Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Sedan starten fyra decennier sedan, har Schiller International University beredd män och kvinnor för ledarskap, statliga och service roller i otaliga länder. Schiller globala arv, internationella program, kosmopolitiska platser och erfarna lärare fortsätter att locka studenter från hela världen. Schiller International University erbjuder studerande en mängd olika grader, inklusive Associate s, kandidat och magisterprogram, med fördelarna med en amerikansk utbildning. Instruktion på alla campus är på engelska. Eleverna kan välja att studera utomlands på flera campus under sin utbildning vid Schiller. Dessutom har de flesta av våra program erbjuds på nätet. Schiller Advantage

  • Studera på ett universitet firar femtio år som en föregångare och ledare inom global fostran.
  • Ett universitet för högre utbildning med fyra campus platser: Heidelberg (Tyskland), Paris (Frankrike), Madrid (Spanien), och Largo (Florida, USA). Studenterna har också en distansutbildning alternativ genom Schiller Online.
  • Kandidat och magisterprogram består av fokuserade, en månad universitetskurser som tillåter eleverna att registrera och börja sina studier i någon månad. På Schiller, det finns ingen anledning att vänta på en "traditionell September intag" för att börja din utbildning: du kan börja när som helst under året.
  • Inget krångel tillgodoräknande av en campus till den andra. Studera vid någon alls av Schillers campus och bredda din globala referenser.
  • Program med globalt perspektiv ger färdigheter för dagens arbetsplatser.
  • Kulturella och sociala aktiviteter där du får känna dina studiekamrater och utveckla livslånga globala vänskap. På Schiller, tror vi utbildning sker i och utanför klassrummet. Världen är din att utforska.
  • Ett universitet där du känna personalen och fakulteten - och de bryr sig om dig.
  • En global gemenskap med alumner över hela världen. En global University Sedan 1964, Schiller International University, ett amerikanskt universitet, har erbjudit studenterna en global och mångkulturell utbildning erfarenhet inom stimulerande, utmanande miljöer på kosmopolitiska platser i Tyskland, Frankrike, Spanien, Storbritannien och USA. Schiller International University Heidelberg Erfarenheter på Heidelberg Campus ger dig unika möjligheter att utveckla extraordinära interkulturell kompetens, att förvärva en global rikedom på kunskap, och viktigast av allt, att göra långvariga vänskapsband över hela världen. I själva verket är det detta utbyte av mångkulturella erfarenheter som resulterar i alla bli en internationell student i stället för att ses som en utlänning. Schiller International University Madrid Schillers Madrid Campus erbjuder en av de mest internationella program i Spanien, med studenter från många länder med full utbildningsprogram, ekonomiskt stöd och stipendier, samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter. Campus nyligen flyttat till en neoklassisk byggnad som tidigare var bostad av en medlem av den spanska kungafamiljen. Beläget på Calle Serrano - anses vara en av de mest eleganta områdena i Madrid - på Plaza de la República Argentina, är campus omgiven av restauranger och ambassader, internationella skolor och kulturcentra. Schiller International University Paris Sedan urminnes tider har Paris lockat människor från hela världen och trollbundit och inspirerat generationer av studenter, bland annat. Vad bättre ställe att studera än i Paris? Med sin världsklass, transportnätet med hög hastighet, kan du också utforska allt som Frankrike har att erbjuda liksom andra historiska platser i hela Europa. Vi uppmuntrar alla att utveckla sin utbildning inom och utanför klassrummet -och Schiller International University i Paris kommer att stödja dig vid varje steg. Schiller International University Largo, Florida, USA Schiller International University campus i Largo, Florida, erbjuder äkta amerikansk college erfarenhet för studenter från hela världen. Schiller International University Largo campus består av en modern och inbjudande en byggnadskonstruktion. Våra moderna faciliteter inkluderar ett bibliotek, datasal och trådlöst internet finns tillgängligt i hela campus. En stor studentlounge intill biblioteket möjliggör för avkoppling och umgänge på campus, även om många studenter kan välja att gå över gatan till Largo Central Park, med dess frodig grönska, trevlig utsikt och fritidsanläggningar. I närheten av höghusbyggande erbjuder studentbostäder, shopping, stormarknader och många restauranger finns inom gångavstånd.

Platser

paris

Address
Schiller International University
Paris Campus
9, rue Yvart

75015 paris, Île-de-France, Frankrike

Heidelberg

Address
Schiller International University
Heidelberg Campus
Zollhofgarten 1

69115 Heidelberg, Baden-Württemberg, Tyskland

madrid

Address
Schiller International University
Madrid Campus
Calle Serrano 156 (Plaza de la Republica Argentina)

28002 madrid, Madrid-regionen, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium