ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Lär känna ISA Lille

Vi är en fransk forskarskola för lantbruk och bioengineering som erbjuder grundutbildningskurser och magisterprogram med majors i lantbruksvetenskap, livsmedelsvetenskap, miljövetenskap och ekonomi, marknadsföring

ISA Lille campus skapades 1963 och är en del av det Lille-Katolska Universitetet, den största privata högskolan i Frankrike, med 26.000 heltidsstuderande och 2500 internationella studenter.

ISA Lille är erkänd och ackrediterad av Commission des Titres d'Ingénieur (kommittén för franska ingenjörstitlarna) och av de franska ministerierna för utbildning och jordbruk.

Utöver våra akademiska program och forskningsaktiviteter erbjuder ISA Lille konsultverksamhet till lokala företag samt globala ledare inom jordbruket, livsmedelsindustrin och miljön i Frankrike och utomlands.

ISA Lille i siffror

59240_Skjermbilde2017-10-26kl.21.41.25.png

59239_Skjermbilde2017-10-26kl.21.41.36.png

Vårt uppdrag

Bygg en ljusare framtid i en hållbar värld

ISA Lille strategiplan syftar till att uppmuntra entreprenörskap genom utbildning, innovation, forskning och internationalisering.

Utbildning

Våra akademiska program bygger på förvärv av solida vetenskapliga och tekniska färdigheter samt personlig utveckling. Vetenskapliga kurser, individuell mentorskap, professionell nedsänkning i hela vårt program hjälper vår elev att bygga sin egen väg, hålla verkligheten i företagvärlden och samhället i perspektiv.

Forskning och konsultation

Alla våra forskningsenheter hör till större regionala, nationella och internationella forskningsnätverk: universitet, institut och våra affärspartners R

Internationell

Det finns ingen global utbildning utan internationell exponering. Internationalisering ligger i centrum för ISA Lille-uppdrag: i våra program, genom studenter och professormobilitet, genom våra akademiska och professionella partnerskap och mer.

Internationella partnerskap

Förutom att vara en del av många nationella och internationella akademiska nätverk hade ISA Lille också mer än 200 internationella partnerskap med universitet inom jordbruk och biovetenskap runt om i världen.

Våra akademiska partners110700_partners-networks.png

Platser

Lille

Address
48 boulevard Vauban
59046 Lille, Hauts-de-France, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium