NEOMA Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Född från alliansen i Rouen Business School och Reims Management School den 24 april, 2013, NEOMA Business School fastställer en sak: i en ständigt växande värld måste utbildning öppna upp nya Pathways . Det är därför vi utmanar traditionella utbildningsmodeller och innehåll för att utrusta våra studenter till att spela en aktiv roll i omvandlingen av företag och i dagens samhälle och ge dem den kompetens de behöver för att bedriva morgondagens jobb.

I en era med konstgjord intelligens tror vi också på mänsklig intelligens. I en era av individualismen främjar vi empati och samarbete. I en era av globalisering tror vi att unikhet kommer från en persons karaktär, värderingar, åtaganden och passioner. Eftersom att ha en passion, betyder att ha riktning, eftersom vi själva är passionerade, vi guider våra studenter och uppmuntrar dem att innovera, experimentera och ta initiativ. Vi vill att de ska hitta sig själva, hitta den bästa Pathway till sin egen uppfyllande, att utveckla färdigheter snarare än bara lära sig tekniker. Vi uppmuntrar dem att leda omvandlingen av samhället och att möta alla utmaningar, både i Frankrike och runt om i världen.

NEOMA Business School erbjuder en bred och högkvalitativ portfölj av program inom marknadsföring (från allmänt till digitalt), inom ekonomi (från företag till tillgångar och finansiella marknader och teknik, internationell verksamhet och ledning, leveranskedja ...) som sträcker sig från kandidatexamen till doktorsexamen, inklusive Masters och Executive Education-program. Och eleverna förstår en ny innovativ pedagogik, baserad på att uppleva kulturen för nedsänkning och simulering (fallstudier, utmanande seminarier ...). Att gå med i NEOMA Business School är att skörda fördelarna med några av de mest aktiva och anslutna nätverk över hela världen : över 59 500 kandidater, 300 viktiga företagspartners, 300 prestigefyllda akademiska partners i 75 länder, över 9 000 studenter från olika bakgrunder och länder och en mycket internationell fakultet. Rankad 43: e på den internationella ranking av de prestigefyllda Financial Times «Masters i Management 2019» och bibehålla positionen som 8 i topp tio franska skolor, NEOMA Business School har 3 campus i Rouen, Reims, Paris och har de mest eftertraktade internationella trippel ackrediteringar när det gäller affärsskolor över hela världen: EQUIS, AACSB och AMBA.

Platser

Rouen

Address
NEOMA Business School - Headquarters
1 Rue du Maréchal Juin
BP 215

76825 Rouen, Normandy andy~~POS=HEADCOMP, Frankrike

paris

Address
9 Rue d'Athènes - 75009 Paris, France
paris, Île-de-France, Frankrike

Reims

Address
Reims, Grand Est, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar