heltidsprogram (oktober till juni) med praktiskt tillvägagångssätt för projektledning och rådgivning, beroende på ditt spår. (Observera att inklusive praktik och avhandling delar, programmets längd är totalt 15 månader.)... [-]


Master i internationell mat

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Frankrike Paris

Mästaren i IFBM på ESCP Europe , en av världens bästa handelsskolor, är ett 1-årigt heltidsprogram på två länder för dem som syftar till en framgångsrik karriär i maten [+]

Den första mästaren i IFBM från ESCP Europe Business School

Mästaren i IFBM på ESCP Europe , en av världens bästa handelsskolor, är ett 1-årigt heltidsprogram på två länder för dem som syftar till en framgångsrik karriär i maten

Det lärs på engelska och äger rum på våra Turin- och Paris-campus, de perfekta utgångspunkterna för att uppleva Italien och Frankrike, världens främsta områden i centrum för mat och dryckskultur och innovation.

Programmet startar i september varje år. Börja din ansökan nu!

Välj "Master - Master of Sciences" -menyn i avsnittet "Inträde" efter att ha skapat ditt konto.

Mästaren i IFBM är det enda programmet med ett internationellt spår i två länder och en verkligt transnationell och internationell anda, belägen av en global fakultet, med en mångkulturell klassblandning och internationellt företagsnätverk.... [-]


Master i Management

Campusstudier Heltid 24 månader September 2019 Frankrike Paris Storbritannien London Tyskland Berlin Spanien Madrid Italien Turin Polen Warsaw + 10 fler

ESCP Europe MIM placeras 6: e världsomfattande i 2017 Financial Times Master i Management rankings. Det är ett livsbytealternativ för alla karriärfokuserade studenter som söker både en europeisk identitet och ett globalt perspektiv. [+]

ESCP Europe MIM placeras 6: e världsomfattande i 2017 Financial Times Master i Management rankings. Det är ett livsbytealternativ för alla karriärfokuserade studenter som söker både en europeisk identitet och ett globalt perspektiv.

Detta tvååriga heltidskandidatprogram ger dig möjlighet att studera i upp till fyra länder, med alternativ från ESCP Europas egna sex europeiska campus till våra 120 partners över hela världen. Utformad för studenter med kandidatexamen (eller motsvarande) inom något av studierna (masterprogrammet) eller de som inte tidigare har genomfört minst två års universitetsutbildning (förberedande program för förberedelse för tvåårig MIM) mer än 35 specialiseringar inom ekonomi, internationellt företagande, marknadsföring, entreprenörskap och många fler.... [-]


Specialiserad Master i Business Performance Management

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Frankrike Paris

Målet med detta program är att hjälpa dig att förverkliga ditt professionella mål genom att ge dig en övergripande vision för företag för att förbättra deras ekonomiska och operativa prestanda. Vi når detta mål genom att associera den akademiska kompetensen hos ESCP Europe fakultet och den aktuella praxiskunskapen hos de professionella föreläsarna med olika pedagogiska tillvägagångssätt. Detta program äger rum på vår Paris Campus. [+]

ESCP Europe Masters är yrkesinriktade program inom specifika förvaltningsområden utformade för doktorander med ett tydligt karriärmål och leder till en specialisering eller dubbel kompetens som svar på företagens efterfrågan på högkvalificerade chefer.

Denna mästare är ett års heltid akademiskt program utformat för studenter som har en första masternivå akademisk eller professionell examen i teknik, företag, arkitektur, medicin, juridik, farmakologi, statsvetenskap, konsten eller någon annan examen examen. Läroplanen omfattar sex månaders heltidsarbete inklusive ett internationellt seminarium, följt av en företagsplacering som varar minst fyra månader och slutförandet av en professionell uppsats som ska överlämnas i slutet av programmet.... [-]


Specialiserad Master i förvaltning av kulturella och konstnärliga aktiviteter

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Frankrike Paris

En specialiserad Master i Management av kulturella och konstnärliga aktiviteter ger en extra fördel av en dubbelgrad: Specialiserad Master®-examen från ESCP Europe och Master di II livello från Università Ca ' Foscari Venezia. Programmet sker därför från september till december i Venedig och från januari till mars på vår Paris Campus. [+]

En specialiserad Master i Management av kulturella och konstnärliga aktiviteter ger en extra fördel av en dubbelgrad: Specialiserad Master®-examen från ESCP Europe och Master di II livello från Università Ca ' Foscari Venezia. Programmet sker därför från september till december i Venedig och från januari till mars på vår Paris Campus.

Nyckelfunktioner

ESCP Europe Masters är yrkesinriktade program inom specifika förvaltningsområden utformade för doktorander med ett tydligt karriärmål och leder till en specialisering eller dubbel kompetens som svar på företagens efterfrågan på högkvalificerade chefer.

Denna mästare är ett års heltid akademiskt program utformat för studenter som har en första masternivå akademisk eller professionell examen i teknik, företag, arkitektur, medicin, juridik, farmakologi, statsvetenskap, konsten eller någon annan examen examen.... [-]


Specialiserad Master i innovation och entreprenörskap

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Frankrike Paris

Entreprenörer spelar en nyckelroll i företagsstrukturer som initiativtagare, katalysatorer och skapare av mervärde. Chefer måste nu vara entreprenörer och affärsutvecklare och kunna upptäcka tillväxtmöjligheter, utveckla och lansera projekt. Efter att ha avslutat Specialized Master® inom innovation och entreprenörskap har deltagarna ett övergripande perspektiv som gör att de kan utforma, bygga och övervaka utvecklingsprojekt i sina karriärer, oavsett företagets storlek. Detta program äger rum på vår Paris campus. [+]

Entreprenörskap och innovation ligger i centrum för den ekonomiska förnyelsen av ett samhälle. Att bli entreprenör är ett naturligt steg för de flesta men också ett svårt beslut eftersom det är mer än ett jobb, det är en "livsstil".

Efter avslutad specialiserad Master® inom innovation och entreprenörskap har deltagarna ett djupgående perspektiv som gör att de kan utforma, bygga och övervaka utvecklingsprojekt i sina karriärer. Detta Specialized Masters®-program hanteras och lärs av professorer och yrkesverksamma som är passionerade för entreprenörskap och som delar ett stort antal verktyg och erfarenheter. För många har detta Masters-program varit utgångspunkten för briljant företagande karriär. Denna Specialized Master® förbereder entreprenörer på hög nivå för att agera i en miljö som ofta är tvetydig och osäker.... [-]


Specialiserad Master i International Business Law and Management

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Frankrike Paris

Specialiserad Master i International Business Law and Management är ett program speciellt utformat för advokater och juridiska rådgivare. Medvetna om de växande behoven att förbättra dialogen mellan företagsledare och advokater i detta prestigefyllda program kombineras juridik och ledning. Kurser äger rum i Paris på vår Paris campus första termin och i London andra terminen, både på vår London campus och på Queen Mary University of London campus. [+]

ESCP Europe Masters är yrkesinriktade program inom specifika förvaltningsområden utformade för doktorander med ett tydligt karriärmål och leder till en specialisering eller dubbel kompetens som svar på företagens efterfrågan på högkvalificerade chefer.

Denna mästare är ett års heltid akademiskt program utformat för studenter som har en första masternivå akademisk eller professionell examen i teknik, företag, arkitektur, medicin, juridik, farmakologi, statsvetenskap, konsten eller någon annan examen examen. Läroplanen omfattar sex månaders heltidsarbete inklusive ett internationellt seminarium, följt av en företagsplacering som varar minst fyra månader och slutförandet av en professionell uppsats som ska överlämnas i slutet av programmet.... [-]


Specialiserad Master i International Wealth Management

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Frankrike Paris

Accredited CIF (Investment Advisor) och CJA (Relevant Legal Expertise), Specialized Master® i International Wealth Management (tidigare MS Private Banking och Financial Planning) på vår Paris Campus utbildar högnivå generalister inom området. Karriärmöjligheter är förvirrande: advokater, bankrådgivare, advokater, försäkringsexperter, skattekonsulter, revisorer, fastighetschefer, finansiella investeringskonsulter - och många fler. Studenter spenderar en månad på vår London Campus. [+]

Accredited CIF (Investment Advisor) och CJA (Relevant Legal Expertise), Specialized Master® i International Wealth Management (tidigare MS Private Banking och Financial Planning) på vår Paris Campus utbildar högnivå generalister inom området. Karriärmöjligheter är förvirrande: advokater, bankrådgivare, advokater, försäkringsexperter, skattekonsulter, revisorer, fastighetschefer, finansiella investeringskonsulter - och många fler. Studenter spenderar en månad på vår London Campus.

Mot bakgrund av utvecklingen av en multifaglig miljö, växande internationalisering och alltmer komplexa personliga problem avseende såväl nyckelaktörer som förvaltningsverksamhet inom detta område har ESCP Europe beslutat att utveckla dessa program till en verkligt internationell läroplan. den enda i sitt slag.... [-]


Specialiserad Master i internationell projektledning

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Frankrike Paris

Specialiserad Master i internationell projektledning behandlar strategiska ekonomiska och finansiella aspekter av projektledning och internationell verksamhet och ägnar särskild uppmärksamhet åt att utveckla förhandlingskunskaper och förmåga att arbeta i internationella lag. Ett ettmånaders internationellt seminarium ingår i valet mellan Asien eller Latinamerika. Detta program äger rum på vår Paris Campus. [+]

Specialiserad Master i International Project Management behandlar strategiska ekonomiska och finansiella aspekter av projektledning och internationell verksamhet och ägnar särskild uppmärksamhet åt att utveckla förhandlingsförmåga och förmåga att arbeta i internationella lag. Ett ettmånaders internationellt seminarium ingår i valet mellan Asien eller Latinamerika. Detta program äger rum på vår Paris Campus.

ESCP Europe Masters är yrkesinriktade program inom specifika förvaltningsområden utformade för doktorander med ett tydligt karriärmål och leder till en specialisering eller dubbel kompetens som svar på företagens efterfrågan på högkvalificerade chefer.

... [-]

Specialiserad Master i marknadsföring

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Frankrike Paris

Idag, för att kunna börja och utmärka sig i en karriär inom marknadsföring eller kommunikation, är två kvaliteter avgörande: specialisering och öppenhet. Specialiserad Master® i marknadsföring [+]

Nyckelfunktioner

ESCP Europe Masters är yrkesinriktade program inom specifika förvaltningsområden utformade för doktorander med ett tydligt karriärmål och leder till en specialisering eller dubbel kompetens som svar på företagens efterfrågan på högkvalificerade chefer.

Denna mästare är ett års heltid akademiskt program utformat för studenter som har en första masternivå akademisk eller professionell examen i teknik, företag, arkitektur, medicin, juridik, farmakologi, statsvetenskap, konsten eller någon annan examen examen.

Läroplanen omfattar sex månaders heltidsarbete inklusive ett internationellt seminarium, följt av en företagsplacering som varar minst fyra månader och slutförandet av en professionell uppsats som ska överlämnas i slutet av programmet.... [-]


Specialiserad Master i Media Management

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Frankrike Paris

Specialiserad Master® i Media Management har varit en startkälla för framgång för över 400 höga mediehanterare, producenter, journalister och multimedieprojektledare i denna fascinerande, men bräckliga bransch. Idag utgör akademikerna ett kraftfullt nätverk som fortsätter att stärka programmet och lägga till sin kreativa energi. Detta program äger rum på vår Paris campus. [+]

Idag, för att kunna börja och utmärka sig i en karriär inom marknadsföring eller kommunikation, är två kvaliteter avgörande: specialisering och öppenhet. Specialiserad Master® i marknadsföring

Specialiserad Master® i Media Management har varit en startkälla för framgång för över 400 höga mediehanterare, producenter, journalister och multimedieprojektledare i denna fascinerande, men bräckliga bransch. Idag utgör akademikerna ett kraftfullt nätverk som fortsätter att stärka programmet och lägga till sin kreativa energi. Detta program äger rum på vår Paris campus.

Nyckelfunktioner

ESCP Europe Masters är yrkesinriktade program inom specifika förvaltningsområden utformade för doktorander med ett tydligt karriärmål och leder till en specialisering eller dubbel kompetens som svar på företagens efterfrågan på högkvalificerade chefer.... [-]


Specialiserad Master i revision och rådgivning

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Frankrike Paris

ESCP Europe Masters är yrkesinriktade program inom specifika förvaltningsområden utformade för doktorander med ett tydligt karriärmål och leder till en specialisering eller dubbel kompetens som svar på företagens efterfrågan på högkvalificerade chefer. [+]

ESCP Europe Masters är yrkesinriktade program inom specifika förvaltningsområden utformade för doktorander med ett tydligt karriärmål och leder till en specialisering eller dubbel kompetens som svar på företagens efterfrågan på högkvalificerade chefer.

Denna mästare är ett års heltid akademiskt program utformat för studenter som har en första masternivå akademisk eller professionell examen i teknik, företag, arkitektur, medicin, juridik, farmakologi, statsvetenskap, konsten eller någon annan examen examen. Läroplanen omfattar sex månaders heltidsarbete inklusive ett internationellt seminarium, följt av en företagsplacering som varar minst fyra månader och slutförandet av en professionell uppsats som ska överlämnas i slutet av programmet.... [-]


Specialiserad Master i Strategi och organisation Consulting

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Frankrike Paris

Målet med Specialized Master® i Strategy and Organization Consulting är att träna deltagare i företagskonsulter och interventioner. De som ansvarar för planering och genomförande av storskaliga projekt för företag måste ha både organisatorisk och ledande expertis och också förmågan att skapa en tydlig strategisk vision för företaget och dess informationssystem i ett innovativt sammanhang. Detta program äger rum på vår Paris Campus. [+]

Målet med Specialized Master® i Strategy and Organization Consulting är att träna deltagare i företagskonsulter och interventioner. De som ansvarar för planering och genomförande av storskaliga projekt för företag måste ha både organisatorisk och ledande expertis och också förmågan att skapa en tydlig strategisk vision för företaget och dess informationssystem i ett innovativt sammanhang. Detta program äger rum på vår Paris Campus.

Nyckelfunktioner

ESCP Europe Masters är yrkesinriktade program inom specifika förvaltningsområden utformade för doktorander med ett tydligt karriärmål och leder till en specialisering eller dubbel kompetens som svar på företagens efterfrågan på högkvalificerade chefer.... [-]


Videoklipp

ESCP Europe I Paris Campus

Kontakt

ESCP Europe

Adress, rad 1 ESCP Europe Campus Paris 79, avenue de la République
75543 Paris, Île-de-France, Frankrike
Hemsida http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefonnummer +33 1 49 23 20 00

ESCP EUROPE

Adress, rad 1 ESCP Europe Campus Madrid c/Arroyofresno 1, 28035 Madrid Spain
28035 Madrid, Community of Madrid, Spanien
Hemsida http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefonnummer +34 913 86 25 11

ESCP Europe - London Campus

Adress, rad 1 ESCP Europe Campus London 527 Finchley Road
NW3 7BG London, England, Storbritannien
Hemsida http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefonnummer false

ESCP Europe

Adress, rad 1 ESCP Europe Campus Berlin Heubnerweg 8-10
14059 Berlin, Berlin, Tyskland
Hemsida http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefonnummer +49 30 320070

ESCP-EUROPE Torino

Adress, rad 1 ESCP Europe Torino Campus Corso Unione Sovieticà, 218 bis
10134 Turin, Piedmont, Italien
Hemsida http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefonnummer +39 011 670 5894

Adress, rad 1 ESCP Europe Warsaw Campus c/o Kozminski University 57/59 Jagiellonska St.
03-301 Warsaw, Masovian Voivodeship, Polen
Telefonnummer false

Adress, rad 1 Beijing, Beijing, Kina
Telefonnummer false

Adress, rad 1 Delhi, Indien
Telefonnummer false