IONISx

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

  • IONISx , DEMATERIALISERAD SKOLA

    I en värld i ständig omvandling betyder undervisning att veta hur man ska innovera. Innovation är en del av IONIS-gruppens DNA, och digital utbildning som en erkänd och beprövad metod för lärande idag är inget undantag. IONISx är helt dedikerad till digital utbildning och erbjuder, genom sin IONISx .com-plattform, de IONISx utvecklats i över trettio år av gruppens skolor.

360 ° LÄRANDE PÅ KORTET

Möjligheterna som erbjuds av IONISx plattformen är många och varierande, inklusive kurser som är permanent tillgängliga, så att du kan lära dig och arbeta asynkront, utan begränsningar. Talarna som utformade innehållet är en blandning av professionella och akademiska experter, inklusive många professorer från gruppens skolor. Det digitala innehållet utarbetas enligt ursprungliga teman, med en exakt vinkel, för att få ett nytt ljus på ämnet och en kunskap.

Ett nytt sätt att lära och träna

På IONISx digitaliseringen av utbildningen tack vare MiMo ett viktigt steg i den "dematerialiserade skolan". MiMos (för "mikro-moduler") består av små inlärningskapslar på upp till 30 minuter för att lära sig ett nyckelbegrepp. Sammansatt av videosekvenser, sammanfattande blad, ytterligare resurser, formativa och utvärderande övningar, de täcker en enorm mängd ämnen, lika mycket dator, teknisk, ekonomisk ...

Hittills har IONISx redan utformat mer än 2800 MiMo för att bygga specifika inlärningsvägar. Dessa moduler kan ses när som helst och var som helst, inklusive mobil och surfplatta. De erbjuder eleverna stor flexibilitet, gratis att organisera sitt schema i sin egen takt, beroende på deras behov. Ett omfattande övervakningsgränssnitt gör det möjligt att ge personlig support och uppföljning för varje elev.

Platser

France Online

Address
France Online, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium