Skema Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

SKEMA är en global verksamhet skola som genom sina program för forskning och undervisning, tåg och utbildar talanger företag behöver i den nuvarande konkurrenssituationen.

Mission

SKEMA strävar efter att vara den globala handelshögskolan, som ligger på fem kontinenter med en unik internationell strategi, utbildning förvaltningsledare i den kunskapsbaserade ekonomin.

Som

Globala kunskapsekonomin talanger. Studenter och deltagare förberedda för mångkulturell arbetsmiljö, kunna hantera mångfald i alla sammanhang (kulturella, sociala och samhälleliga) åtagit sig att hållbara resultat, entreprenörskap och innovation.

Där

I alla delar av världen där kunskap skapas - teknikparker med akademisk kunskap och förvaltningspraxis korsbefruktning, platser innovation, snabbväxande regioner (Sydamerika, Asien, Östeuropa, Afrika).

Hur

En multi-site skolan med campus ligger inom forskningsparker En unik modell för att hantera elevernas rörelser baserade på balans och mångfald, differenciating SKEMA från den internationella strategin för andra skolor Multi-site pedagogiska program som erbjuder rörlighet och professionell expertis (inom teknik och förvaltning) Vetenskapliga territoriella synergier: syntetisk indikator på innovation, digitalisering av ekonomier och marknader, globalisering av ekonomierna, finansiering av tillväxt Bidrag till samhället (ekonomiska, akademiska och sociala) och de regioner där skolan ligger.

Platser

Lille

Address
Lille campus
Avenue Willy Brandt

59777 Lille, Hauts-de-France, Frankrike

Trevlig

Address
SKEMA campus Sophia Antipolis
Sophia Antipolis campus
60 rue Dostoïevski
CS 30085

06902 Trevlig, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike

Belo Horizonte

Address
Belo Horizonte, State of Minas Gerais, Brasilien

Shanghai

Address
Shanghai, Shanghai, Kina

Kapstaden

Address
Stellenbosch Central, Stellenbosch, South Africa
7602 Kapstaden, Western Cape, Sydafrika

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited