International Space University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vad är ISU? Den internationella rymd universitet är en privat icke-vinstdrivande institution, formellt erkänd som en institution för högre utbildning i Frankrike av det franska undervisningsministeriet (dekret MENS0400386A av den 27 februari 2004). Det är specialiserat på att tillhandahålla utbildning graduate-nivå på de framtida ledarna för den framväxande globala rymd samhället i dess central Campus i Strasbourg, Frankrike, och på platser runt om i världen. I två månader Space Studies Program och ettåriga magisterprogrammet erbjuder ISU sina studenter en unik läroplanen omfattar alla områden med anknytning till rymdprogram och företag, rymdvetenskap, rymdteknik, systemteknik, rymdpolitik och juridik, näringsliv och förvaltning och utrymme och samhälle. Båda programmen innebär också en intensiv elev forsknings Team Project tillhandahåller internationella doktorander och unga rymd yrkesverksamma möjlighet att lösa komplexa problem genom att arbeta tillsammans i en interkulturell miljö. Sedan starten 1987 har ISU examen mer än 3700 studenter från över 100 länder. Tillsammans med hundratals ISU lärare och föreläsare från hela världen, ISU alumner omfattar ett mycket effektivt nätverk av professionella utrymme och ledare som aktivt underlättar individuell karriär tillväxt, yrkesverksamhet och internationellt rymdsamarbete. ISU Mission publiken webThe internationella rymd universitet utvecklar framtida ledare i världen rymdsektorns genom att ge tvärvetenskapliga utbildningsprogram för studenter och yrkesverksamma utrymme i en internationell, interkulturell miljö. ISU fungerar också som ett neutralt internationellt forum för utbyte av kunskap och idéer på utmanande frågor som rör rymden och rymdtillämpningar. ISU-program ger kritiska färdigheter väsentliga för framtida initiativ rymd inom den offentliga och den privata sektorn medan de:

inspirerar entusiasm främja internationell förståelse och samarbete främja ett interaktivt globalt nätverk av studenter, lärare och alumner uppmuntra innovativa utvecklingen av rymden i fredliga syften: att förbättra livet på jorden och föra mänskligheten ut i rymden.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se Kurser » Se EMBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Befälhavaren På Rymdstudier

Campusstudier Heltid September 2018 Frankrike Strasbourg Australien Adelaide + 1 fler

ISU Master of Space Studies (MSS) program är utformat för studenter som söker den konkurrensfördel som kommer att hjälpa dem att få en karriär inom rymdsektorn, proffs som är intresserade av att göra karriär flytta till eller inom rymdsektorn, och forskare som vill bredda sina kunskaper eller ta steget från akademiska livet i rymdindustrin. [+]

Förnya framtiden - ISU Master of Space Studies Program

ISU är glada att meddela att under de kommande månaderna kommer det att föra en reimagining och förnyelse av sin mycket framgångsrika Master of Space Studies (MSS) program.

Sedan starten 1995 har denna kärna ISU programmet - kapsla ISU: s internationella, interkulturellt och tvärvetenskapligt sätt att rymdutbildning - har producerat flera duktiga akademiker som kan möta kraven från rymdsektorn, såväl inom regeringen, industrin eller den akademiska världen. När MSS närmar sig sitt 20: e år, är ISU åtagit sig att se över sina prestationer hittills, främja sina mest framgångsrika aspekter och identifiera nya områden för innovation för att ge sina studenter med den maximala möjligheter att utveckla deras senare karriärer.... [-]