ISC Paris Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

ISC Paris School of Management

ISC Paris - Business School grundades 1963 och har åtagit sig att ge företagsstuderande den höga kvalitetskunskap som krävs för att kunna fungera och utföra i en global miljö.

ISC Paris är en del av det mycket selektiva franska "Grandes Ecoles" rekryteringssystemet, som grupper högskolor som arbetar utanför universiteten. I Frankrike har endast 50 förvaltningsskolor rätt att driva ett Grande Ecole-program med en mästare i ledning, och endast 30 av dessa är, som ISC Paris, medlemmar i den prestigefyllda Conférence des Grandes Ecoles. Magisterexamen utdelad av ISC Paris godkändes av det franska utbildningsministeriet. Efter att ha erhållit alla nödvändiga nationella uppgifter i Frankrike, är vi för närvarande banbrytande för internationellt erkännande och certifieringar.

Beläget i Paris, där majoriteten av ledande franska multinationella företag är baserade, har skolan fördelar från den franska huvudstads affärsrörelse, en viktig plats där professionella forum, konferenser och mässor hålls. Det följer att studier vid ISC Paris kan öppna dörrar till flera karriärer inom en rad olika områden, inklusive de som är involverade i mode, finans, högteknologi, gästfrihet, informationssystem, internationell handel, lyxvaror, detaljhandel, teknik samt multimedia .

Alla våra program inom affärs- och managementstudier med 20 ämnesområden ger våra elever tillgång till obegränsade kompetenser som säkert kommer att öka dem i sina senare karriärer. Med vårt nätverk av mer än 160 partneruniversiteter i över 50 länder erbjuder vi inte bara obegränsade karriärmöjligheter för våra studenter utan uppmuntrar dem också att upptäcka en mångfald av kulturer för att få ett bredare internationellt perspektiv. De flesta av våra program är tvåspråkiga - engelska / franska. Över 120 kurser erbjuds på engelska.

Vi är säkra på att om du är ambitiös för att ha en internationell karriär och vill studera i en av de mest fascinerande och dynamiska städerna i världen, är ISC Paris - Business School den rätta platsen för dig.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Basår » Se Summer courses » Se Kandidatprogram » Se MBA:er »

Kontakt
Besöksadress
ISC Paris Business School
22, Bd du Fort de Vaux

Paris, Île-de-France, 75017 FR