Läs den officiella beskrivningen

INSEEC Chambéry Campus

Sedan starten 1968, INSEEC Chambéry Business School

  • Grund- och forskarutbildning vid INSEEC Chambéry Business School, EGC Savoie och på CESNI (Business Studies Center for International nivå idrottare)
  • Deltid program i Continuing Education Center

INSEEC Chambéry, en del av det nationella nätverket av forskarhandelshögskolor i Frankrike, är certifierad av undervisningsministeriet för att bevilja ett examensarbete i näringslivet.

Genom en selektiv nationell inträdesprov, rekryterar INSEEC Chambéry Business School studenter som har avslutat en gymnasieexamen plus minst två års högskoleutbildning.

INSEEC Chambéry Business School är en av 34 medlemmar av Agera (Association of högskolor i Rhône-Alpes regionen), en sammanslutning erkänns som en viktig representant för regionala och nationella offentliga institutioner. INSEEC Chambéry Business School deltar i arbetet i många Agera kommittéer, särskilt provision på internationella frågor. (www.agera.asso.fr).

INSEEC Chambéry Business School garanterar utbildning av hög kvalitet baserat på dess utövande av aktivt forskning som ger oss möjlighet att:

  • Ständigt förbättra den akademiska kvaliteten på våra program genom kvalifikationer våra lärare
  • Utveckla bilden av Chambéry Business School Group, särskilt utomlands
  • Bidra till utvecklingen av Management Science Research
  • Hjälpa företag att lösa sina problem vid hanteringen.

Eftersom en effektiv hantering av de anställdas kompetens blir en allt viktigare tillgång för företagen och deras konkurrenskraft, INSEEC Chambéry Business School och dess Fortbildningscentralen Center erbjuder program som uppfyller de exakta behoven hos näringslivet. Dessa inkluderar:

  • Kurser med fokus på problemlösning
  • Personlig utbildning (i-företag och blandade gruppkurser, mentorskap)
  • Många program som leder till examensbevis och certifieringar är tillgängliga för människor

Under hela sin karriär (inklusive Management Program och INSEEC Chambéry Business School läroplan som en halvfart).

Program i International Business Management hjälper eleverna att få en god förståelse för den utländska marknaden miljön och metoder för internationella affärer. Det expanderar deras perspektiv och förmåga att förstå olika utmaningar av internationella affärer för att möta dem på ett effektivt sätt.

Fokuserad på en analys av specifika marknader, det vill säga amerikanska, europeiska, japanska, kinesiska, Central- och Östeuropa och Afrika, lär detta program hur man ska hantera och handel i en internationell miljö i olika områden (politiska, juridiska, ekonomiska och kulturella). Specialiserade kurser och djupgående analys av fallstudier tillåter också eleverna att utveckla bransch kunskap och täcka alla de ämnen som rör internationell handel, finansiering av utrikeshandeln, import och export lagstiftningen, tullagstiftningen och internationell marknadsföring.

När världen blir en global marknad, har behovet av internationell handel kompetens inom små och medelstora företag har aldrig varit mer angeläget. Lediga jobb sträcker sig sedan från att bli internationella entreprenörer i området att importera och exportera eller handelsforskare och varför inte utländska affärsutvecklare. Det finns också internationella karriärmöjligheter inom marknadsföring, försäljning, inköp, distribution av varor, handel rådgivning eller som en utländsk projektledare. Det finns också möjligheter i internationella institutioner såsom WTO, OECD och APEC. Uppdraget för INSEEC Chambéry, som ligger i en exceptionell miljö i Savoie mellan sjöar och berg, är att möta de stigande förväntningar både studenter och företag. Genom att erbjuda innovativa program och fakultetsutbyten, strävar vi efter att ge våra studenter med en ständigt alltmer attraktivt pedagogisk erfarenhet.

Den kontinuerliga förbättringen av våra akademiska institutioner är ett resultat av aktiv forskning, inklusive bidrag till utvecklingen av ledningen vetenskaplig forskning och administrativa problemlösningar och högt kvalificerade lärare. Eleverna kan välja grund-och forskarutbildning i Business and Management-orienterade discipliner. Eleverna får också värdefull kunskap och globala ledarskap genom praktik, internationella erfarenheter och studieperioder med universitet runt om i världen.

Sedan starten 1968 har INSEEC Chambéry, Graduate School of Business kontinuerligt anpassat sig till den framväxande ekonomin att erbjuda omfattande och diversifierad läroplan den gör idag. Eleverna kan välja grund-och forskarutbildning i Business and Management-orienterade discipliner. Vår skola är också hem för en affärs Centret för internationellt elitidrottare och ett centrum för Executive Education.

Den internationella dimensionen är obestridlig och omfattar praktik utomlands, akademiskt utbyte med våra 75 partners universitets, 30 internationella dubbla examen alternativ, 120 internationella studenter per år, ECTS och nordamerikanska kreditsystem och samverkan inom forskning och undervisning expertis med utländska partners.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. marknadsföring ... [+]

MSc. / MBA-marknadsföring

Alla klasser lärs på engelska.

Kursen syftar till att ge internationella studenter de kunskaper och färdigheter som krävs för att fungera effektivt i en global miljö med fokus på:

Brand Management, Digital strategi och ledande affärs- och företagsstrategier samt fördjupad kunskap om Management och Marketing.Mobile Marketing Färdigheter för att utveckla praktiska färdigheter som behövs för att fungera i en professionell arbetsmiljö: hantera multikulturella team på olika webbplatser med effektiva beslutsförmågor. Community Management, Editorial Strategy.KARRIÄRMÖJLIGHETER

Kursen kan tillämpas direkt på Digital Marketing och Communication, Community Management, Marketing, Food and Wine Marketing, Brand Management och Consumer Behavior.... [-]

Schweiz Geneva
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. i Luxury Brand Management, Food ... [+]

MBA / MSc. i Luxury Brand Management, Food

Alla klasser lärs på engelska.

Programmet erbjuder ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt: solid business, strategisk, marknadsföring och kommunikationskunskap kombinerad med exponeringen för den praktiska sidan tack vare aktiva proffs och fältbesök.

Det ger den nödvändiga kunskapen och kompetensen för att komma in i lyxservicen genom en blandning av akademiska pelare och praktiska kurser på olika industrisegment.

KARRIÄRMÖJLIGHETER

Denna kurs kan tillämpas direkt för att arbeta inom lyxig gästfrihet i en mängd olika tjänster som Operations, Brand Management, E-Merchandising, Culinary Tourism, Management gastronomi... [-]

Schweiz Geneva
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

INSEEC Chambéry campus

Uppdraget för INSEEC Chambéry campus (Graduate School of Business) är att möta den ökande behoven hos både studenter och företag för globala ledarskap. Genom innovativa o ... [+]

The Master of Science International Management är en tre period kurs med 385 timmars ansikte mot ansikte utbildning som är värt 60 högskolepoäng eller 26 amerikanska krediter.

Alla klasser undervisas på engelska.

Kursen syftar till att ge internationella studenter med de kunskaper och färdigheter som krävs för att arbeta effektivt i en global miljö med fokus på:

Internationell handel, strategisk ledning och logistik samt fördjupad kunskap om redovisning och marknadsföring Human Resources färdigheter att utveckla personliga och praktiska färdigheter som behövs för driften på ett professionellt arbetsmiljö: hantera mångkulturella grupper på olika platser med hjälp av effektiva beslutsförmåga. KARRIÄRMÖJLIGHETER ... [-]
Schweiz Geneva
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. I International Business Management M2 är en tre-periodig kurs med 348 timmar ansikte mot ansikte träning som är värd 60 ECTS eller 26 US-poäng. Alla klasser l ... [+]

MSc. / MBA International Business Management är en tre-periodig kurs med 348 timmar ansikte mot ansikte träning som är värt 60 ECTS eller 26 US-poäng.

Alla klasser lärs på engelska.

Kursen syftar till att ge internationella studenter de kunskaper och färdigheter som krävs för att fungera effektivt i en global miljö med fokus på:

Internationell handel, strategisk förvaltning och logistik samt fördjupad kunskap om redovisning och marknadsföring.Personal kompetens för att utveckla personliga och praktiska färdigheter som behövs för att fungera i en professionell arbetsmiljö: hantera mångkulturella team på olika webbplatser med effektiva beslutsförmågor.KARRIÄRMÖJLIGHETER... [-]
Schweiz Geneva
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska