ESDES Lyon Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

STOR skola med VISA, masterexamen

Ministeriet för högre utbildning och forskning förnyat förtroende ESDES 2015 bär VISA till 5 år och Master klass 3 år. Medlem av konferensen des Grandes Ecoles, ESDES räkna alltså i den korta listan av post-studentexamen skolor som tar emot dessa etiketter, som representerar 5% av de 195 handelshögskolor i Frankrike.

Denna förnyelse visar kvalitet och hållbarhet projektet ESDES -Vision 2020 - som etablerar sig som ett nytt alternativ skola modell för framväxten av en ansvarig ekonomi.

Business School av katolska universitetet i Lyon

Född 30 år sedan i det katolska universitetet i Lyon (UCLy) ESDES utvecklats i enlighet med de humanistiska värden i denna stora universitet 140 år, det första universitetet i Lyon.

Integreras i den nya campus, som har 10 000 studenter och 200 lärare, ESDES erbjuder ett rikt studentliv mångfald, kulturer och tvärvetenskaplig juridik, ekonomi, vetenskap, samhällsvetenskap ...

Grogrund för utbildningssamarbeten och forskning i skärningspunkten mellan vetenskap och humaniora, vilket i synnerhet fastställandet av gemensamma utbildningar, till exempel "Business and Law", "filosofi och Management" yrkesprofiler för bygg öppna för nya utmaningar affärsutveckling.

ESDES LYON Business School: THE HEART OF större internationell ekonomisk

Idealiskt beläget i centrum av Lyon, har ESDES ett dynamiskt företagsklimat och projektledare på 1: a industriella regionen i Frankrike, synonymt med många praktik och sysselsättning, en intensiv kulturella och studentliv och en geografisk ram att i stället nära till Alperna och Medelhavet, medan vid foten av TGV-stationen vid 2 timmar från Paris.

Erkännandet är en högskola beviljas efter kvalitetskontroll av utbildning, administration, förvaltning och ekonomisk balans.

VISA MINISTERIET högre utbildning och forskning är ett erkännande av kvaliteten på utbildningen. Det är utfärdat för en period av ett till sex år, efter omfattande utbildningskontrollträning. En certifierad grad tillåter eleverna att få likvärdighet av utländska examina och för skolan att ingå samarbetsavtal med de bästa utländska universitet.

Rang MASTER som åtnjuter internationellt erkännande gäller endast skolor som levererar en 5 bac för en viss grad av utbildningskriterier, styrning och internationell öppenhet (antalet utländska lärare, avtal med utländska partnerinstitutioner, forskningsverksamhet de permanenta lärare ...). Det beviljas för en begränsad period.

KONFERENSEN stora skolor (CGE) samlar mer än 200 högskolor och franska och utländska forskning erkänns av staten och leverera ett nationellt diplom bac + 5 minimum som bildar sina studenter i ett ständigt sökande efter högsta kvalitet tillsammans med näringslivet, aktörer i ekonomin och det civila samhället. Det syftar till att stimulera och samordna diskussioner och arbeta på undervisning, pedagogik och forskning, i syfte att förbättra den sociala välfärd och hållbar utveckling.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Franska

Se skolans Masterprogram » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magister Gymnasieprogram

Campusstudier Heltid 2 - 5 år September 2018 Frankrike Lyon

ESDES är främst en Grande École, mänsklig skala, i en stor universitet i en stor region. [+]

ESDES är främst en Grande École, mänsklig skala, i en stor universitet i en stor region.

HIGH SCHOOL

Programmet Grande Ecole på 5 år, med en mycket bra kurs anställbarhet, gjorde rykte ESDES.

GREAT UNIVERSITY

Född i det katolska universitetet i Lyon (UCLy) ESDES har alla fördelar av en tvärvetenskaplig campus 36.000 m2, med moderna faciliteter, idealiskt beläget i stadens centrum.

STÖRRE

Lyon, den andra polen av forskning och utbildning i Frankrike, har ett världsomspännande rykte. 1: a franska studentstad och en favorit av entreprenörer, utstrålar staden territoriet Auvergne-Rhône-Alpes - 1 industriområde - som erbjuder goda möjligheter till praktik och jobb.... [-]


Videoklipp

Welcome To ESDES the Business School of UCLy

Kontakt

Adress, rad 1 ESDES 10 place des archives 69002 Lyon France
Lyon, Rhône-Alpes, Frankrike