Läs den officiella beskrivningen

Mode Estah är skolan för avancerade studier inom området mode och lyx. friskola på en mänsklig skala, är det platsen där vi tänker och eller övergripande färdigheter engagerar dig fullt ut i fält.

Med den delade övertygelsen med proffs som know-how är en stor tillgång, erbjuder ModeEstah sina studenter ett brett utbud av utbildning som driver den dagliga mode och lyx sektorn.

Skolan skapar sin pedagogik med företag för att stödja den snabbt föränderliga arbetsmarknaden och yrken som ständigt utvecklas för att berika vår bransch, design och innovation, skapande och färdigheter, bild och kommunikation, händelser och marknadsföring, management och entreprenörskap.

Privatägt, Mode Estah ger tre kurser efter brickan och förblir den obestridda ledaren för studierna växelvis:

  • Curriculum Designer Stylist niv.II (avdelning certifierats av staten)
  • Curriculum Modéliste Skapare niv.II (avdelning certifierats av staten)
  • Fashion Management Curriculum Design och lyx niv.I (avdelning certifierade av staten)

Mode Estah levererar CNCP diplom nivå I och nivå II för skapande och innovation, samt för hantering av mode design och lyx.

I år Mode Estah firar sina 27 år. För 27 år, modeföretag och ge dem orientaton Mode Estah anpassar sina program, metoder, organisation av skolan alla förändringarna i modebranschen.

Programmen undervisas på:
  • Franska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Mode Estah

Vår vilja är att träna en ny generation ledare i mode, design och lyx. Hela kursen ger en högkvalificerad utbildning och erbjuder en specifik förberedelse för de mest att ... [+]

Vår vilja är att träna en ny generation ledare i mode, design och lyx. Hela kursen ger en högkvalificerad utbildning och erbjuder en specifik förberedelse för de mest attraktiva ledarskapen ...

Modebranschen har blivit utsatt för ett tredubbelt fenomen av internationalisering, diversifiering och demokratisering. Mot bakgrund av dessa mutationer måste företagen anpassa sig och därmed söka högkvalificerade chefer som sannolikt kommer att möta behoven hos en mycket global marknad med en betydande internationell öppning.

Genom denna kurs kommer du att assimilera olika verktyg som "produkttekniker" och "företagsstrategi", som är specifika för marknaderna för lyx, klädsel och detaljhandel. För att bli en framtida varumärkeschef lär du dig att identifiera målet, definiera produkten, utarbeta strategin för produktimplementering på marknaden och genomföra nödvändiga verktyg, från marknadsundersökningsanalys till lämpliga kommunikationsverktyg. En riktig teknisk expertis gör att du kan kontrollera att resultaten matchar det ursprungliga projektet ...... [-]

Frankrike Paris
September 2019
Franska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Défilé Promo 2015