IFA Paris

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

SCHOOL OF Excellence in PARIS IFA Paris grundades 1982 för att integrera arvet från franska mode i en globaliserad värld i dag. Det är den enda skolan som erbjuder program undervisas helt på engelska för grund- och avancerad nivå. IFA Paris är för en student befolkning internationellt inriktad med elever från alla bakgrunder.

IFA Paris är registrerad på Paris Academy under ministeriet för ungdom, nationell utbildning och forskning. Hon är också knuten till Campus Frankrike, den franska nationella myndigheten för att främja högre utbildning.

IFA Paris är glada att tillkännage omlokalisering av dess Paris campus. Den nya byggnaden, som ligger på 18-24 quai de la Marne i den 19: e distriktet är tre gånger större än den gamla campus; de nya lokalerna erbjuder ytterligare faciliteter och bekvämligheter för studenter vars mer utrymmen workshops för att underlätta det praktiska arbetet.

Beläget direkt på plattformen av Marne, med utsikt över IFA Paris den berömda kanalen i hjärtat av den 19: e distriktet nu under utveckling. Detta livliga konstnärliga distrikt är hem för många kulturella sevärdheter, liksom MK2 biografer, Point direkt utrymme för konserter och baletter, samt 104 multi-purpose utrymme med sitt omfattande program för föreställningar, utställningar och hög modevisningar. Prestigefyllda konstskolor har också sin adress i den 19: e, där vi finner till exempel National School of Architecture Paris La Villette (ENSAPLV), National Conservatory of Music, och i närheten, International School of audiovisuella skapande och produktion (EICAR). Populärt bland studenter, är den 19: e en av de livligaste distrikten i Paris och Paris IFA är glad vid tanken på att ta snart delta i äventyret.

Paris har en speciell plats i världen av haute couture och lyx. Anses födelseplats mode har den franska huvudstaden ledde till skaparna och de mest kända modehusen som Chanel, Yves Saint Laurent och Dior. Paris är fortfarande den plats där designers som Martin Margiela, Rick Owens och Alber Elbaz, väljer att bo och arbeta. Det säregna i Paris mode sträcker sig långt utanför gränserna för branschen, är det också närvarande på bio, konstgallerier, museer, teatrar och i det dagliga livet.

Paris har definitivt en lång historia med mode och lyx, och dess nuvarande och framtida verkar lika lovande. Paris stolt visas som världens huvudstad mode och kan bevisa det genom sina otaliga händelser: Fashion-Week äger rum två gånger om året, mässor och utställningar, men också fascinerande konceptuella butiker, plus trender byråer strålkastare. Stora grupper såsom lyx LVMH, PPR, Hermes, Cartier och Baccarat har valt att förlägga sitt huvudkontor i Paris. På senare tid har Paris vänt en stor del av sin ekonomi till lyx, inklusive mode, smycken, kosmetika och livsmedel, vin och turism. Ljusets stad fortfarande en stor destination för unga yrkesverksamma inom mode och lyx som vill förstå historien om mode och trender.

Shanghai Campus MÖT Shanghai TALENT

Grundades i Shanghai 2002 i samarbete med Shanghai University of Engineering Science (stämmer) IFA Paris är den första kinesisk-franska joint venture inom mode utbildning. IFA Paris är nu i Kina, den ledande modeskola inom mode och lyx. Det anses vara en av de mest framgångsrika skolor när det gäller undervisning och kreativitet. Hans lärare nästan alla rekryteras i Paris, är alla erfarna mode proffs.

IFA Paris är också den enda skolan i Shanghai att föreslå vid val av innovativa tillvägagångssätt och partnerskap med mode och lyx industrin program grund- och avancerad nivå undervisas helt på engelska.

IFA Paris är för Kina att kinesiska och utländska studenter internationellt orienterade, siktar på en karriär inom skapande, styling, design, men också i försäljning, media, huvuden företag eller i stora företag i modevärlden och lyx.

I ett mångkulturellt och internationell miljö, är uppdraget att få fram de kreativa talanger sina studenter, men också att utveckla sin tekniska kompetens, dator och digital.

IFA Paris Shanghai är en högre utbildning akademi registrerats hos kinesiska ministeriet för utbildning och erkänd av den kinesiska regeringen, liksom den i Shanghai. Den upptar stora lokaler det anordnades för att säkerställa förutsättningar för en stark överföring av kunskap och praktisk kunskap.

Shanghai campus erbjuder en unik möjlighet när det gäller att lära sig genom en läroplan av grundläggande utbildning och heltidsutbildningar fortsatt mycket operativ för yrkespersoner som redan kommit in i arbetslivet.

IFA Paris Shanghai erbjuder även sina internationella studenter möjlighet att bevittna den enorma tillväxten i den kinesiska marknaden för mode och lyx. Dess mål är att studenterna uppfyller de lokala kraven på arbetsmarknaden, och utöver dem som gäller på internationell nivå.

SCHOOL OF ISTANBUL Efter att ha förlängt sitt inflytande och anseende i Frankrike och Kina är nu i en av de mest spännande staden IFA Paris, i gränslandet mellan Europa och Asien, Istanbul.

IFA Paris erbjuder följande program i Turkiet:

Bachelor Mode Design & Technology (med början i september 2016) MBA Luxury Brand Management MBA Fashion Business Executive MBA Luxury Brand Management Executive MBA Fashion Business

För att stärka sitt rykte på turkisk mark, är IFA Paris mycket stolt över sitt samarbete med den välkända universitet Kadir Has. Founded in 1997, Kadir Har University byggdes på historisk mark Tekel Cibali vars huvudsakliga verksamhet i 1884 var att vara värd för en insättning och tobaksfabrik ägs av staten. Mellan 1998 och 2002 cigarettfabrik Tekel Cibali förvandlades genom grundandet av Kadir Has att ändra utseende och nu blivit en plats för utbildning och högre utbildning. Efter fyra år av restaurering, Har campus Kadir slutligen öppnade i Cibali 13 feb 2002. Tack vare dessa otroliga återuppbyggnadsarbetet har campus ärvt eleganta fasader, mycket solig hallar, med stora luftiga utrymmen som ger en plats i livet och standard av de mest moderna forskningsinstrument.

Den campus Kadir Has Cibali på den konkreta representation av universitetets uppdrag som vill bygga framtidens Turkiet bygger på sitt starka arv. Resultatet är så att hotellet ligger i centrum av staden har inom det en blandning av kultur och en modern och unik lärande som kommer att bidra till att möta de nya behoven i landet och världen. Inne i campus täcker Cibali ensam har totalt 45,000m2 och erbjuder många klassrum, laboratorier, bibliotek och kontor rektor Kadir Has. IFA Paris anser att det är ett privilegium och en otrolig möjlighet att vara närvarande på detta campus som utan tvekan kommer att ge en vacker plats att leva och studera för våra studenter.

Att vara en av de mest spännande och dynamiska städer i världen, med många museer, gallerier, institutioner, utställningar ..., Istanbul öppnar nya horisonter för alla dem som vill växa personligen och speciellt för att starta en karriär inom mode eller lyx.

För mer information: https://www.ifaparis.com/fr

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se Globala MBA:er » Se Summer courses » Se Kurser » Se Kandidatprogram » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Master of Arts i modern modedesign

Campusstudier Heltid 15 - 15 månader September 2018 Frankrike Paris

Vår Master of Arts i samtida modedesign var särskilt utformade för att ta itu med dessa förändringar och syftar på Fashion Design akademiker som vill gå längre än produktdesign och utveckling. [+]

IFA Paris Master of Arts ackrediterad av IDEL som "International Master"

DURATION: 15 månaders program på engelska KAMPUSER: Paris, Florens (Istituto Lorenzo de Medici) FORMAT: Paris / Florens / Paris NÄSTA INTEL: september 2017 ECTS CREDITS: 120 Ansökningsavgift: 150 euro UNDERVISNINGSAVGIFT: 12 800 euro BEGRÄNSAD TILL: 20 studenter per klass

"Utveckla din samling i vår designer atelier"

INTRODUKTION

Unga modedesigners har blivit nyckeln till omformningen av dagens modepanorama. Från utnämningen av JW Anderson som Creative Director för Loewe till förvärv av andelar av Christopher Kane från kering Group, alla händelser tyder på att nu mer än någonsin mode skapande förblir avgörande för verksamheten i stora lyxmärken och massmarknads varumärken.... [-]


Videoklipp

IFA Paris Graduation Fashion Show 2017: Master of Arts Contemporary Fashion Design

Kontakt
Postadress
18-24 Quai de la Marne
Paris, 75019 FR
Besöksadress
18-24 Quai de la Marne
Paris, Île-de-France, 75019 FR
Postadress
350 Xianxia Road
Shanghai, 200336 CN
Besöksadress
350 Xianxia Road
Shanghai, Shanghai, 200336 CN
Postadress
Kadir Has Caddesi Cibali
Istanbul, 34083 TR
Besöksadress
Kadir Has Caddesi Cibali
Istanbul, Istanbul, 34083 TR