Läs den officiella beskrivningen

ONIRIS är en institution för högre utbildning och forskning av ministeriet för livsmedel jordbruk och fiske.

Rotad i dess territorium och öppen för det europeiska området, den har en mycket bred tematisk sortiment inklusive djurhälsa och folkhälsa, klinisk, biomedicinsk och bioteknik för förbättrad hälsa, livsmedelsvetenskap och processteknik.

ONIRIS mål är att vara aktiv inom områdena djurs och människors hälsa, aktivt bidra till begreppet "en medicin, en hälsa", och mat. Till dessa två huvudteman, plus ett bidrag till ett övergripande tema om miljö och hållbar utveckling.

ONIRIS utbildar cirka 1.200 studenter, bland annat genom att erbjuda motsvarande utbildning: - för veterinär yrken (veterinär läkare examens). Specificiteten av denna utbildning patologer och ledande biologer är att kombinera de färdigheter som förvärvats genom utbildning av kliniken, i synnerhet inom europeisk nivå sjukhus, de som följer av forskarutbildning - ingenjörsyrken (ingenjörsexamen) med två specialiteter: specialitet "mat / foder" specialitet "Health bioteknik".

I båda specialiteter har Oniris ingenjörsutbildning en mycket stark närvaro i den industriella strukturen och mycket specifika verktyg professionalisering och forskning som tekniska hallar nära-industriella förhållanden.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Franska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

ID4FOOD

Den samverkande innovation erbjuder en ny lösning på de problem som uppstått i samband med genomförandet av innovationsstrategier ... [+]

Varför en magisterexamen i innovations mat?

Bakgrund:

Den samverkande innovation erbjuder en ny lösning på de problem som uppstått i samband med genomförandet av innovationsstrategier genom jordbruksnäringen.

I detta sammanhang måste livsmedelsindustrin tvärvetenskapliga chefer utbildats i öppen och samverkande innovation och med nyckeln till att utveckla strategier för att möta de ekonomiska, sociala och miljömässiga utmaningar som världen idag och i morgon.

Mål:

Den Master Management Collaborative Innovation Food bärs av fem institutioner för högre utbildning och forskning - Audencia - Ecole de Management - Design Nantes Atlantique skola - Ecole Supérieure d'Jordbruk d'Angers, - Oniris, Nationella veterinärskolan, mat och mat Nantes-Atlantique - Nantes universitet Mästaren syftar till att ge dig två oumbärliga egenskaper värderas idag: öppenhet och specialisering.... [-]

Frankrike Nantes
September 2020
Engelska,Franska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Id4food