ID4FOOD

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

ONIRIS är en institution för högre utbildning och forskning av ministeriet för livsmedel jordbruk och fiske.

Rotad i dess territorium och öppen för det europeiska området, den har en mycket bred tematisk sortiment inklusive djurhälsa och folkhälsa, klinisk, biomedicinsk och bioteknik för förbättrad hälsa, livsmedelsvetenskap och processteknik.

ONIRIS mål är att vara aktiv inom områdena djurs och människors hälsa, aktivt bidra till begreppet "en medicin, en hälsa", och mat. Till dessa två huvudteman, plus ett bidrag till ett övergripande tema om miljö och hållbar utveckling.

ONIRIS utbildar cirka 1.200 studenter, bland annat genom att erbjuda motsvarande utbildning: - för veterinär yrken (veterinär läkare examens). Specificiteten av denna utbildning patologer och ledande biologer är att kombinera de färdigheter som förvärvats genom utbildning av kliniken, i synnerhet inom europeisk nivå sjukhus, de som följer av forskarutbildning - ingenjörsyrken (ingenjörsexamen) med två specialiteter: specialitet "mat / foder" specialitet "Health bioteknik".

I båda specialiteter har Oniris ingenjörsutbildning en mycket stark närvaro i den industriella strukturen och mycket specifika verktyg professionalisering och forskning som tekniska hallar nära-industriella förhållanden.

Platser

Nantes

Oniris – Programme id4Food

Address
Oniris – Programme id4Food
Site de la Géraudière

Rue de la Géraudière

CS 82225
 

44322 Nantes, Pays de la Loire, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium