Ferrieres Paris

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ferrières School of franska Excellence

Att välja att studera vid Ferrières School lanserar en karriär i en sektor i ständig tillväxt och som erbjuder otaliga professionella möjligheter över hela världen. Endast 15,5 miles från hjärtat av staden ljus Paris, lika nära till både Paris stora internationella flygplatser (Orly och Roissy Charles de Gaulle), är Ferrières lättillgängligt från centrala Paris med kollektivtrafik. På Ferrières, tror vi att framgång kommer från solid teoretisk och praktisk utbildning i kombination med personlig utveckling.

Målen för Ferrières "är att utveckla ledare med särskild kompetens som är behöriga, mångsidiga och förmåga att hålla ledande befattningar och definiera framtida behov industrin.

För att säkerställa att kompetensen lärde möta nuvarande och framtida behov av gästfrihet, Gastronomi och Lyx Industrier har vi utvecklat programmet med nära samarbete med våra prestigefyllda partnerföretag, samt rådgivare från ledande handelshögskolor.

Multi-industrin strategi:

Driven av kärnvärden tradition och innovation, ödmjukhet, arbete och öppen syn, är uppdraget av Ferrières trefaldigt:

Utbilda framtida yrkesverksamma från hela världen, genom en rad program, som får plats industrikrav i Gastronomi, gästfrihet och lyx: kandidat-, magister- och Culinary kvalificerade program Bidra till främjandet av kunskap och metoder under de tre dimensioner: matkultur, hospitality management, lyx och evenemang plannng. Stärka inflytande och attraktionskraft Frankrike inom dessa områden med särskild kompetens.

FERRIERES HIGH-END EKOSYSTEM:

Den Ferrières "omfattande ekosystem ger studenterna en exceptionell yrkeserfarenhet och omedelbart konfronterar dem med" excellence "tack vare en rad av flera restauranger, en matleverantör och en 4 * hotell. Dessa institutioner, som inte ansökan men professionella enheter, förvaltas av ett team av erfarna Hospitality proffs och affärsmän, några av dem pristagare av «Meilleur Ouvrier de France» tilldelning. De erbjuder high-end mat och en service i världsklass till en krävande kundkrets.

Deras förmåga att öka, är studenter så småningom invald i olika positioner i kök, matsal, inköp, sommelier avdelning, bar, front office, gäst förbindelser, städning, försäljning, reservationer, underhåll, marknadsföring, finans, e-marknadsföring och eventplanering. Denna praktiska erfarenhet möter akademisk utbildning.

Platser

Ferrières-en-Brie

Paris Area

Address
Rue du Château - BP49
Ferrières-en-Brie

77164 Ferrières-en-Brie, Île-de-France, Frankrike
Telefon
01 81 16 77 77

paris

Address
paris, Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium