Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

ISC Paris School of Management

ISC Paris - Business School grundades 1963 och har åtagit sig att ge företagsstuderande den höga kvalitetskunskap som krävs för att kunna fungera och utföra i en global miljö.

ISC Paris , AACSB ackrediterad, ingår i det mycket selektiva franska "Grandes Ecoles" rekryteringssystemet, vilket grupper högskolor som fungerar utanför universiteten. I Frankrike har endast 50 förvaltningsskolor rätt att driva ett Grande Ecole-program med en mästare i ledning, och endast 30 av dessa är, som ISC Paris , medlemmar i den prestigefyllda Conférence des Grandes Ecoles.

De flesta av våra program är tvåspråkiga - engelska / franska. Program som erbjuds på engelska:

  • Ungkarl,
  • Master Grande Ecole,
  • Civilingenjör,
  • MBA.

Beläget i Paris, där majoriteten av ledande franska multinationella företag är baserade, har skolan fördelar från den franska huvudstads affärsrörelse, en viktig plats där professionella forum, konferenser och mässor hålls. Det följer att studier vid ISC Paris kan öppna dörrar till flera karriärer inom en rad olika områden, inklusive de som är involverade i mode, finans, högteknologi, gästfrihet, informationssystem, internationell handel, lyxvaror, detaljhandel, teknik samt multimedia .

Med vårt nätverk av mer än 140 partneruniversiteter i över 50 länder erbjuder vi inte bara obegränsade karriärmöjligheter för våra studenter utan uppmuntrar dem också att upptäcka en mångfald kulturer för att få ett bredare internationellt perspektiv.

Vi är säkra på att om du är ambitiös för att ha en internationell karriär och vill studera i en av de mest fascinerande och dynamiska städerna i världen, är ISC Paris - Business School den rätta platsen för dig.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:


ISC Paris Business School

Starkt nationellt erkännande kvalitetssäkring av det franska utbildningsministeriet ISC Paris är en del av "Grandes Ecoles" -systemet, som är parallellt med det statliga ... [+]

Bemästra

Starkt nationellt erkännande kvalitetssäkring av det franska utbildningsministeriet ISC Paris är en del av "Grandes Ecoles" -systemet, som är parallellt med det statliga universitetssystemet och omfattar alla franska handelshögskolor.

Kvaliteten på läroplanen i alla Grandes Ecoles, offentliga eller privata, är försäkrad av ministeriet för nationell utbildning. ISC Paris är fullt ackrediterat av det franska ministeriet som ger sitt "visa de l'état" till alla ISC-examensbevis.

Programmet varar 2 eller 3 år (enligt din tidigare nivå) och du har möjlighet att studera på franska och / eller engelska. Du kommer att dra nytta av högsta kvalitet akademiker som gör det möjligt för dig att förvärva värderade färdigheter och kvalifikationer för att öka din karriär. Det finns ett intag per år i september.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt Skolan
Heltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

https://www.youtube.com/watch?v=2UVJ19pIsms

Address
ISC Paris Business School 22, Bd du Fort de Vaux
75017 Paris, Île-de-France, Frankrike