ISM - International School of Management

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

ISM uppdrag

Vårt uppdrag är att ge yrkesmänniskor med en stark och kunnig grund i internationella företag att göra karriär. Vi erbjuder ett program med strikta akademiska kurser, stöd för intellektuella bidrag, och djupgående exponering för aktuell mångkulturella affärsmetoder. Kandidaterna kommer hit för att behärska och tillämpa de principer för förvaltning inom området för internationella affärer. Vårt fokus ligger på kvalitet och institutionella ledarskap i ledarskapsutbildning.

&nbsp

&nbsp

Ta en titt på vad som gör ISM sticker ut:

 • Eleverna är alla uppnås befattningshavare, 35-45 år gammal med ett genomsnitt på 10 år till ledande befattningshavare erfarenhet
 • Internationellt program: Frankrike, USA, Japan och Kina
 • Tillsatt företag fakultet undervisning en amerikansk läroplan
 • En stat i USA ackrediterat universitet
 • ACBSP ackrediterade, erkända Chea
 • Fullt ackrediterad i Europa
 • Kandidater skapa sin egen läroplan som grundar sig på deras yrkesmässiga intressen
 • Grader för att vara kompatibla med ledande befattningshavare aktiv livsstil
 • En på en rådgivning och personlig akademisk rådgivning
 • E-lärande

En unik elevgruppen

ISM: s hög akademisk standard och flexibla kursplanerna attrahera en mångfacetterad och kosmopolitisk grupp av högre chefer. I själva verket är flexibla natur programmet, som tillåter eleverna att utforma egna kursplaner, det möjligt att föra en heltid yrkesverksamhet samtidigt ta klasser. Den internationella studenterna omfattar verkställande direktörer från Europa, Asien, Nordamerika, Mellanöstern, Afrika söder om Sahara, och Oceanien.

ISM: s program är utformade för genomförda chefer gjort framsteg i sina nuvarande yrke och ambitiösa chefer redo att byta sin karriär fokusera helt. Oavsett om du vill delta i en deltids-eller e-lärande program medan du arbetar, eller dyka in en heltid program när du gör nästa steg i din karriär, erbjuder ISM ett flexibelt utbud av program.

&nbsp

Faciliteter


ISM: s campus ligger i Paris 'eleganta 7: e arrondissementet, på gångavstånd från Eiffeltornet, Seine, och Parc des Invalides. ISM erbjuder även dynamiska program i USA, Kina och Japan, som förenar en verksamhet utbildning med avgörande insikt i andra språk och kulturer. Strategiska partnerskap i Shanghai, med St John's University i New York och Temple University Japan i Tokyo, stärka ISM: s framträdande position i tre av världens viktigaste affärsdistrikt huvudstäder.

&nbsp

Ett personligt bemötande

ISM betonar individuell uppmärksamhet i sina tillträden och dess program. Efter att ha granskat CV för de sökande, uppmanar ISM starka kandidater att först tala med en antagning officer och en medlem av fakulteten, då deras profil bedöms och de kan lära om ISM-program. Sökande som uppfyller de ursprungliga kraven antagningen ombeds att fylla i en fullständig ansökan och delta i en en-på-ett möte med en av ISM rektorer. Efter denna andra intervju, Antagningsenheten fattar sitt slutliga beslut. Kommittén fäster lika vikt vid akademiska prestationer, yrkeserfarenhet och personliga styrkor, inklusive varje kandidats filosofi verksamhet samt hans eller hennes mål och motivation.

&nbsp

ISM: s mycket selektiv antagning process möjliggör en typisk inskrivning av cirka 130 elever. Att upprätthålla en liten, väl sammansvetsad studentkåren gör för dynamisk klassrummet diskussioner och interaktiva seminarier. I motsats till större forskarutbildningen ser ISM att eleverna alltid kan möta individuellt med sina instruktörer och uppmuntrar ömsesidigt berikande student-fakulteten interaktioner.

&nbsp

Vår personliga inställning sträcker sig till processen för examensarbete och doktorsavhandling urval, där ISM uppmuntrar eleverna att fokusera på den forskning som bäst finslipa sina kunskaper och samtidigt bidra till kunskapen inom sitt område.


En framstående fakulteten

Noggrant utvalda bland de bästa inom sitt område, är ISM professorer alla ledande experter på företag och skolor. Deras sortiment av expertis omfattar International Finance, International Business Law, entreprenörskap, företagsutveckling, riskhantering och affärsetik, bland annat. Alla ISM lärare är antingen amerikaner eller engelska som modersmål. När de inte bedriver seminarier på ISM är de upptagna av sitt arbete som verkställande direktörer och företagare eller genom undervisa vid toppuniversitet i USA och utomlands.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Videoklipp

Welcome to ISM

ISM MBA Program

ISM IEMBA

ISM DBA

ISM Ph.D

Kontakt

International School Of Management

Adress, rad 1 Boulevard Raspail 17
75007 Paris, France
Hemsida http://www.ism.edu/
Telefonnummer +33 1 45 51 09 09

Telefonnummer

Telefonnummer

Telefonnummer

Telefonnummer

Telefonnummer