Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited

Meddelande från talmannen

Dauphine är unik i världen av franska universitet.

Dauphine är specialiserat på organisation och beslutsfattande Sciences. Vårt uppdrag är att utbilda kommande generationer av chefer, entreprenörer, ledare och forskare för att vara både experter inom sina områden och socialt ansvar, odlade, fördomsfria medlemmar i samhället.

Vi väljer bara de bästa kandidaterna och de väljer Dauphine.

Vår fakultet är internationellt uppskattade och prisbelönta.

Vi respekterade för vår akademiska kompetens och erkända för kvaliteten på vår forskning inom organisationen och beslutsvetenskap.

Våra nära band till näringslivet att Dauphine studenter är förberedda för deras framtida yrkesliv och att våra program och läroplanen håller jämna steg med en ständigt föränderliga ekonomiska landskapet.

Dauphine är internationell och socialt ansvarstagande

Under 2009 blev Dauphine den första franska universitetet för att få EQUIS ackreditering från Europeiska fonden for Management Development, som ett erkännande av vår akademiska kompetens och engagerade globalt perspektiv.

Jämställdhet och mångfald är högsta prioritet för att rekrytera studenter, lärare och personal.

Vi skiljer oss genom vår:

Krävande antagning standarder Beprövad och innovativa undervisningsmetoder Rik och diversifierad läroplan Bred och sammanhängande utbud av akademiska discipliner Nära band mellan undervisning och forskning Program utformade med den verkliga världen i åtanke Fakultet som inkluderar både akademiker och yrkesutövare

Dauphine är en idealisk plats att studera och att växa.

Vi är ständigt går framåt.

Vi har resurser att växa, utvecklas och attrahera de bästa studenterna och lärare i Frankrike och internationellt, är Dauphine en spännande och stimulerande att vara.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Paris Dauphine University

Skapad för 10 år sedan med och för företag, är MIB programmet ständigt anpassa för att möta företagens behov. Vår prestation har bevisats genom vår långsiktiga företags- ... [+]

Bli en internationell expert på ny teknik och projektledning

Master 2 med lärlings

MIB: ett unikt program och erfarenhet

Skapad för 10 år sedan med och för företag, är MIB programmet ständigt anpassa för att möta företagens behov. Vår prestation har bevisats genom vår långsiktiga företags- och akademiska partnerskap, våra alumner stora karriärer och vår höga nivå i de nationella ranking.

Vår inlärning bygger på interaktiva klasser, fallstudier och projekt team med både internationella professorer och toppnivå befattningshavare. Vi söker studenter med höga akademiska prestationer, en öppen, nyfiken och engagerad person och en vilja att omfamna MIB anda.... [-]

Frankrike Paris
September 2019
Heltid
15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska