University of Technology Troyes - UTT

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vårt uppdrag

UTT kärnuppdrag är att bedriva forskning, ge utbildning och utbildning och underlätta tekniköverföring. UTT är en fransk institution för högre utbildning grundades 1994. Det är idag en av de största tekniska skolor i Frankrike. Över 2500 studenter är registrerade vid universitetet, inskrivna på grundutbildning, forskarutbildning och forskar studieprogram. I den berömda årliga rankning av den franska tidskriften "L'Etudiant", tar UTT under 2011 en avundsvärd 6: e plats bland 65 franska ingenjörsutbildningen.

Skräddarsydda utbildningar

Standarden femåriga civilingenjörsexamen, som är ackrediterat av Frankrikes oberoende ingenjörsexamen ackrediteringsorgan, CTI, kan anpassas till varje elevs mål individuella karriär från det första året. UTT erbjuder fem civilingenjörer, ett masterprogram med valet av nio specialiseringar, en PhD forskningsprogram inom fem specialistområden, liksom arbetsintegrerat lärande (WIL) moduler som kombinerar akademiska studier med betald arbetsplatslärande (som leder till antingen en yrkesutbildning grad, en ingenjörsexamen eller en magisterexamen).

Efter en genomgång av spetskompetens

Forskningsverksamheten på UTT bedrivs av åtta lag inom Charles Delaunay Institute (ICD). Institutet bedriver interfaculty förhållningssätt till det centrala temat som ligger till grund alla forskningsinsatser: riskhantering vetenskap och teknik (RMST), en av de stora utmaningarna för det moderna samhället.

Starka band med näringslivet

UTT utvecklar och underhåller proaktiva relationer med näringslivet genom gemensamma forskningsprogram med företag och långa praktikplatser för sina elever. UTT är en medlem av Carnot Institute Network (tillsammans med Compiègne University of Technology) och aktivt främjar tillkomsten av nya företag.

Innovativ strategi förvaltning

Universitetets engagemang i projektbaserad förvaltning och analytisk bokföring, i kombination med innovativa mänskliga resurser praxis tillåts UTT att räkna bland Frankrikes första "oberoende" institutioner och med den 1 januari 2009 till följd av regeringens universitetsreformen proposition som syftar till att ge större autonomi för universiteten att hantera sin budget och personal. Universitetet har också etablerat ett partnerskap baserad Foundation för att stödja sina insatser och långsiktig utveckling.

Blomstrande partnerskap

UTT är en del av det franska nätverket av tekniska högskolor (UT) tillsammans Compiègne (UTC) och Belfort-Montbéliard (UTBM). Denna unika ingenjörsexamen modell, främjas av vetenskaplig forskning och nära samverkan med näringslivet i Frankrike och utanför, har också satt avtryck i Kina. År 2005, de tre franska tekniska universitet inrätta Shanghai Sino-European University of Technology (UTSEUS), som för närvarande räknar 1.000 kinesiska och franska studenter.

Platser

Troyes

Address
12 rue Marie Curie - CS 42060
10004 Troyes CEDEX, France

10004 Troyes, Grand Est, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium