ESME SUDRIA

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

ESME SUDRIA : Innovationsandan utan gränser

ESME SUDRIA grundades 1905 och är en privat, ideell skola under överinseende av utbildningsministeriet. Skolan har en lång tradition av utbildningsingenjörer med en bred, välutvecklad grund som gör att de kan flytta in i alla aspekter av ingenjörsmarknaden utan svårigheter.

En erkänd teknikskola

ESME SUDRIA är medlem av konsortiet för de bästa franska skolorna inom teknik och verksamhet «Grandes Ecoles», som ESME SUDRIA är undertecknare av Erasmus-stadgan för högre utbildning 2014-2020 och en medlem av «ni» -nätverket, det internationella nätverket av tekniska skolor.

ESME SUDRIA uppgift är att utbilda ingenjörer genom toppmodern forskning. Vi strävar efter att bidra till utvecklingen av vetenskaplig kunskap och bredda vår undervisning genom industriella och internationella partnerskap.

Studentliv i Frankrike

Rekreation spelar också sin roll vid ESME med många studenter klubbar som spänner från sport till musik och vin. De många sociala aktiviteter som organiseras inom skolan representerar utmärkta tillfällen för att uppleva den franska livsstilen och träffa nya vänner.

Dessutom ökar skolans omfattande nätverk av alumner och kontakter i branschen internationella möjligheter till praktik och karriär utomlands.

Grundforskning

ESME SUDRIA ger möjligheter för alla studenter att vara nära inblandade i avancerad forskning. Fackföreningen på hög nivå arbetar faktiskt med tillämpad forskning genom industriella och grundläggande kontakter samt akademisk forskning inom vår grundläggande forskning. Forskningsområden omfattar exempelvis ett stort antal ämnen från energisystem till medicinsk bildbehandling eller kriminalteknik.

Partnerskap omfattar internationella grupper och nystartade företag, liksom prestigefyllda nationella institutioner som INSERM (National Institute for Health and Medical Research) eller CNRS (National Institute for Scientific Research). Eleverna är kopplade till dessa forskningsaktiviteter genom praktik och projekt. De flesta masterstudenterna utför en R

Platser

paris

Address
ESME Sudria
40 Rue du Docteur Roux


75015 paris, Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium