Läs den officiella beskrivningen

Kedge Business School är en referensfransk handelsskola med 4 campus i Frankrike (Paris, Bordeaux, Marseille och Toulon), 2 i Kina (Shanghai och Suzhou), 1 i Dakar, Senegal och 3 partnerkampanjer (Avignon, Bastia och bayonne).

Kedge i siffror

KEDGE BS-gruppen består av 12 000 studenter (25 procent av dem är internationella studenter), 196 permanenta professorer (44 procent av dem är internationella), 300 internationella akademiska partners och 54 000 alumner över hela världen.

Träningsprogram

KEDGE BS erbjuder en portfölj med 31 lednings- och designprogram för studenter och branschfolk. Det ger också anpassade utbildningsprogram för företag på nationell och internationell nivå.

Kedge träningsprogram:

 • Allmänna ledningsprogram
 • Designprogram
 • Förberedelser för DCG (motsvarande en grundutbildning) och DSCG (motsvarande en magisterexamen) i redovisning
 • Rotationsarbete-studieprogram
 • Specialistprogram: MSc och specialiserade kurser
 • Intra- och inter-company utbildningsprogram
 • En Executive MBA

Forskning

Lärarforskare vid Kedge bidrar till att fördjupa kunskapen i ledningen genom grundläggande och tillämpad forskning. De står bakom produktionen av publikationer, verk, konferenser och mer som sätter skolan på 2: a plats för forskning i franska företagsskolans rankningar.

Skolan är internationellt erkänd för den ledningsforskning som den bedriver inom de områden som omfattas av dess kompetenscenter och specialiteter.

Centers of excellence

 • marknadsföring
 • CSR
 • Försörjningskedjan

Expertis

 • Vin
 • Health Management
 • Kreativa industrier
 • Innovation
 • Finans omprövas

Forskningen som kommer från skolan bidrar till att stärka kvaliteten på sin undervisning, företagens och offentliga organers resultat och ökad kunskap inom det akademiska förvaltningsgruppen.

utmärkelser

Executive MBA som erbjuds av Kedge Business School kom 33: e i Financial Times 'europeiska Business School rankings och 22: e i världen. Kedge Business School är AACSB, EQUIS och AMBA ackrediterad, erkänd och godkänd av den franska regeringen, och en medlem av Conférence des Grandes Ecoles i Frankrike.

campus

 • bordeaux

Den nya Bordeaux campus har utformats för att vara ett bostadsutrymme. Sprid över 35 000 m2, det har dedikerat arbete och chattrum, och sport och avkoppling områden.

 • Marseille

Kedge Business School investerar kontinuerligt i betydande logistikresurser, både när det gäller utbildningsinfrastrukturer och avancerade tekniska resurser.

 • paris

Under 2015 skapade gruppen en ny anläggning i Paris 9: e arrondissement, ett pulserande nav av verksamhet där studenter, lärare och företag kan mötas, utbyta och interagera.

 • Toulon

För närvarande är KEDGE BS Toulons nya campus redo att välkomna sina studenter nästa höst.

 • Suzhou

Öppningen av Suzhou campus 2010 var en del av en pågående politik som inleddes 2003 för att utveckla vår verksamhet i Kina.

 • Shanghai

Huvudbyggnaden ligger i Xuhui-distriktet i Shanghai och är hem till flera utbildningsinstitutioner. Byggnaderna visar en blandning av amerikanska arkitektoniska influenser med kinesisk stil.

 • Dakar

KEDGE BS har varit belägen i Dakar sedan 2008. Dakar campusstudenter drar nytta av KEDGE BS: s pedagogiska innovation och kompetens.

Vårt engagemang

Hela KEDGE BS-gruppen: lärare, administrativa team och studenter stöder de anvisningar som krävs med hänsyn till skolans ansvar för socialt ansvar.

Vad gör KEDGE BS distinkt, vilket gör skolan till en känd nyckelaktör inom hållbar utveckling och CSR, är dess virala tillvägagångssätt som kombinerar excellens med konsistens.

Det är inte bara ett exempel på att lägga till exemplifierande praxis (en masterkurs, ett forskningscenter) utan att genomföra konsekventa åtgärder inom sin forskning, undervisning, social och miljöledning av campuserna och dess styrelse.

Genom sina åtaganden och expertnätverk bidrar skolan till utvecklingen av högre utbildning genom linsen av CSR.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Kedge Business School

MIM är ett tvåårigt program (Master 1 ... [+]

En personlig kurs

"MIM är ett tvåårigt program (Master 1

Tack vare massiva investeringar för att gynna experiment, utveckling av kritisk tanke och teknikhantering, strävar vi efter att främja ackulturation till teknik och entreprenörskap för 100% av våra studenter. Vårt mål är att lägga tonvikten på vår förmåga att utbilda chefer som är engagerade i det gemensamma bästa och som är helt medvetna om de olika stora sociala frågorna på spel. "

PASCAL KRUPKA, chef för Master of Management (MIM) Program

2 campusBordeaux:

Denna campus är utformad i andan av de angelsaxiska universiteten och har 35 000 m2 arbets-, sport- och avkopplingsområden.

Det ligger i Talence universitets campus, 20 minuter från stadens centrum av Bordeaux med spårvagn. Som den högst rankade franska staden vad gäller livskvalitet (Harris Interactive 2017) och en som har sett den största tillväxten i antalet chefer under de senaste 10 åren, har Bordeaux en idealisk geografisk situation: 2h från Paris, 2h30 från Spanien och 40 minuter från Atlantkusten.... [-]

Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

Kedge Business School

En verklig affärsutvecklare, affärsingenjörer är specialiserade på Business-to-Business-miljöer och förhandlar högpresterande komplexa lösningar, produkter och tjänster. ... [+]

Dubbel kompetens inom teknik och ledning för att påskynda din karriär

En verklig affärsutvecklare, affärsingenjörer är specialiserade på Business-to-Business-miljöer och förhandlar högpresterande komplexa lösningar, produkter och tjänster. Inte bara hanterar de sin affärsportfölj, men de föreslår också globala helhetslösningar till sina klientföretag.

Att positionera sig som gränssnitt mellan kommersiella och tekniska team, affärsingenjörer samordnar och distribuerar stora projekt från början till slutet.

Under de senaste 30 åren har Business Engineering Programmen skräddarsys specifikt för vetenskapliga eller tekniska profiler. Målet med programmet är att utveckla kommersiella och ledande kompetenser på högsta nivå så att våra alumner kan utveckla affärsstrategier och hantera innovativa projekt.... [-]

Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kedge Business School

Det ledande programmet i Europa för att utveckla denna dubbla expertis. ... [+]

Gör skillnaden genom att gå med i den nya MSc i Corporate

Idag integrerar alla finansiella företag nya etiska och samhälleliga utmaningar i sina investeringar och fördelningsstrategier och söker kvalificerade profiler.

Målet med civilingenjörsutbildningen är att utbilda yrkesverksamma med en perfekt förståelse för finansiella verktyg och både finansiell och extrafinansiell expertis är nyckeln då karriärerna i finans utvecklas.

Kom och utforska ekonomi från en annan vinkel med välutbildad, expertfakultet och ett nätverk av starka partners för att underlätta jobbplacering.

Med denna MSc, ger du ett verkligt mervärde till din karriär. Du har tillgång till ett brett utbud av möjligheter inom både traditionella affärer och de nya yrkena som är inbyggda i ESG-frågor.... [-]

Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kedge Business School

Känd som den ledande franska utbildningsinstitutionen i internationell handel med ett unikt fokus på sjöfartssektorn firar denna MSc 60 års kompetens inom logistik och af ... [+]

En global vision för transport

Känd som den ledande franska utbildningsinstitutionen i internationell handel med ett unikt fokus på sjöfartssektorn firar denna MSc 60 års kompetens inom logistik och affärsoptimering. Det drar sin styrka från djupa kopplingar till företagets värld, dess historia och kvaliteten på sin undervisning. Den internationella dimensionen är hörnstenen i detta program som är uppbyggt i samarbete med AFTRAL för att göra det möjligt för studenter att hantera internationella och strategiska frågor relaterade till transport, försörjningskedja, lagring, tull, IT. Denna MSc erbjuder ett globalt tillvägagångssätt som gör det möjligt för studenter att utveckla nyckelkompetens inom tre områden: International Trade, International Transport och Logistics.... [-]

Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kedge Business School

MSc i International Business är ett förstklassigt internationellt företagsledningsprogram. Med ett mycket praktiskt tillvägagångssätt utbildar den eleverna att skärpa sin ... [+]

Den bästa MSc att uppleva världen

MSc i International Business är ett förstklassigt internationellt företagsledningsprogram. Med ett mycket praktiskt tillvägagångssätt utbildar den eleverna att skärpa sina kulturella och geopolitiska insikter och tillämpa dem i samband med internationell affärsutveckling.

Näringslivet förväntas ta på sig allt större globalt ansvar med hänsyn till både interna och externa intressenter, samhällen och miljön. Världen för globala affärer utvecklas ständigt och utmanar vanligt sätt att tänka. Vårt program undersöker de olika kulturella och geopolitiska faktorerna som gör dagens komplexa internationella affärsmiljö. Det återskapar komplexiteten i detta ständigt föränderliga globala sammanhang för att hjälpa eleverna att lyckas i sin framtida karriär.... [-]

Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kedge Business School

Sedan 2004, tack vare kunskapen från Creative Industries ... [+]

Sedan 2004, tack vare kunskapen från Creative Industries

Frankrike är unikt i sitt välstånd av kulturarv och dess livliga kreativa sektor. Detta land som är känt för sitt "kulturella undantag" stöder en mängd olika produktioner. Frankrike identifierar en unik uppfattning om konstnärliga, kulturella och kreativa varor som skiljer dem över hela världen. Konstnärer och skapare kommer att uppmanas att prata med eleverna för att visa dem mångfalden i fältet och uppmuntra dem att inspireras av deras vision.

Varför välja det här programmet?Fransk ande

Få ut det mesta av vår konstnärliga, kulturella och kreativa organisationens ledning. Frankrike är unikt i sitt välstånd av kulturarv och dess livliga kreativa sektor. Detta land som är känt för sitt "kulturella undantag" stöder en mängd olika produktioner, här ses inte kultur som enbart en vara som någon annan. Frankrike identifierar en unik uppfattning om konstnärliga, kulturella och kreativa varor som skiljer dem över hela världen.... [-]

Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kedge Business School

Inköp brukade handla om att hitta de billigaste priserna. Detta är inte längre fallet. Idag handlar inköp om att arbeta med strategiska leverantörer för att fånga nyskapa ... [+]

Innovation capture är nyckeln

Inköp brukade handla om att hitta de billigaste priserna. Detta är inte längre fallet. Idag handlar inköp om att arbeta med strategiska leverantörer för att fånga nyskapande och genomföra det så snabbt som möjligt.

Fokus ligger nu på innovationsfångst och snabbhet på marknaden och inköpsrollen har blivit extremt strategisk. Viktiga leverantörer har nu blivit en riktig propositionskraft. Denna förändring kräver en helt annan ras av inköpspersonal.

MAI erbjuder flera kurser i inköp. MAI erkänns av multinationella företag som den ledande åldern för inköp och innovation för ny produktutveckling.

Varför välja det här programmet?... [-]
Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kedge Business School

Marknadsaktiviteter och kompetens måste förändras i takt med de djupa och ofta motstridiga förändringar som pågår i vår miljö, inklusive digital teknik och utveckling av ... [+]

Marknadsaktiviteter och kompetens måste förändras i takt med de djupa och ofta motstridiga förändringar som pågår i vår miljö, inklusive digital teknik och utveckling av en deltagande kultur som gör konsumenterna till etiska konsumenter, en känsla av att tillhöra flera samhällen genom affinitet eller känslomässiga band, framväxten av en trend mot en mer ansvarsfull form av marknadsföring och nya former av konkurrens baserad på skapandet av öppna ekosystem med "affärspartners".

Det var med dessa ändringar i åtanke att vi designade MSc Marketing

Arbeta med företag tar de våra nuvarande kunskapstillstånd vidare på marknadsfältet och involverar studenter i sin forskning. Företagen är inblandade i gemensamt skapande av programmet på flera nivåer: vissa är inblandade i att förvalta programmet via utvecklingsutskottet, medan andra stöder studenter genom sina valfria studievägar tack vare "ledande ljus" -partnerskap.... [-]

Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kedge Business School

Skapat för 20 år sedan, International Sport ... [+]

Ett ledande högre utbildningsprogram för sportindustrin

Skapat för 20 år sedan, International Sport

Programmets styrka ligger i sin förmåga att utbilda chefer i linje med kraven på denna högspecifika och krävande marknad, på grund av sin unika expertis vid korsningen av händelsemarknadsföring och idrottslag.

90% av studenterna hittar jobb inom 6 månader efter examen.€ 35.000 genomsnittlig årslön.500 alumner globalt.30 partnerföretag.Varför välja det här programmet?

Dual akademisk och professionell expertis

Lärare-forskare som är experter inom professionell sportindustri.Erkända branschpersonal som gör det möjligt för elever att förvärva differentierande och eftertraktade kunskaper och färdigheter på arbetsmarknaden.... [-]
Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kedge Business School

Digital marknadsföring har en tumultisk inverkan på samhället som helhet, vilket sveper bort de etablerade metoderna hos företag, myndigheter och användare. Nya yrken och ... [+]

Utbildning Agile Digital Marknadsförare

Digital marknadsföring har en tumultisk inverkan på samhället som helhet, vilket sveper bort de etablerade metoderna hos företag, myndigheter och användare. Nya yrken och nya metoder har uppstått, vilket resulterar i ett kompetensgap på marknaden och ett brådskande behov av ny ledarutbildning inom dessa områden.

I en ständigt skiftande miljö där kompetens utvecklas snabbt och discipliner blir alltmer specialiserade, måste företagen vara smidigare än någonsin för att möta dagens utmaningar.

Den nya MSc i digital marknadsföring

Du kommer att upptäcka djupgående den övergripande digitala marknadsföringsverksamheten som fokuserar på de kompetenser och kunskaper du behöver bygga och sätta i handlingsstrategier med högt mervärde för företag. Programmet fokuserar på teman gillar social media marknadsföring, dataanalys, digital strategi... [-]

Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kedge Business School

ISLI-programmen grundades 1984 för att tillgodose efterfrågan från internationella yrkesorganisationer och har blivit de ledande programmen inom Global Supply Chain Manag ... [+]

Värde genom innovation och kreativitet

ISLI-programmen grundades 1984 för att tillgodose efterfrågan från internationella yrkesorganisationer och har blivit de ledande programmen inom Global Supply Chain Management över hela världen. Deras internationella rykte bygger på deras professionella erkännande, forskargruppen, publikationer och erfarenhetspedagogik. De är ackrediterade av "The Chartered Institute of Purchasing

MSc i Global Supply Chain Management förbereder individer att möta utmaningarna i en ny era i företagsledning. Framgångsrika chefer är de som tar ett globalt tillvägagångssätt för sin analys och vet hur man bygger en utbudskedjaarkitektur för globala nätverk.... [-]

Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kedge Business School

"Vin och sprit utgör ett ständigt föränderligt ekosystem, en fragmenterad industri, en komplex men fascinerande. För att få en förståelse för produkten och marknaden är d ... [+]

"Vin och sprit utgör ett ständigt föränderligt ekosystem, en fragmenterad industri, en komplex men fascinerande. För att få en förståelse för produkten och marknaden är det nödvändigt att ha en solid teknisk bas, men också att kunna bedöma den ekonomiska, ekonomiska , marknadsföring och miljöfrågor, trender, möjligheter och begränsningar. För att möta morgondagens utmaningar måste eleverna ha fått nycklarna, vägledas och sedan utveckla en global vision.

På Kedgevinet

Jeremy Cukierman, Mästare Vin

Varför välja det här programmet?

Lärande genom att göra

Med den pågående länken mellan studenter, lärare och företag deltar studenter aktivt i egen träning.... [-]

Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kedge Business School

Kedges dataparknadsutbildning utövar mångsidiga experter som kommer att utvecklas i en ständigt föränderlig miljö. Genom att kombinera data med behärskningen av digitala ... [+]

Kedges dataparknadsutbildning utövar mångsidiga experter som kommer att utvecklas i en ständigt föränderlig miljö. Genom att kombinera data med behärskningen av digitala marknadsföringstekniker möter mästaren marknadens utmaningar i brist på kompetens inom dessa områden.

Målen för denna utbildning i datahantering

Med digitala, nya yrken och nya metoder dyker upp, vilket leder till ett verkligt behov av utbildning. Målet för MS Digital Marketing

styrkorKorsträning och kompletterande utbildningIntegreringen av dataalternerandeProjektbaserad pedagogikEn varierad utbildning för en stark anställbarhetEtt ekosystem av kända partnersStark integration med det lokala ekosystemetFärdigheter utveckladeProjektledningProfessionella ackrediteringar sökesAnvändarupplevelseGrafisk designNaturligtvis... [-]
Franska
Deltid
13 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Kedge Business School
Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrike
Address
Kedge Business School
Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike
Address
Kedge Business School
Paris, Île-de-France, Frankrike
Address
Kedge Business School
Toulon, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike
Address
Kedge Business School
Suzhou, Jiangsu, Kina
Address
Kedge Business School
Shanghai, Shanghai, Kina
Address
Kedge Business School
Dakar, Dakar Region, Senegal