Läs den officiella beskrivningen

Ferrières School of franska Excellence

Att välja att studera vid Ferrières School lanserar en karriär i en sektor i ständig tillväxt och som erbjuder otaliga professionella möjligheter över hela världen. Endast 15,5 miles från hjärtat av staden ljus Paris, lika nära till både Paris stora internationella flygplatser (Orly och Roissy Charles de Gaulle), är Ferrières lättillgängligt från centrala Paris med kollektivtrafik. På Ferrières, tror vi att framgång kommer från solid teoretisk och praktisk utbildning i kombination med personlig utveckling.

Målen för Ferrières "är att utveckla ledare med särskild kompetens som är behöriga, mångsidiga och förmåga att hålla ledande befattningar och definiera framtida behov industrin.

För att säkerställa att kompetensen lärde möta nuvarande och framtida behov av gästfrihet, Gastronomi och Lyx Industrier har vi utvecklat programmet med nära samarbete med våra prestigefyllda partnerföretag, samt rådgivare från ledande handelshögskolor.

Multi-industrin strategi:

Driven av kärnvärden tradition och innovation, ödmjukhet, arbete och öppen syn, är uppdraget av Ferrières trefaldigt:

Utbilda framtida yrkesverksamma från hela världen, genom en rad program, som får plats industrikrav i Gastronomi, gästfrihet och lyx: kandidat-, magister- och Culinary kvalificerade program Bidra till främjandet av kunskap och metoder under de tre dimensioner: matkultur, hospitality management, lyx och evenemang plannng. Stärka inflytande och attraktionskraft Frankrike inom dessa områden med särskild kompetens.

FERRIERES HIGH-END EKOSYSTEM:

Den Ferrières "omfattande ekosystem ger studenterna en exceptionell yrkeserfarenhet och omedelbart konfronterar dem med" excellence "tack vare en rad av flera restauranger, en matleverantör och en 4 * hotell. Dessa institutioner, som inte ansökan men professionella enheter, förvaltas av ett team av erfarna Hospitality proffs och affärsmän, några av dem pristagare av «Meilleur Ouvrier de France» tilldelning. De erbjuder high-end mat och en service i världsklass till en krävande kundkrets.

Deras förmåga att öka, är studenter så småningom invald i olika positioner i kök, matsal, inköp, sommelier avdelning, bar, front office, gäst förbindelser, städning, försäljning, reservationer, underhåll, marknadsföring, finans, e-marknadsföring och eventplanering. Denna praktiska erfarenhet möter akademisk utbildning.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Franska

Skolan erbjuder också:

MSc

Ferrieres Paris

Ferrières 'MSc 2 Programmet fokuserar på differentiering och expertis, med 5 specialiseringar, inklusive MSc Hospitality Management. ... [+]

Ferrières skolas MSc, helt levereras på engelska, uppfyller de nuvarande och framtida behov av Hospitality, Gastronomi och Lyx Industrier. MSc Ferrières syftar till att förbereda nuvarande och framtida sjukvårdspersonal för chefspositioner inom området Internationell Hospitality Management.

MSc Ferrières är en heltids cours e lärs ut under en 2-årsperiod delas mellan undervisat, avhandling och praktik.

Varaktighet: 2 år Poäng: 120 hp Språk: Engelska Intag: September Startdatum: Late September 2017 Certifikat Tilldelas efter 2 år: Civilingenjör i International Hospitality Management Praktik: Vi guidar våra studenter att få praktik i den bästa gästfriheten institutionerna. Plats: Ferrières-en-Brie, Paris area ... [-]
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska