ESEM France

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

ESEM France främjar förvärv av yrkeskunskaper genom internationella kurser, så att fransktalande studenter integrerar medicinska och paramedicinska kurser utan konkurrens på franska.


Tack vare sina många partner kan ESEM France integrera en utbildning av fysioterapi, tandläkare, apotek eller annan medicinsk utbildning i Frankrike eller i Europa. ESEM France tillåter dig att integrera ett högskolans högskola så snart du får din kandidatexamen så att du snabbt kan skaffa dig färdigheter i ditt framtida yrke.


ESEM France försvarar värdena på framgång, excellens och genom tillgång till medicinsk utbildning utan konkurrens, försvarar fri tillgång till utbildning. Alla kurser som erbjuds övervakas av professorer som består av läkare, forskare och praktiserande utövare, som är angelägna om att överföra sina studenter en perfekt kunskap om sitt framtida yrke.


Genom att erbjuda att integrera flera internationella campus ESEM France främja den kulturella anrikningen av sina elever genom förvärv av kompetens och know-how som ärvts från världsuniversitetssamhället.

  • Antagningar på alla kurser är 100% i arkiv: kopior av de senaste examensbevisna, inklusive baccalaureaten, CV, omskrivningsbrev etc.
  • Utbildning: fysioterapi, tandvård, apotek, sport och hälsa, naturläkemedel
  • Campus: Frankrike, Spanien, Portugal, Irland
  • Undervisningsavgifter: mellan 6000 och 10200 € per år (detaljerade priser finns på hemsidan: https://esemfrance.fr)
  • Tilldelade grader: ESEM France tillåter dig att få ett europeiskt examensbevis erkänt i Frankrike och i alla länder i Europeiska unionen

Platser

Toulon

Address
842 Avenue du 8 Mai 1945
La Garde

83130 Toulon, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium