Grenoble Ecole de Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Grenoble Ecole de Management (GEM) har fått både nationellt och internationellt erkännande. Mer än bara en skola representerar GEM ett öppet laboratorium genom vilket 8 000 studenter och 500 anställda lär sig och arbetar varje dag för att lösa komplexa problem och övervinna stora utmaningar för företag och samhälle.

Grundat i Grenoble, en stad med vetenskap och teknik, har vår skola utvecklat sin expertis inom hantering av teknik och innovation - en expertis som nu är grunden för vårt varumärkes excellens och internationella anseende.

Genom att utveckla sin egen utbildningsmodell har GEM blivit ett centrum för experiment, studier och skapande. Skolan erbjuder 50 utbildningsprogram på franska och engelska som täcker alla studienivåer från grundutbildning till forskarutbildning, doktorsexamen och fortbildning. Studenter kan delta i program som levereras i Grenoble, Paris, Berlin, Singapore, Moskva, Georgien eller Casablanca.

Som en institution för högre utbildning (EESC) ansluten till Grenobles handelskammare och industri är GEM grundare av GIANT Innovation Campus i Grenoble. Skolan är ackrediterad av AACSB, EQUIS och AMBA och medlem av franska "Conférence des Grandes Ecoles". Dess program rankas regelbundet av stora internationella ekonomiska tidningar och tidskrifter.

Vårt uppdrag

Genom vår expertis inom teknikhantering och innovation, vår nära koppling till vårt territorium och ekosystem och vår förmåga att förutse och följa övergångar använder vi utbildning och forskning för att svara på de stora utmaningarna under 2000-talet och därmed bidra till en värld som är mer rättvis, fredligare och mer ansvarsfull

På GEM förenar vi teknik, innovation och samhälle för att utbilda ledare och chefer att agera i en snabbt föränderlig värld. Genom en samarbetsinsats främjar vi färdigheter och kunskaper som matchar utmaningarna under 2000-talet.

Internationell

För att stödja internationell affärsutveckling och utbilda chefer i multikulturella situationer implementerade Grenoble Ecole de Management en långtgående strategi för att utveckla sina internationella platser:

  • 2 campus i Frankrike: Grenoble och Paris
  • 7 internationella campus: Tyskland, Kina, USA, Georgien, Marocko, Ryssland och Singapore
  • 5 internationella kontor

Platser

Grenoble

Address
Grenoble Ecole de Management
12, rue Pierre Sémard
BP 127

38003 Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike

Grenoble

Address
Grenoble Ecole de Management
12, rue Pierre Sémard
BP 127

38003 Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar