Paris College Of Art

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Paris College of Art är en dynamisk forum för utbyte av idéer, metoder och yrkeserfarenhet. Våra studenter och lärare kombinera nyfikenhet, experimenterande och entusiasm i jakten på lärandet. På Paris College of Art, tror vi att hitta en designlösning som skapar ett konstverk och underlätta produktionen av ett kreativt team är intellektuella processer obestridliga värde. Utveckla kritisk medvetenhet genom praktisk forskning och diskussion är avgörande för professionell mognad och individuell tillväxt. Konstnärskap kräver en hög grad av personligt engagemang och disciplin, och vi förväntar oss att våra studenter att aktivt delta i klassen, så att de kan utforska skilda synpunkter och engagera våra kreativa resurser.

Paris College of Art har sina rötter i en stad av primär konst och design produktion. Upplever det unika i de Paris storstad tillhandahåller en rik källa till visuell inspiration. Dela denna erfarenhet med individer från över 40 olika länder ger våra studenter ett unikt perspektiv på de olika uttrycks befintliga över hela världen.

Arvet från Paris College of Art och dess framgångsrika akademiker är något att vara stolt över och bidra i de kommande åren.

Mission

Paris College of Art, ett nytt namn för ett kollegium med mer än 30 års erfarenhet, främjar den konstnärliga och intellektuella mognad lovande studenter till exceptionella konstnärer, konsthistoriker, fotografer, designers och designchefer. Förankrad i den parisiska landskapet, informerades av europeisk konst och designvärlden, näring av en fakultet av ledarna i de kreativa näringarna från hela världen, och fyllas av studenter från över 50 länder, är Paris College of Art en verkligt internationell högskola.

Paris College of Art grundades som ett självständigt beviljar institution med uppdrag att: 1) ge högsta internationella standard av konst och design utbildning lärs ut inom en amerikansk pedagogiskt paradigm samtidigt som påverkas informerade och dra från vår franska / Europeiska miljö och 2) öppnar franska utbildningsmöjligheter till världen och internationell utbildning till franska.

Platser

paris

Paris College of Art

Address
15 rue Fénelon

75010 paris, Île-de-France, Frankrike
Telefon
+33 1 45 77 39 66

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium