Institut Mines-Télécom

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Institut Mines-Télécom ( IMT ) är en offentlig institution som ägnar sig åt högre utbildning, forskning och innovation inom teknik och digital teknik. Institut Mines-Télécom alltid uppmärksam på den ekonomiska världen och kombinerar akademisk legitimitet med starka företagsrelationer.

Institut Mines-Télécom fokuserar på viktiga omvandlingar inom digital teknik, industri, energi och utbildning och utbildar ingenjörer, chefer och doktorer som kommer att spela en aktiv roll i de stora förändringarna under 2000-talet.

Dess verksamhet bedrivs i tio forskarskolor i gruvor och Télécom under ministeriet för ekonomi och industri, förutom en dotterskola och tre partnerinstitutioner, som antingen är associerade eller enligt avtalsenliga avtal.

Institut Mines-Télécom skolor är bland de mest prestigefyllda forskarskolorna i Frankrike. De är pionjärer och ledare i Frankrike på massiva öppna onlinekurser, undervisade på engelska eller franska, särskilt i digital teknik, telekommunikation, programmering och ingenjörsvetenskap.

Våra skolor utgör en kraftfull grupp som kompletterar varandra och arbetar sammanhängande. Vår styrka bygger på en delad vision att utbilda akademiker för företag, utveckla ekonomin och Frankrikes territorier, bidra till innovation och entreprenörskap.

Platser

Palaiseau

Address
place Marguerite Perey,19
91120 Palaiseau, Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: