ISC Paris Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

ISC Paris Business School

ISC Paris Business School grundades 1963, har åtagit sig att förse studenter med högkvalitativ förvaltningskompetens som krävs för att driva och utföra i en global miljö.

ISC Paris , AACSB ackrediterad, ingår i det mycket selektiva franska "Grandes Ecoles" rekryteringssystemet, vilket grupper högskolor som fungerar utanför universiteten. I Frankrike har endast 50 förvaltningsskolor rätt att driva ett Grande Ecole-program med en mästare i ledning, och endast 30 av dessa är, som ISC Paris , medlemmar i den prestigefyllda Conférence des Grandes Ecoles.

De flesta av våra program är tvåspråkiga - engelska / franska. Program som erbjuds på engelska:

  • Ungkarl
  • Master Grande Ecole (Master in Management)
  • Civilingenjör
  • MBA.

Beläget i Paris, där majoriteten av ledande franska multinationella företag är baserade, har skolan fördelar från den franska huvudstads affärsrörelse, en viktig plats där professionella forum, konferenser och mässor hålls. Det följer att studier vid ISC Paris kan öppna dörrar till flera karriärer inom en rad olika områden, inklusive de som är involverade i mode, finans, högteknologi, gästfrihet, informationssystem, internationell handel, lyxvaror, detaljhandel, teknik samt multimedia .

Med vårt nätverk av mer än 140 partneruniversiteter i över 50 länder erbjuder vi inte bara obegränsade karriärmöjligheter för våra studenter utan uppmuntrar dem också att upptäcka en mångfald kulturer för att få ett bredare internationellt perspektiv.

Vi är säkra på att om du är ambitiös för att ha en internationell karriär och vill studera i en av de mest fascinerande och dynamiska städerna i världen, är ISC Paris - Business School den rätta platsen för dig.

Platser

paris

Address
ISC Paris Business School
22, Bd du Fort de Vaux

75017 paris, Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

AACSB Accredited