Spéos Paris-London Photographic Institute

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

30 års fotoutbildning och räknar fortfarande

Spéos grundades år 1985 och erbjuder utbildning i högre utbildning för att möta dagens marknadskrav. I flera år har Spéos utsetts bland Topp 5 bästa bildskolor i världen enligt många olika och oberoende rankningar.

Därefter, för professionellt erkännande inom fotografins område, är Speos certifierad av den franska regeringen med Titre de Photographe RNCP nivå 1 (en professionell certifiering på magisternivå).

Vårt engagemang för våra studenter

Spéos uppdrag är att förbereda studenterna för att möta nuvarande marknadskrav och följa med dem för att bli framgångsrika fotografer inom sitt val.

Kurser på Spéos är organiserade i små grupper, hands-on med mycket träning , och övervakas av ett team av högkvalificerade yrkesverksamma.

Våra anläggningar är rymliga och utrustade med den senaste utrustningen.

Speos Alumni Care Program hjälper våra studenter i sina första professionella steg.

Spéos , en internationell skola

Med campus i Paris och London kommer våra studentbatcher från hela världen (upp till 20 olika nationaliteter per år), och gör studier på Speos första klassens internationella erfarenheter.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se Certifikater » Se Kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Europeisk mästare i professionell fotografering

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Frankrike Paris Storbritannien London + 2 fler

Den europeiska Master of Professional Fotografering är utformad för studenter som vill göra karriär i fotografi, med särskild tonvikt på företagsledning av yrket. [+]

Detta program certifierats av EABHES - som varar i 14 månader totalt - består av tre faser:

Professional Fotografi i ettåriga programmet, från september till maj. Expert moduler, från slutet av maj till slutet av juli (se nedan). Planeringen och utarbetandet av Master-projektet, som måste lämnas in till en jury två gånger: en muntlig försvar av förprojekt tillåter eleverna att validera sina professionella projekt "genomförbarhet och konsekvens; Slut juryns kommentarer bedöma projekten framtida genomförande.

För att erhålla krediter som krävs för att validera European Master, eleverna måste ha en kandidatexamen (180 hp, i något ämne, inte nödvändigtvis fotografi) och behöver skicka ett främmande språktest på B2-nivå av den gemensamma europeiska referensramarna för språk. När det gäller de språktest accepteras: TOEIC, TOEFL, IELTS eller Cambridge tentor för icke-engelska som modersmål; för engelska infödingar något officiellt språk diplom på B2-nivå i ett europeiskt språk som inte är deras modersmål.... [-]


Europeisk mästare i professionell fotografering 2 årigt program

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Frankrike Paris

Den europeiska Master of Professional Fotografering är utformad för studenter som vill göra karriär i fotografi, med särskild tonvikt på företagsledning av yrket. [+]

Detta program certifierats av EABHES - varar 26 månader totalt - består av tre faser:

Professional Fotografi i två-åriga utbildningen, från september till maj (termin 1 och 2) sedan från september till maj (termin 3 och 4). Expert moduler, från slutet av maj till slutet av juli (se nedan). Planeringen och utarbetandet av Master-projektet, som måste lämnas in till en jury två gånger: en muntlig försvar av förprojekt tillåter eleverna att validera sina professionella projekt "genomförbarhet och konsekvens; Slut juryns kommentarer bedöma projekten framtida genomförande.

För att erhålla krediter som krävs för att validera European Master, eleverna måste ha en kandidatexamen (180 hp, i något ämne, inte nödvändigtvis fotografi) och behöver skicka ett främmande språktest på B2-nivå av den gemensamma europeiska referensramarna för språk.... [-]


Videoklipp

Spéos 2017 End-of-Year Exhibition

Spéos London Campus in Camberwell - UK

Spéos Exhibition Opening at the Voies Off Festival 2017, Arles, France

Spéos Backstage Fashion Shooting at Spéos Paris Studios, 2015

Spéos and Magnum 2017 End-of-the-Year Exhibition

Kontakt
Besöksadress
8 rue Jules Vallès
Paris, Île-de-France, 75011 FR
Sociala medier
Besöksadress
8 Graces Mews, Camberwell
London, England, SE5 8JF GB
Sociala medier