IFCAM

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Universitetet i gruppen

Som ett öppet universitet utbildar IFCAM alla anställda i koncernen och erbjuder mer än två miljoner timmars utbildning varje år. Från den pedagogiska uppfattningen, till animeringarna av formationerna, genom integrationen av nya sätt att lära sig, skapar och sprider universitetet anrikade, erfarenhetsmässiga, samarbetsvilliga och lokala enheter.

Våra uppdrag

Med sin kunskap om koncernens affärsområden och de kompetenser som krävs är IFCAM en viktig aktör i omvandlingen av koncernen. Det stöder projekt, utformar och sprider utbildningsprogram, förutser och delar framtida utveckling.

Våra övertygelser

Tänk digitalt i människans tjänst i utbildning.

  • Sätt tillbaka människor i enheter som hittills var 100% självutbildning.
  • Följ lärande och uppgradera färdigheter på distans.
  • Energisätt och optimera ansikts-till-ansikte-utbildningen genom användning av digital teknik.
  • Ge önskan, föreslå attraktiva apparater för eleverna för att utveckla och förankra lärande.

Gör en anmärkningsvärd upplevelse live.

  • Individualisering av kurserna.
  • Anpassning av ackompanjemang.
  • Social och multimodal strategi.
  • Medkänsla!
  • Öppningsdynamik.

Våra certifieringar

IFCAM har OPQF-kvalifikationen (Professional Office of Qualification Training Organisations) som intygar professionalismen i en utbildningsorganisation och garanterar kvaliteten på de tjänster som levereras: kompetens och erfarenhet av utbildare, tillräcklighet av resurser till tjänster, referenser och kontroll av kundtillfredsställelse, utbildningsorganisationens hållbarhet och efterlevnad av gällande regler.

Denna kvalifikation visar att universitetet är välkvalificerat för att fullgöra sina uppdrag i gruppens tjänst och förbinder lagen att en process med kontinuerlig förbättring.

Som det första IFCAM inom banksektorn som internaliserar sin diplompolicy, har IFCAM , som certifieringsorgan, rätt att leverera sina examensprogram (magister- och kandidatexamen) i slutet av utbildningarna.

119541_pexels-photo-515166.jpegrawpixel.com / Pexels

Ett universitet för alla

IFCAM konstruerar, producerar och distribuerar kraftfulla träningsapparater i träningsmix. De täcker all den kunskap som krävs för bank- / försäkringsbranschen och stödjer anställda i deras kompetensutveckling, oavsett nivå, jobb eller funktion.

Erbjudandet omfattar sex huvudområden inom bank / försäkring, vilket säkerställer en enhetlig och omfattande utbildning av anställda i tekniska, reglerande, beteendemässiga och relationella aspekter samt en perfekt integration i företagskulturen.

Fysiska och distansiella campus

Universitetet har ett campus fördelat på två platser , en ligger Rue La Boétie i Paris och den andra i hjärtat av gruppens enheter, Silvae i Montrouge .

Utbildningsområdena är också avlägsna: 3 e-inlärningsplattformar förvaltas av IFCAM som koncernens anställda utbildas på. Utbildning och dess resurser blir mer tillgängliga genom en unik portal , som gör det möjligt för anställda att förutse och följa sina utbildningsåtgärder och vara en spelare i deras utveckling .

Platser

Montrouge

Address
58 Avenue Verdier
92120 Montrouge, Île-de-France, Frankrike

paris

Address
16 Rue la Boétie,
75008 paris, Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: