University Of Evry Val D'Essonne - UEVE

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Evry erbjuder utbildning i de flesta discipliner (exklusive hälsa) från kandidatexamen till doktorsexamen. Det utvecklar också yrkeskurser i nära anslutning till den socioekonomiska världen, vilket snabbt höjer den till den första rankningen av franska universitet när det gäller antalet lärlingsstudenter i högre utbildning.

Från början sätter det detta dubbla krav. Den första har internationell omfattning: att stödja våra laboratorier för att vara på högsta världsnivå i sina specialiteter samtidigt som de utbildar generationer av framtida forskare genom forskning. Den andra omsätter vårt sociala ansvar till handling: delta i ungdomars frigörelse genom högre utbildning och göra dem medborgare och akademiker, redo att integreras i samhället och yrkesvärlden, enligt republikanska principer.

University of Evry är helt integrerat i University of Paris-Saclay som en associerad medlemsuniversitet. Detta universitet associerar också UVSQ (University of Versailles Saint-Quentin-en-Yvelines), 4 grandes écoles, Institute of High Scientific Studies och 6 nationella forskningsorganisationer. I den sydvästra regionen Ile-de-France är dess syfte att bygga ett intensivt forskningsuniversitet i världsklass (15% av forskningen i Frankrike) och stärka tillgången till högre utbildning för så många människor som möjligt. De allra flesta av våra magisterexamen och hela vår doktorsexamen är nu graderade som "Université Paris-Saclay."

Platser

Courcouronnes

Address
Boulevard François Mitterrand,23
91000 Courcouronnes, Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: