HEIP, Hautes Etudes Internationales et Politiques

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Heip har en rik erfarenhet på över ett sekel och ett stort nätverk av alumner; fakultet av exceptionell kvalitet består av jurister, ekonomer, geografer, demografer och berömda personligheter från den akademiska världen, diplomatiska, militära. Dessutom tillåter ett nätverk av internationella partners studenter att genomföra en del av sina studier i ett utländskt universitet.

Det har ett fördelaktigt läge med en modern campus i hjärtat av Paris, erbjuder studenter en plats att arbeta.

integrera HeipÄr på samma gång passa in i en berättelse, delta i ett utbildningsprojekt och spännande forskning, och framför allt för att bygga upp en professionell framtid.

Integrera Heip skolan är samtidigt vara en del av en berättelse och delta i ett projekt

Heip är en fristående skola, institution fri Högskolelagen 1875 och regleras av en 1901 lag förening.

Skapad 1899, har en rik erfarenhet, både intellektuella och utbildning, för över ett sekel

Vid korsningen av flera discipliner, studie internationella relationer och politiska krav på att veta allt på en gång historia, lag, politisk och samhällsvetenskap, ekonomi ... På grundval av detta, för mer än ett århundrade av ledande experter inom vart och ett av dessa områden, men även aktörer inom den politiska och internationella världen, har beslutat att arbeta tillsammans för att passera sin kunskap och sin expertis för att erbjuda en unik utbildning för studenter passionerade politiska och internationella frågor.

En fakultet av exceptionell kvalitet

Sedan starten, fakulteten består av akademisk verksamhet eller emeritus, historiker, jurister, statsvetare, ekonomer, geografer, demografer, litterära men också kända personligheter från den diplomatiska, politiska, militära.

En viktig internationellt nätverk

Ett nätverk av internationella partners, i ständig utveckling, tillåter eleverna att genomföra en del av sina studier i ett utländskt universitet. Varje år studenter lämnar för en termin i större utländska offentliga universitet i Storbritannien, Ryssland, Italien, Spanien, Turkiet ...

En skola på en mänsklig skala

Student grupper inte överstiger fyrtio studenter; språkkurser tillsammans studenter av alla kampanjer; Lärarna är där, öppna frågor: Heip är inte bara en skola, det är en mötesplats, en plats för projekt där han ofta klasser skapas i elevens ansökan där utbytes partnerskap undertecknas eftersom en student skulle lämna för en ny destination, där, inför en brännande fråga, är en särskild konferens organiseras så att vi kan informera, så att vi kan förstå ...

Ett privilegierat

Heip har ett fördelaktigt läge i Paris själv, i moderna och rymliga lokaler, erbjuder studenter ett bra ställe att arbeta med kafeteria, bibliotek, studierum.

Platser

paris

Address
HEIP, Hautes Etudes Internationales et Politiques,
10 rue Sextius Michel

75015 paris, Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: