Studio M Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Grundades 1990 av professionella fotografer Studio M r apidly diversifierat sina kurser i områdena konst, media, bilder och ljud och blev en av Frankrikes främsta skolor för konsten på grund av dess stora utbud av professionella kurser. Skolan växte snabbt under flera år och öppnade upp flera campus i Frankrikes främsta universitetsstäder inklusive Lyon 2003 andToulouse 2007. Idag Studio M är en internationell grupp av konstskolor runt om i världen, inklusive ett campus i Ho Chi Minh-staden i Vietnam. Under 2011 lanserade Studio M en ny internationell campus i Montpellier kallas Studio M Academy välkomnar engelsktalande studenter från hela världen som syftar till att lära sig konsten i Frankrike. Mål De kurser som Studio M erbjudande har ett specifikt mål: Att ge studenterna professionell och högkvalitativ utbildning som gör dem attraktiva för arbetsgivarna när de slutföra sina studier, med den mest relevanta kunskaper baserat på deras specialisering. Domäner Studio M har blivit en ledare i Frankrike inom bildkonst industrin och erbjuder professionella kurser inom följande områden:

Arts Foundation Course Visuell kommunikation Spatial Design Produktdesign fotografi Ljuddesign

Kurser på Studio M i konsten, ljuddesign, fotografi och media, kommer att ge våra studenter möjlighet att föra enastående värde till kreativa lösningar i linje med sin egen inre-passion för att vara fullt beredda att arbeta i en professionell miljö. Examina Studio M förstår vikten av att examina som är internationellt erkända och erbjuder ackrediterade examensbevis European Federation of Schools inom följande områden:

Bachelor of Arts - 3D Animation Bachelor of Arts - Multimedia Bachelor of Arts - Design

Konsten skola Studio M erbjuder också ex-studenterna en online-resurs för att ansluta dem till en mängd av lojala partners och företag där utbyte görs regelbundet. (för närvarande endast på franska)

Platser

Montpellier

Address
Studio M Montpellier
3320, Boulevard Paul Valery

34070 Montpellier, Occitanie, Frankrike

Lyon

Address
Studio M Lyon
565, rue du sans souci

69760 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike

Toulouse

Address
Studio M Toulouse
BP 78320 3547 avenue de la lauragaise

31683 Toulouse, Occitanie, Frankrike

Ho Chi Minh-staden

Address
Studio M Vietnam
ruong Phap Saint Ange 30 Bui Thi Xuan P.2, Quan Tan Binh

Ho Chi Minh-staden, Ho Chi Minh-staden, Vietnam

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium